Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn: Duran SOLMAZ (KEL TURAN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Ankara gezisi sırasında rahmetli Saim Ustanın damarlarının ne olduğu, varmı yokmu diye tartışmalara neden olan bu neslin şu anda halen daha var olup olmadığı hakkındaki, Saim ustayı tanıyan ilk ağızlardan dinlenen ve kayda alınan videolardan Sayın: Dursun ŞANVERİR (Polis Dursun) ve Sayın: Şafak YILANLI (Arapçı Şafak) ile yapılmış olan roportajları sizlerle daha önce paylaşmıştık. Şimdi ise Yine Sayın: Dursun ŞANVERİR (Polis Dursun) ve Sayın: Şafak YILANLI (Arapçı Şafak) hemen sonraki ziyaretimizde Sayın Duran SOLMAZ (KEL TURAN) ile yapılmış olan Saim Ustanın Damarları Ne oldu Ve şimdi kimlerde var roportaj videolarını paylaşıyoruz.Videolar çok büyük boyutta olduğu için parçalara bölünerek yayınlanmıştır. Sırasıyla aşağıdan izleyebilirsiniz.
Videoları kesintisiz izlemek için play tuşuna bastıktan sonra durdurup dolmasını bekleyiniz. İzlemede sorun yaşayanlar buradan yazarlarsa yardımcı olmaya çalışırız.

Ankara Saim ustanın Meşhurları, Duran SOLMAZ (KEL TURAN) Konuşması Video 1, Bölüm 1

[GALLERY=media, 8]Kel Turan Ankara Kuşları Bölüm 1 - YouTube by Hasip posted 10 Kasım 2016 14:26[/GALLERY]
[GALLERY=media, 7]Kel Turan Ankara Kuşları Bölüm 2 - YouTube by Hasip posted 10 Kasım 2016 14:26[/GALLERY]

Not: Videoların rahat izlenmeleri internet hızınıza göre değişmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ankara Saim ustanın Meşhurları, Duran SOLMAZ (KEL TURAN)'nın Konuşması Video 1, Bölüm 2
[dailymotion]x7psjr[/dailymotion]

Ankara Saim ustanın Meşhurları, Duran SOLMAZ (KEL TURAN)'nın Konuşması Video 1, Bölüm 3
[dailymotion]x7q0oj[/dailymotion]

s.a güzel bir calışma olmuş ellerinize sağlık başarılarınızın dewamı dileyile

gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

teşekkür ediyorum bu videolar için......belgesel bir kayıt.... olmuş...

duran bey çok geçmiş olsun....kuşlarınızdan ayırmışlar sizi....:( allahın laneti hırsızın uğursuzun üzerine olsun....

cumleten selamun aleykum.

ahiret alemine intikal etmis ustalarimiza ALLAHI TEALADAN rahmet,yasayan ustalarimiza saglik,sihat afiyet,saygi ve hurmet,bu hizmeti bizlere ulastiran arkadaslarimizada tesekurler.

saygilar.

Öncelikle bu çalışmalarından dolayı sitemizin yöneticilerine teşekkür ederim.Sohbette Rahmetli Naim Usta nın kuşlarından bahsederken kuşların renk özelliklerindende bahsediliyor.Bazı işaretlerinin olduğunu özellikle ayrıntılı bir şekilde tarif ediyorlar.Hepsinden Allah razı olsun.
Ama bu özelliklere sahip kuşlarıda evet bu Naim Usta nın kuşlarından diye sarılmamak lazım çünkü kuş kuşa benzer.Özellikle kuş arayan arkadaşlar kesinlikle uçurmadan kuş almasınlar.Alacağı kuş muhakkak yavruya kusmuş eke kuş olsun çünkü iyi kuş en az 3 sene aynı performansı sergileyen kuştur yavruluğunda her kuş oynar. bir kere izleyip yine almasınlar en az üç kere izlesinler.
Yukarıdaki kuş benim kuşum şimdi eke tüyünü aldı şimdi bu kuşun sol ayağı perdeli sağ ve sol arka tırnak üstü beyaz ve yine göğüs altında çok dikkatli bakılırsa beyaz tüyler var.Şimdi bu kuşu ben rahmetlinin kuşlarına benziyor diye Saim Usta nın kuşlarından diye reklammı yapıp satayımmı.Hiç alakası yok.Kuş kuşa benzer kuşun marifeti havada belli olur.SAĞLICAKLA KALIN.

Gökhan hocam gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsiniz. Ve güzelde bir örnekte bulunmuşsunuz. Zaten kısa bir süre içerisinde, sizinde üstünü çizerek vurguladığınız gibi her ne kadar anlatılan özellikleride sergilese bu damardaki kuşlar, en aşağı üç dört defa izleyerek alınması gerektiğini vurgulayan, buna açıklık getirecek olan videolar eklenecek.
Benim merak ettiğim; saim ustanın damarları ne oldu konusunda herkez birşeyler yazıyordu. Herkes birşeyler yazıyordu derken doğru veya yanlış birşeyler yazılıyortdu. Nedense ilk ağızlardan dinlenerek buraya aktarılan bu videoların izlenimleri sonucunda yazan çizen azaldı. Merak ediyorum bu yazarlarımız nerelerde??
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Çalışma için teşekkür ederim.Videoları baştan sona izledim enteresan bir kaç nokta var Turan amca en iyi kuşu 15/20 sefer 20m civarı 4/5 takla olarak ifade ediyor(Saim usta kuşlarının özünü görmüş yetiştirmiş biri olarak)
En iyi kuşlar Sivaslı dişiyle Urfa,lı kado erkekten çıktı diyor bunlara tepe özelliği sonradan girmiş
Saim ustanın kuşları ekeliğindede oynardı diyor(şuan ki kuşlarda olmayan bir özellik)
Araplar o kadar iyi değildi diyor ancak neden Konya,ya gitmiş orasını pek anlamadım
Haftaya Konya,ya gidiyorum odacı Ahmet hala yaşıyor dediler videoda öldü olarak söylediler ama yaşadığını Konyalılar söylemişti ziyaret edebilirim resimler varsa sizin için onlarıda edinirim
*videoda gösterilen resimlerin yüksek çözünürlük orjinal çekilmiş halini koyarsanız memnun olurum

gokay' Alıntı:
Çalışma için teşekkür ederim.Videoları baştan sona izledim enteresan bir kaç nokta var Turan amca en iyi kuşu 15/20 sefer 20m civarı 4/5 takla olarak ifade ediyor(Saim usta kuşlarının özünü görmüş yetiştirmiş biri olarak)
En iyi kuşlar Sivaslı dişiyle Urfa,lı kado erkekten çıktı diyor bunlara tepe özelliği sonradan girmiş
Saim ustanın kuşları ekeliğindede oynardı diyor(şuan ki kuşlarda olmayan bir özellik)
Araplar o kadar iyi değildi diyor ancak neden Konya,ya gitmiş orasını pek anlamadım
Haftaya Konya,ya gidiyorum odacı Ahmet hala yaşıyor dediler videoda öldü olarak söylediler ama yaşadığını Konyalılar söylemişti ziyaret edebilirim resimler varsa sizin için onlarıda edinirim
*videoda gösterilen resimlerin yüksek çözünürlük orjinal çekilmiş halini koyarsanız memnun olurum

Merhaba.
Konu resimlerin çekilmiş halleri viewtopic.php?f=30&t=2870 linkinde yayınlamıştık.Linkten bakabilirsiniz.
Sizden ucp.php?i=164 adresinden gerekli olan ad soyad, memleket, telefon, beslediğiniz ırklar, doğum tarihi gibi alanları doldurmanızı rica edeceğim.
Anlayışınız için teşekkürler.

elinize saglıkgüzel bi çalişma saygılar

Saim ustayı çok iyi tanıyanlardan bir taneside kel turan'dır. Bende (Cevdet) kel Turan'ı çok eski yıllardan beri ortalama
40 ila 45 senedir tanırım.
Yanlız Saim ustayı kel Turan'dan çok daha iyi ve yakından tanıyıp ona kuş verenlerin başındada,garajcı Süleyman ve
Fahrettin atik gelmektedir.
Hayırlı geceler dilerim.
Cevdet Özbayer Ankara

doğru söylüyosun cevdet bey senı cıkartamadım beledıyeden mı mamaklı mısın rahmetlı akın abiyi tanırsın fahretin abiyle görüşürüz erdal abiyle beraber beliyor saygılar

Hangi Akın' dan bahsediyorsun bilmiyorum,benim tanıdığım bir tane Akın vardı, Etlik garajlarındaki (40 sene önce)
benzin istasyonunun sahibinin oğlu Akın . TKİ.de inşaat mühendisi idi ,hemen hemen vefat edeli 2 sene oluyor,ölmeden önce Töbank müdürlerinden Ünsal Alaaslanla bana gelip kuşları seyretmişlerdi.
Rahmetli tam bir Saim usta hastasıydı. Erdal diye birini tanıyorum o da Mardinli Vehbi abinin oğlu Erdal,herhalde aynı kişilerden bahsediyoruz. Akının komşusu ve aynı yaşıtlarından bir Saim usta hastasıda PTT telefon baş müdürlüğünde personel dairesi başkanı Uçku Umut vardı,Rahmetli Akın,Fahrettin ve Uçku bu üç kişi tam bir Saim usta hastalarıydı. Bende ,anam ,babam,dedem,ebem velhasıl yedi sülalem Ankara'nın yerlisiyiz,onun için Ankara daki
eski kuşçuların (sonradan Ankara'ya gelenler hariç) hemen hemen hepsini tanırım.
Ben TŞF.AŞ.Gn. Md. İnşaat dairesi başkanlığından İnşaat Y. Teknisyeni olarak (Kostrüktör)emekli oldum.
Elimdeki kargalarda 40,50 senelik kargalar,benimkiler yeni yetme kuşçularınki gibi 2,3 minare oynamazlar,sadece 2 direk oynayan kargalardan besliyorum ben.
İsterseniz kendinizi bana özelden tanıta bilirsiniz. Çünki benim eski kuşçularla kısmende olsa irtibatım kesildi.
Yaşıtsak eskileri yad edebiliriz,bunada çok memnun olurum.
Selam ve sevgilerimle.
Cevdet Özbayer Ankara

s,a cevdet abi akın abinin rahmetli olduğunu biliyorum ardal abi vehbi amcanın oğlu fahrettin abiyle görüşürüz ilaki seni tanıyorum sende beni tanırsın saygılar

selamun aleykum cevdet,abi bunyamine selamını ulaştırdım ayrıca, gürselin ,de çok selamı var ,saygılar

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn:

selamın aleykum abılerım yaptıgınız arastırmalar ıyı bır sey ama saım usta hakkın rahmetıne kavusalı epey bır zaman gecmıs buyuk bır ustadmıs allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun....
Benım dıyeceklerım sunlar abılerım saım ustanın damarlarını bulsanız ne cıkacak bulmasanız ne cıkacak ben anlamıs degılım? saım ustayla geldı saım ustayla gıttı o damar onu arastıracagınıza bır etrafınıza bakın kımde ıyı kus var kımde yok kımse bılmıyor herkes masada kus ucurmaya basladı yasım sızlerden kucuk saygısızlık edıyorsam sımdıden ozur dılerım ama bırakın saım ustayı kendınız bır damar tutturup pıyasaya cıkarın ha dıyeceksınız sende ıyı kus varmı bendede yok abılerım ama arıyorum ve bulacagımada emınım onun ıcın saım ustanın damarıymıs turan dayının damarıymıs polıs dursun abının damarıymıs onun bunun sunun damarıymıs kusları supermıs benı ılgılendırmez benım dıyecegım tek sey olur bu abılerıme dahada ıyılerını ucursunlar allah daha ıyılerını nasıp etsın dıyebılırım sımdı asıl anlatmak ıstedıgım konu su ben turan dayıdan bır cıft kus alsam superde oynasalar o kuslar her zaman ne kadarda ben de olsa turan dayınındır dıyecegım su kı saım ustayı seref agayı falan bırakın rahmetle anın kendınız bır damar tutturup pıyasaya cıkarın sızde ısım yapın sizlere saygım sonsuz ama yaptıgınız arastırmaları gerksız buluyorum acık sozlu oldugum için kusuruma bakmayın insallah en ıyısı sızlerde olur bızleride ızlemeye davet edersınız gelır goruruz saygılarımla ankara haymanadan kuscu Ahmet

neden kımse bır cvp vermıyor

AHMET KARDESİM GÖRÜNDÜGÜ ÜZERE BU KONU SAYFALARCA TARTISILDI KONUSULDU ÇOK SÖYLENİLMESİNE RAGMEN ORTAYA GÖRSEL OLARAK VAR DENİLENİN KONULAMADIGI İÇİN KIRICILKLARA VARAN TARTISMALAR YASANDI KAPANMAYA YÜZ TUTMUŞ HER SEYİYLE ORTADA OLAN BU KONUYA DAHA KİM NE YAZSIN
SAYGILAR

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Gökhan hocam gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsiniz. Ve güzelde bir örnekte bulunmuşsunuz. Zaten kısa bir süre içerisinde, sizinde üstünü çizerek vurguladığınız gibi her ne kadar anlatılan özellikleride sergilese bu damardaki kuşlar, en aşağı üç dört defa izleyerek alınması gerektiğini vurgulayan, buna açıklık getirecek olan videolar eklenecek.
Benim merak ettiğim; saim ustanın damarları ne oldu konusunda herkez birşeyler yazıyordu. Herkes birşeyler yazıyordu derken doğru veya yanlış birşeyler yazılıyortdu. Nedense ilk ağızlardan dinlenerek buraya aktarılan bu videoların izlenimleri sonucunda yazan çizen azaldı. Merak ediyorum bu yazarlarımız nerelerde??
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
Bu konuda bende biriki satır yazmıştım,şimdi tekrar edeyim,her kuş besleyen arkadaşlar kendi aralarında guruplara ayrılırlar,benim 60 lı yıllardan buyana çok samimi olduğum kuşçu arkadaşlarım var,buraya saim ustayla ilgili yazan arkadaşların büyük bir çoğunluğunu tanımıyorum,gerçi onlarda beni tanımıyorlardır herhalde.
Evelden Ankara'da birtek cebeci dörtyolda kuşçular kahvesi vardı,buradada herkes birbirini tanırdı.
Daha öncede yazdıklarım gibi ben saim ustayı ismetpaşadaki tenekeci dükkanından beri tanır ve bilirim,şimdi bu rahmetli vefat edeli 34-35 sene oldu,o zamanlar dünyada olmayanlar veya kısa pantolonla anasının yanında gezenler,o zamanlar Ankara'da dahi oturmayanların büyük bir çoğunluğu nerdeyse rahmetli Saim ustanın arkadaşı oldular.
Geçenlerde Ankara'nın eski kuşçu ve horozcularından,Ankara'nın ilk güvercin hakemlerinde çocukluk arkadaşım Ünsal Alaslan vefat etmişti,bu arkadaşımın lakabı Müdür' dü banka müdürü olduğu için öyle anılıyordu,kendisi saim ustayı yakınen tanıyan bir insandı,ne yazıkki onunla röpotaj yapma imkanını kaybettiniz.
Saim ustanın yakın arkadaşlarından onun takgalı dumanlılarını besleyen Arnavut Seydi vardı,ne yazıkki o da vefat etti.
Saim ustanın son olarak kümesini götürenlerden biriside akderede oturuyordu,şimdi oda yok (kel turan iyi bilir)
Neyse işi fazla uzatmayayım,ben ve benim emsalim Ankara'da saim ustayı yakınen tanıyan ve kuşlarını çok iyi bilen birkaçkişi kaldı,bunların başındada Celal Atik'in oğlu Fahrettin Atik gelir,allah uzun ömürler versin siz daha genç ve sağlıklısınız, Hamamönünde aydın'ın kahvesine gidin ve Fahrettinle bir röportaj yapın,bütü çıplaklığıyla Saim usta gerçeğini bu arkadaştan öğrenebilisiniz.

Sevgili Cevdet abi,
bu konuda sayfalarca yazılar yazıldı ve bu kuşları ve Saim Ustayı zamanında tanıyan bir iki büyüğümüz dışında yazan, konuşan pek olmadı, geçenlerde de Zabıta Kemal abimiz vefat edince bu konuda birinci elden bilgi alınacak insan sayısıda azaldı, yazınızın son kısmında belirttiğiniz gibi Saim usta kuşları ile ilgili asıl bilgisine başvurulması gereken kişilerin başında Fahrettin Atik abimiz gelir. Geçen sene Kuşçular Org pikniğinde İstanbuldan Halil Karahan arkadaşımızında aramızda olduğu bir ortamda Fahrettin abi eski garajlarda beslenen kuşlar ve gelen gidenler ile Saim Ustaya kuşların nereden ve nasıl geçtiği konusunda sohbetimiz olmuş bayağıda bilgilenmiştik.
bu sırada Sanırım Hüseyin veya Ömer kardeşimiz o sohbetimizin bir kısmını videoya da çekti ama ne konuştuğumuzu uzaktan bilmediğinden bir kaç dakikalık çekim oldu.
dediğiniz üzere bu konuları bilen o dönemde yaşayan bu kuşları besleyen kişilerle konuşulursa insanlarda az çok aydınlanmış olacaktır.
sağlıcakla kalmanız dileğiyle.
saygılarımla

S A DAHA İKİ GÜN ÖNCE HALİL KARAHAN AGABEYİMİZLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜM HALİL AGABEYDE FAHRETTİN AGABEY İLE RÖPERTAJ YAPMAMIZI SÖYLEDİ ÖMER İZİNDEN DÖNDÜGÜNDE FAHRETTİN AGABEYDE KABUL EDERLERSE RÖPERTAJ YAPACAGIZ KİŞİLERİ AYDINLATACAK BİLGİLERİN KIYMETLİ BÜYÜGÜMÜZ FAHRETTİN AGABEYDEN ÖGRENMEYİ BİZLERDE ÇOK İSTİYORUZ KISMET OLUR İSE EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE BU RÖPERTAJI GERÇEKLESTİRMEK DİLEGİMİZDİR
SAYGILAR

BU KONU BASLIGI ALTINDA ADI GEÇEN KUŞLARI TANIYAN BİLEN SAİM USTAYLA ARKADASLIK EDEN KUŞLARIN NEREDEN NASIL GELDİGİNİ KİMDE VAR KİMDE YOK ÖZÜ VARMIDIR YOKMUDUR NASIL KUŞLARDIR HEPSİNİ ÖGRENEBİLECEGİMİZ BÜYÜKLERİMİZLE GEREKLİ İRTİBATI SAGLAMIS DURUMDAYIM MÜSAİT OLAN EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE VİDEO VE KONUŞMALARI SİTEMİZ ÇATISI ALTINDAKİ HER KESE BÜTÜN ÜYELERİMİZE AKTARMAYA BİLGİLENDİRMEYE ÇALISACAGIZ

LAKİN ÜYELERİMİZ DEN İSTİHRAMIM BU KONU HAKKINDA VİDEOLAR VE KONUŞMALAR YAYINLAYINCAYA KADAR BURADA KENDİLERİNİN CEVAP VEREMEYECEGİ KENDİLERİNİ SAVUNAMAYACAGI SİTEMİZDE İLİŞKİLERİ KALMAMIS KİŞİLER HAKKINDA YORUMLARDA BULUNULMAMASINI SAYGILARIMLA RİCA EDİYORUM

s.a

aslında bu konuya hiç karışmak gelmedi içimden bu gün olan hadise hariç.
doğma büyüme ankaralıyım kendimcede araştırmacıyım.

şu izlediginiz videodaki sahıslar 3 üde kuşdan nemalanan kişileri kandıran zaaflarından yararlanan ankara camiasına kötü imaj bırakan şahıslardır.

söyledikleri yalanlara kendileri bile inanır ve işin acı noktası bilmeyerek bu şahısları duayen gibi videolarını çeken ve bu paylaşım alanında sizlere sunan kişilerede daha engin daha dürüst kişilerle roportaj yapılmasını öneriyorum konu başlıgına senelerce hizmatlerde bulunmuş çok degerli büyüklerimiz mevcut az çok hepimiz biliyoruz sizden ricam bu menfaatci kuşdan rant elde eden kişileri kuş arayışında bulunan heveslisi olan kişilerin önüne süsleyip püsleyip çıkarmayın.

ilk bahar aylarında bi büyügüm beni gel seni turan amcayla tanıştırayım dedi
gittik yerine bi kaç kümesden degişik hayvanlar çıkardı bir kümesdende 9 tane dumanlı kirli her biri birbirinden farklı ayak paça fizik v.s bu kuşlar saim ustanın öz kuşları dedi güldüm olayı taaa en başında anlamıştım nereye gidecegini ne kadar emmi dedim çiftmi tanemi alacan dedi duruma göre hepsinide alabilirim çiftte dedi biraz baktı kuşlara ofladı pufladı 3000 dedi :)) dedimki amca ben biraz tilki kafalıyım sizin bi kuşçular org sitesinde videonuzu gördüm kuşlarınızı çalmışlar bi sakat dişiye 5000 tl veriyim geri getirin diyordunuz ne olduda bu kuşların 9 tanesine 3000 diyorsunuz ben kuşçulugu bırakıyorum diye cevap verdi dedim amca bu kuşlar altın degerinde altın çamura düşse pul olurmu meraklısı buna 5000 vermese bile tanesine yakın bi bedel verir

namı deger kel turanı bu gün gördüm yukarıda yazdıgım yazıyı oldugu gibi söyledim kendisine söyledigi laf bayagı bi komikdi sen kuşları almadınki alsaydım beni iyi öpecektin diyerekden yanından ayrıldım

kısacası miğde bulandırıcı bir video daha izledim bu videoyla 3 tane rantcı bir araya gelmişler aslı astarı olayan hikayeler düzüyorlar bu üç sahsı ankara az çok tanır nasıl sizlerede bu tezgaha düşmemeniz için yazma geregi hissetim.

arapcı şafak yılanlıyı daha önceleride anlatmaya çalışmıştım taa ki kendi kazdıgı kuyuya kendi düşene kadar kimse bana itibar etmedi haklı ve haksız yere polis dursun da dahil olmak üzere yapmamam gereken diyologlara girdim hak ettigim ve etmedigim cezalarda aldım siteden ama duramıyorum can çıkar huy çıkmaz der atalar çıkmıyor yukarda videolarda gördügünüz sahısların tezgahına düşmeyin.

site adminleri ömer hüseyin muharrem abi özlllikle bu konu hakkında bi çalışma yürütüyorsunuz konu başlıgı hakkında özellikle muharrem abi kimlerle bilgi paylaşımı yapacagını iyi biliyor ankarada bu kuşlara hizmet etmiş çok çok degerli abilerimiz bir FAHRETTİN ATİK HALİL KARAHAN TATLICI NECMİ ŞAHİN ATICI SEZAİ KOÇUBOGAN daha ismini sayamadıgım abilerim var sizden ricam sezarın hakkını sezara vermenizdir bu kuşçulugun ankara ilinin adını karalayan bu simsarlara bırakarak dahada kötü bir noktaya taşımayalım.

saygılar

yazmadıgım bi o kadar daha konu var bu 3 kişi hakkında yazdıklarımda yanlış bir kelimem varsa buyursunlar yazdıgım yazıyıda delil olarak kullanarak adli mercihlere şikayette bulunsunlar

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar

bu konu hakkında detaylı bilgilendirici bu kuşları ve saim ustayı en iyi bilenler le gerekli tüm iştişareler yapılmıstır kırıcılıkların yasanmaması için röpertaj yapılacak kişilerle yüz yüze görüşülmüstür

çekimler 19/08/2011 de saglık olursa gerçekleşecekdir

KENDİM OLARAK DAHA ÖNCEDE DİLE GETİRDİGİM BURADA SİTEMİZDE OLMAYAN KENDİNİ SAVUNAMAYAN SAHISLAR HAKKINDA YORUMLARDA BULUNULMAMASINI SAYGILARIMLA RİCA EDİYORUM

saygılar

ben kuş alıcısı degilim satıcısıda degilim ama bu kuşların meraklısıyım bu kuşların derken saim usta elektrkçi şeref kuşları olarak degil oynayanın meraklısıyım gerçekler neyse çıksın ortaya kimse kimseyi kandırmasın kimse kimsenin seyisligini yapmasın . oyun kuşu meraklısı olarak 19 8 2o11 deki çekşlecek videoları büyük bir sabırsızlık la bekliyorum ( kendi adıma). herkese saygılar kim bu hayvanlara hizmet ediyorsa saygılarımı gönderiyorm.

S A KUSCULAR ORG AİLESİNE

SAYGILARIMLA

19/08/2011 TARİHİNDE YAPMAMIZ GEREKEN RÖPÖRTAJI TAMAMLADIK LAKİN BURADAN DA YAZDIGIM GİBİ SN FAHRETTİN ATİK AGBİMİZ DE ARAMIZDA OLACAKLARDI BİRAZ RAHATSIZ OLDUGUNU BEYAN ETTİGİN DEN ARAMIZDA OLAMADI BUNUN İÇİN KUŞULAR ORG AİLESİN DEN ÖZÜR DİLİYORUM İNSALLAH KISMET OLURDA FAHRETTİN AGABEYİMİZDE MÜSAİT OLURSA KENDİLERİNİNDE KIYMETLİ GÖRÜŞLERİNİ SİZ ÜYELERİMİZE BURADAN YAYINLAMAK İSTERİZ

RÖPÖR TAJ YAPTIGIMIZ BÜYÜKLERİMİZ

CEVDET ÖZBAYAR
ASKER MUSTAFA
RAHMETLİ ZABITA KEMAL AGABEYİMİZİN ÇIRAGI
RAMAZAN AGABEY
MATBACI UGUR AGABEY
KIYMETLİ BÜYÜGÜMÜZ
TATLICI NECMİ AGABEY İLE GÖRÜNTÜLÜ RÖPÖRTAJLARIMIZI YAPTIK EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE SİTEMİZİN AKSAKLIGI TAM GİDERİLDİGİN DE SİZ KIYMETLİ ÜYELERİMİZİN İZLENİMLERİNE SUNACAGIZ

BU ARADA SAİM USTANIN ÇIRAGI OLAN MOBİLYACI SEZAİ KOÇU BOGA AGABEYİMİZ LEDE 1 2 GÜN İÇERİSİN DE NASİP OLURSA UZUNCA DETAYLI BİLGİLENDİRİCİ BİLİNMEYENLERİ ANLATILAMAYANLARIDA RÖPÖRTAJIMIZLA GERÇEKLESTİRMEYE ÇALISACAGIZ

BURADAN BİZLERİ KIRMAYARAK SİZ KIYMETLİ ÜYELERİMİZİN BİLGİLENDİRİLMESİNE KATKIDA BULUNAN BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN GELEN GELEMEYEN ZAMAN AYIRAN TÜM BÜYÜKLERİME EMEGİ GEÇENLERE ZEMİN HAZIRLAYANLARA

KUSCULAR ORG AİLESİ VE KENDİM OLARAK TESEKKÜR EDİYOR SAYGILARIMIZI SUNUYOR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM
SAYGILAR

S A SAİM USTA VE KUSLARI HAKKINDA SAİM USTANIN ÇIRAGI BU KUŞLARI UÇURAN BESLEYEN EN İYİ

BİLENLERDEN BİRİSİ OLAN KIYMETLİ BÜYÜGÜMÜZ
SN SEZAİ KOÇUBOGA AGABEYİMİZLEDE UZUNCA BİR RÖPÖRTAJ YAPTIK BÜTÜN BİLİNEN BİLİNMEYENLERİ
SORDUK SAGOLSUNLAR BİZİ KIRMAYIP VAKİT AYIRIP SİZ KIYMETLİ ÜYELİMİZİN DAHA DA B,LİNÇLENMESİNE SAGLAMIS OLDUGU KATKI VE AYIRDIGI ZMAN İÇİN SİTEMİZ KUŞÇULAR ORG VE ÜYELERİMİZ ADINA TESEKKÜR EDİYOR SAYGILAR SUNUYOR SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM

ZAMANIMIZ OLDUGUNDA KENDİLERİDE MÜSAİT OLUNCA YİNE BU KUŞLARI BESLEYE UÇURAN DEGERLİ BİLGİLERİNE BAS VURACAGIMIZ BİR BÜYÜGÜMÜZLEDE RÖPÖRTAJ YAPACAGIZ ONUDA YAPTIKDAN SONRA SİTEMİZ TAMAMEN DÜZELİNCE SİZ KUŞÇULAR ORG AİLESİNE SUNACAGIZ
ELİMİZDE OLMAYAN SEBEBLERLE SİTEMİZDEKİ AKSAKLIKLARIN SİZLERE VERDİGİ OLUMSUZLUKLAR İÇİNDE GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ DUYARLILIK İÇİNDE KENDİM VE KUSULAR ORG OLARAK TESEKKÜR EDİYOR

SAYGILAR SUNUYORUM

Geri