Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn:
selamın aleykum abılerım yaptıgınız arastırmalar ıyı bır sey ama saım usta hakkın rahmetıne kavusalı epey bır zaman gecmıs buyuk bır ustadmıs allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun....
Benım dıyeceklerım sunlar abılerım saım ustanın damarlarını bulsanız ne cıkacak bulmasanız ne cıkacak ben anlamıs degılım? saım ustayla geldı saım ustayla gıttı o damar onu arastıracagınıza bır etrafınıza bakın kımde ıyı kus var kımde yok kımse bılmıyor herkes masada kus ucurmaya basladı yasım sızlerden kucuk saygısızlık edıyorsam sımdıden ozur dılerım ama bırakın saım ustayı kendınız bır damar tutturup pıyasaya cıkarın ha dıyeceksınız sende ıyı kus varmı bendede yok abılerım ama arıyorum ve bulacagımada emınım onun ıcın saım ustanın damarıymıs turan dayının damarıymıs polıs dursun abının damarıymıs onun bunun sunun damarıymıs kusları supermıs benı ılgılendırmez benım dıyecegım tek sey olur bu abılerıme dahada ıyılerını ucursunlar allah daha ıyılerını nasıp etsın dıyebılırım sımdı asıl anlatmak ıstedıgım konu su ben turan dayıdan bır cıft kus alsam superde oynasalar o kuslar her zaman ne kadarda ben de olsa turan dayınındır dıyecegım su kı saım ustayı seref agayı falan bırakın rahmetle anın kendınız bır damar tutturup pıyasaya cıkarın sızde ısım yapın sizlere saygım sonsuz ama yaptıgınız arastırmaları gerksız buluyorum acık sozlu oldugum için kusuruma bakmayın insallah en ıyısı sızlerde olur bızleride ızlemeye davet edersınız gelır goruruz saygılarımla ankara haymanadan kuscu Ahmet