SAKARYA dan BURSA OYNARLARI 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan karabulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan karabulut
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Seçiniz
[No message]

Ekli dosyalar

• phplXl7OmPM.webp
    phplXl7OmPM.webp
    26.2 KB · Görüntüleme: 2,799
[No message]

Ekli dosyalar

• phpAhCOinPM.webp
    phpAhCOinPM.webp
    23.5 KB · Görüntüleme: 2,875
[No message]

Ekli dosyalar

• phpErRf53PM.webp
    phpErRf53PM.webp
    31.2 KB · Görüntüleme: 2,840
[No message]

Ekli dosyalar

• php6Fn8Q5PM.webp
    php6Fn8Q5PM.webp
    48.9 KB · Görüntüleme: 2,812
[No message]

Ekli dosyalar

• phpCEmLiMPM.webp
    phpCEmLiMPM.webp
    26.1 KB · Görüntüleme: 2,770
[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• phpfkiOhNPM.webp
    phpfkiOhNPM.webp
    31.5 KB · Görüntüleme: 2,869
[No message]

Ekli dosyalar

• phpDm7Hw6PM.webp
    phpDm7Hw6PM.webp
    20.9 KB · Görüntüleme: 2,776
[No message]

Ekli dosyalar

• phpSzz7C6PM.webp
    phpSzz7C6PM.webp
    20.9 KB · Görüntüleme: 2,812
[No message]

Ekli dosyalar

• phpyE2oL7PM.webp
    phpyE2oL7PM.webp
    49.4 KB · Görüntüleme: 1,503
[No message]

Ekli dosyalar

• php6M7euePM.webp
    php6M7euePM.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 1,422
Maşallah.Kafa Yapıları 10 Numara.Çok Güzel Oynarlar Sağlıcakla Besle.

maşallah Hasan BEY allah can pekliği versin kuşlarınız çok güzeller
sağlıklı kümesler dilerim....

Merhaba,

Hasan bey,kuşlarınız gayet güzel maşallah paylaşımınız için teşekkürler.Keyifli sezonlar dilerim.

TEŞEKKÜRLER HÜSEYİN
ELİMDEKİ YETİŞTİRDİĞİM SOYU SİZLERLE PAYLAŞAYIM DEDİM İŞTE
SAYGILAR.

TEŞEKKÜRLER ömer bey benimde ayni dileğim size
saygılar.

SELAMLAR HASAN BEY BİRAZ KOMLESKLİSİNİZ GALİBA AFYONDAKİ KUŞLARIN OYNAR OLMADIĞINI SÖYLEDİĞİNİZE GÖRE GELİN AFYONDA NE KUŞLAR VAR GÖSTERELİM BELKİ UFKUNUZ AÇILIR FİKRİNİZ DEĞİŞİR SAYGILAR DİLERİM...

Afyondaki kusları beğenmeyen arkadaşdın galiba,
Bnde dedim herehalde bunda ii oynar var o kadar iddalı konuştuna göre deim ama baktım ki, bizimkilere oynar demiyosanız, kusruma bakmada snnkiler hiç değil ozmn. dedim yaa sizinkilerde bize göre oynar değil. o kadar alınmanıza gocunmanıza hiç gerek yok. O kadar değerli saf kan oynar olsa bidefa o oynarlar çatıda gezmez elinide bulunsa zaten 4 kilit vurursunuz kaçmasın diye....
Saygılar Afyondan.

afyondaki çakma oynarcılar siz buraya herangi bişey yazmayın artık biliyorum zorunuza gitti ama işte öyle
malesef birdaha benim buraya afyondan kimse birşey yazmasın sadece gerçek oynarcılara kapım açıktır.

Çok değerli kuscular.org üyeleri (bursa oynarına gönül vermiş bursa kuşu severler)(oynar konu başlıklarında)Öncelikle tartışmalarımızın eleştirilerimizin sevgi saygı çerçevesinde(kalp kırmadan kuscular.org sitemizin elit oynarcılarına yakışır biçimde geçmesini herkesden rica ediyorum.)

Gerçek bursa oynar kuşu severler kalp kırmadan bu kuşu düzeyli ve seviyeli bir şekilde tartışabilenlerdir inancındayım.

Bundan sonra ki tartışmalarda ki kişinin düşüncesini küçük düşürücü ,alay edici, kalp kırıcı mesajlar kaldırılacaktır.

Hoş,bilgi dolu sohbetler okumak dileğiyle saygılar.

hasan karabulut' Alıntı:
afyondaki çakma oynarcılar siz buraya herangi bişey yazmayın artık biliyorum zorunuza gitti ama işte öyle malesef birdaha benim buraya afyondan kimse birşey yazmasın sadece gerçek oynarcılara kapım açıktır.

sen kimsinde böyle birşey yazmaya cüret edebiliyorsun kurallara uyduğu sürece bu sitede kimse kimseyi kısıtlayamaz illa benim edebimi bozmam için zorluyorsun kimin zoruna gittiği sizin yazılarınızdan daha iyi anlaşıyor galiba elinizde satılacak kuşlarınız var ve kendinize piyasa yammak için kapasitenizi aşan işler peşindesiniz oynar ırkını biraz araştırsanız afyonkarahisar'da uzun yıllardır oynar beslenildiğini sizin yaşınız kadar oynar besleyen abilerimize ''çakma oynarcı ''gibi saygısızca ve biliçsizce söz sarfetmezdiniz aslında siz ve sizingibiler kaile alınacak kişiliğe sahip değilsiniz ama illa polemik yaratıp kendinizin ne mal olduğunuz ortaya koymak zorundasınız galiba.... ne değim sizi gerçek oynarlarınızla baş başa bırakıyor...

tüm kuşcular org üyelerine saygılar diliyorum.....

(daha dün oynar beslemeye başlıyanlar bu gün ahkam kesmeye başlıyor allah sonumuzu hayır eylesin...)

Geri