SAKARYA MUSTAFA TURAN 02-01-2012 TAKKALI BOZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAMINALEYKÜM
MUSTAFA ABİNİN ZENGİN KOLLEKSİYONUNDAN :)))))))))) TAKKALI BOZ DİŞİ.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=70-Rw5pBkbc[/youtube]

Maşallah..

YERSİZLIKDEN DOLAYI HER ZAMAN BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜGÜM BU UGRASI

NE ZAMAN Kİ MUSTAFA KARDESİMİZİN KUSLARINI İZLESEM YENİDEN SEVKE GELİYORUM

MASALLAH HER KUSU BİRBİRİNDEN GÜZEL VEDE KALİTELİ EMEKLERİNİZE SAGLIK

GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maşallah Mustafa abi çok güzel seri,süratli kuş güle güle besle.

Bin kere Maşaallah. Mustafa Abi hızı, sesi, oyun tarzı bir harika. Emeklerine sağlık. Şimdiye kadar internet ortamında izlediğim en güzel oyun yapan kuşlardan bir tanesi. Emeklerine sağlık.

Maşallah Mustafa Abi,
Takla adedini de artırınca daha bir güzel olmuş,düzenli antrenmanla daha da iyi olacağına şüphe yok.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Atmacasız, kazasız uçurmanız seyretmeniz temennisiyle...
Selamlar.
Khalid

kuscu_marik' Alıntı:
YERSİZLIKDEN DOLAYI HER ZAMAN BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜGÜM BU UGRASI

NE ZAMAN Kİ MUSTAFA KARDESİMİZİN KUSLARINI İZLESEM YENİDEN SEVKE GELİYORUM

MASALLAH HER KUSU BİRBİRİNDEN GÜZEL VEDE KALİTELİ EMEKLERİNİZE SAGLIK

GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
Selamun Aleyk
Muharrem abi dediğiniz gibi oyun kuşu uçurmak için yer önemli resimlerden gördüğüm kadarı ile senin kuşların da çok güzel emekli olunca inşallah kuş uçurmak için güzel bir yer bulursun.Bana gelince uçurma yeri sorunum yok çok şükür ama vakit sorunum var onu da sağolsun videoda görünen Birol kardeşim sayesinde hallediyoruz.Kuşa gelince benim kuşlar ne hikmetse Hasan Dedebal kardeşimizin kamerasını görünce bir haller oluyor:):):)gerçek perfonmansını sergileyemiyorlar bu kuş geçtiğimiz Cumartesi günü 15 sayı üzeri yapmıştı ben de videosunu çektirip sizlere izletireyim dedim.Birol kardeşim kuşu eşinden ayırmış dişi kuş her halde kızdı bir de kuyruk kısmına şahin darbesi aldı ondan da olabilir az sayı yapmış gerçi inişine bakılırsa tersledi galiba kuşu eşinin yanına bıraktık tekrar yumurtladıktan sonra güzel oynarsa bir video çekimi daha yapıp izlemeye çalışırız.
Muharrem abi sen böyle bizi teşvik edici güzel yorumlar yaptıkça Allah nasib ederse bizler çok daha kuşların videolarını çekip sizlere izlettirmeye çalışırız.Selam ve saygılarımı sunarım.

hasan çeneye dalmış birolun telaşına bak '' geldi lan geldi '' diyo :))
Abi varol yine döktürtmüşsün, bayağı iyimiş maşallah ya, hata etmişiz pişmanlık yaşattın bana Mustafa abi :)
bu arada birol kardeşime ve ünlü savaş kameramanı hasan karakelle kardeşime emeklerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum :)

maşallah. güle güle besleyin

esatdogan' Alıntı:
maşallah Mustafa abi çok güzel seri,süratli kuş güle güle besle.
Esat kardeşim yorumun için çok teşekkür ederim.Senin kuşlarının da resimlerini gördüm güzel kuşlar güle güle besle.Selamlar

RAMAZAN42' Alıntı:
Bin kere Maşaallah. Mustafa Abi hızı, sesi, oyun tarzı bir harika. Emeklerine sağlık. Şimdiye kadar internet ortamında izlediğim en güzel oyun yapan kuşlardan bir tanesi. Emeklerine sağlık.
Selamun Aleyküm
Ramazan kardeş bizlere moral verici ve teşvik edici güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Senin kuşlarının da resimlerini gördüm çok beğendim her haliyle oyun kuşuyum diyorlar zaten kendilerini de ispatlamışlar yanılmıyorsam Ankara Yeni Mahalle Belediyesinin düzenlemiş olduğu oyun kuşu kupasında 1.liği aldın bu başarından dolayı da cani gönülden sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Selamlar

S.A.

Merhaba Mustafa abi;

Maşallah, çok güzel, çok keyif verici bir kuş.
İnternet ortamını şenlendiren bir video daha. Varolun hep, tüm ekip olarak.
Mustafa abinin bu hobiye hizmetlerine devam ediyor oluşunu ibretle takip ediyoruz.
Kendisini örnek alıyoruz. Sağolsun.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Selamlar.

Şenol

Mustafa kardeşim maşşallah yine döktürüyor,alıştık senden böyle güzel kuş videoları seyretmeye.

Birol ve Hasan kardeşiminde emeklerine sağlık onlarında bu çorbada tuzu olmasa bu güzellikleri görme şansımız az olacaktı.

Allah kazasız belasız sağlıcakla uçurmayı nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kalın.

abiçiğim allah nazardan atmacadan korusun 41 kere maşallah sürati kanat sesi süper
saygılarımla

Selamun Aleyküm
Ramazan kardeş bizlere moral verici ve teşvik edici güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Senin kuşlarının da resimlerini gördüm çok beğendim her haliyle oyun kuşuyum diyorlar zaten kendilerini de ispatlamışlar yanılmıyorsam Ankara Yeni Mahalle Belediyesinin düzenlemiş olduğu oyun kuşu kupasında 1.liği aldın bu başarından dolayı da cani gönülden sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Selamlar[/quote]

Ve Aleyküm Selam
Mustafa Abi ben Konya'dan Muhasebeci Ramazan. Kuşcular Org sitesinde uzun süredir kaydım var. Ama pek yorum yazmadığım için olsa gerek, karışıklık olmuş şahıslarda. Yine de güzel yorumun için teşekkür ederim. Bütün samimiyetimle söylüyorum Mustafa Abi takkalı boz gerçekten çok güzel seferler yapmış. Abi bu takkalı bozun bendekilerle kan bağı var mı?

RAMAZAN42' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Ramazan kardeş bizlere moral verici ve teşvik edici güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Senin kuşlarının da resimlerini gördüm çok beğendim her haliyle oyun kuşuyum diyorlar zaten kendilerini de ispatlamışlar yanılmıyorsam Ankara Yeni Mahalle Belediyesinin düzenlemiş olduğu oyun kuşu kupasında 1.liği aldın bu başarından dolayı da cani gönülden sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Selamlar

Ve Aleyküm Selam
Mustafa Abi ben Konya'dan Muhasebeci Ramazan. Kuşcular Org sitesinde uzun süredir kaydım var. Ama pek yorum yazmadığım için olsa gerek, karışıklık olmuş şahıslarda. Yine de güzel yorumun için teşekkür ederim. Bütün samimiyetimle söylüyorum Mustafa Abi takkalı boz gerçekten çok güzel seferler yapmış. Abi bu takkalı bozun bendekilerle kan bağı var mı?[/quote]
Selamun Aleyküm
Ramazan kardeşim ben seni bu sitede hiç görmediğimden dolayı Ankara'daki Ramazan Aba ile karıştırdım ama olsun bu vesile ile Ankara'da kupa alan arkadaşımızı da tebrik etmiş oldum.Bu güzel yorumun için de çok teşekkür ederim.Sendeki boz dişi ile bu uçan takkalı boz dişi aynı soydan kuşlar hayrını gör güle güle besle.Selamlar

Maşallah güle güle besleyin

Aleyküm Selam
Mustafa Abi karıştırmakla haklısın. Bundan sonra yorumlarımla bu sitede sizlerle beraber olacağım. Sayende Abiciğim, İnşaallah ilerleyen zamanlarda oyun açan kuşların videolarını da çekip, sizlerin seyrine sunacağım. Selamlar

RAMAZAN42' Alıntı:
Aleyküm Selam
Mustafa Abi karıştırmakla haklısın. Bundan sonra yorumlarımla bu sitede sizlerle beraber olacağım. Sayende Abiciğim, İnşaallah ilerleyen zamanlarda oyun açan kuşların videolarını da çekip, sizlerin seyrine sunacağım. Selamlar
Selamun Aleyküm
Ramazan kardeş kuşçular org. benim çok beğendiğim,güzel bir site bundan sonra yorumlarını ve vidolarını bekliyoruz.Selamlar

alidemirsmm' Alıntı:
hasan çeneye dalmış birolun telaşına bak '' geldi lan geldi '' diyo :))
Abi varol yine döktürtmüşsün, bayağı iyimiş maşallah ya, hata etmişiz pişmanlık yaşattın bana Mustafa abi :)
bu arada birol kardeşime ve ünlü savaş kameramanı hasan karakelle kardeşime emeklerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum :)
Selamun Aleyküm
Ali kardeşim video çekimi sırasında muhabbetten dolayı bazen kuşun yapmış olduğu seferleri kaçırıyoruz ama Hasan Dedebal kardeşimiz de olmasa bu videoları izlemekten mahrum oluruz gerçi bu kuş da çok akrobatik nereden ne zaman ve ne şekil geleceği belli değil kameraman mecbur yanındakilerinden yardım almak zorunda inşallah ileride tam oturur da öyle video çekimi yapılır da hep birlikte izleriz.Ayrıca bu çekimi yapıp bizlerin seyrine sunan Hasan Dedebal kardeşimize çok teşekkür ederim.Selamlar

yunus81' Alıntı:
S.A.

Merhaba Mustafa abi;

Maşallah, çok güzel, çok keyif verici bir kuş.
İnternet ortamını şenlendiren bir video daha. Varolun hep, tüm ekip olarak.
Mustafa abinin bu hobiye hizmetlerine devam ediyor oluşunu ibretle takip ediyoruz.
Kendisini örnek alıyoruz. Sağolsun.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Selamlar.

Şenol
Merhaba Şenol Hocam
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Siz de çok iyi biliyorsunuz ki kuş uçurup oynatmak öyle pek kolay bir şey değil,ayrıca her geçen gün kuş uçurma şartları daha da ağırlaştığı şartlarda uçurduğumuz kuşun başına her hangi bir kaza gelmeden videosunu çekip sizlerle paylaşmak istiyoruz.Selamlar

şenol tunç' Alıntı:
Mustafa kardeşim maşşallah yine döktürüyor,alıştık senden böyle güzel kuş videoları seyretmeye.

Birol ve Hasan kardeşiminde emeklerine sağlık onlarında bu çorbada tuzu olmasa bu güzellikleri görme şansımız az olacaktı.

Allah kazasız belasız sağlıcakla uçurmayı nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kalın.
Selamun Aleyküm
Fırsat buldukça yazılan yorumlara cevap verirken sevdiğimiz ve bilgilerine her zaman değer verdiğimiz Şenol abimize de yapmış olduğu,bizleri teşvik edici bu güzel yorumundan dolayı çok teşekkür ederim.Selamlar

Geri