SAKARYA MUSTAFA TURAN 02-01-2012 TAKKALI BOZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
mazidenbiri' Alıntı:
abiçiğim allah nazardan atmacadan korusun 41 kere maşallah sürati kanat sesi süper
saygılarımla
Teşekkürler Dursun kardeş

selamün aleyküm

işte beyler kuş böyle oynar diyebileceğimiz bir video.işte bu videodaki kuşlara yakın kuş videoları internete atınız.ben bu konuda kuşçular org ailesinin bir üyesi olarak bu konuda sitenin daha dikkatli olmasını istiyorum.bu videoların başlangıcında açılırken performans oyun kuşları videosu yazıyor.yeni başlayan oyun kuşu videosu yazmıyor.bana kalsa 3 metrenin üstünden oynayan kuşları bu başlıkta değilde yeni başlayan oyun kuşları adlı yeni bir başlık altında toplarım.arkadaşlar bu konuyu dikkate alırsa sevinirim.gelelim kuşa bir Mustafa turan klasiği.abi be eğer bu senin videolar olmasa arkadaşların çoğu şu yukardan hareket yapan kuşlara öbür boyu bakar.seni tekrar tekrar tebrik eder BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLERİM.....

SAYGILARIMLA...

boş kaldıkça izliyorum Mustafa abi :)) ses depar gerçekten bağımlılık yaptı, maşallah süphanallah, havalar açsa da canlısını da izleyip bi keyif yapsak...

abi maşallah altıda boş değil terslemesine ramen taklasız inmedi emeğine sağlik

sıkıldıkça izliyoruz Mustafa abi:) tekrar emeğine sağlık..

filo' Alıntı:
sıkıldıkça izliyoruz Mustafa abi:) tekrar emeğine sağlık..
Selamun Aleyküm
Ahmet kardeş zaten biz de bu videoları kışın kuş uçuramadığımızdan dolayı can sıkıntısını gidermek için koyduk:)Yorumun için çok teşekkür ederim.Selamlar

SELAMINALEYKÜM MUSTAFA ABİ VİP ÜYELİĞE GEMİŞSİN HAYIRLI OLSUN :heyo:

mavigalaca76' Alıntı:
SELAMINALEYKÜM MUSTAFA ABİ VİP ÜYELİĞE GEMİŞSİN HAYIRLI OLSUN :heyo:
Aleyküm Selam
Teşekkür ederim Hasan kardeşim burası bizim sitemiz destek olmak gerekiyor.Selamlar

Maşallah, Mustafa Usta verdiğiniz emeklere sağlık. İnşallah güzel günlerde kuşlarınızı uçurmaya devam edersiniz. Saygılar.

Maşallah , kuş gerçekten çok güzelmiş eline emeğine sağlık abi. Nice güzel sağlıklı kuşlar beslemen dileğiyle..
Saygılar..

0zqur' Alıntı:
Maşallah , kuş gerçekten çok güzelmiş eline emeğine sağlık abi. Nice güzel sağlıklı kuşlar beslemen dileğiyle..
Saygılar..
Özgür kardeş bu güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.Selamlar

burak yalova' Alıntı:
Maaşallah Mustafa bey mükemmel bir kuş.Allah nice uçurmalar nasip etsin.
Size bir sorum var teke düşen kuslarınızı göze kapatırmısınız diğer kusları göremeyeceği şekilde yoksa teke düşen kusunuz diğer kuslarla aynı yerde mi barınır?Böyle bir yönteminiz var mı merak ettim.Selamlar.
Aleyküm Selam
Burak kardeş birkaç kez duydum uçan kuşları kapalı gözlere koyup uçurduklarını ama nasıl verim aldıklarını bilmiyorum.Ben bir kez denedim o da yarışa kuşu uçuracağım gümdü kuş büyük kümeste idi bir yere çarpıp kendini sakatlamasın diye kapalı göze koydum.Saati gelince de kupaya kaldırdım rahatlıkla derece yapacak kuşum o gün her halde kapattığımdan olacak döndü girdi döndü girdi sitres yaptı kendini hiç uçara vermedi normalde 2.30 saat uçan kuşum o gün 15 dakikada geldi taklaları vura vura indi bu bana ders oldu.
Şimdi uçan kuşlarımın kümesleri 1x1:1 metre kare yüksekliği de 1 metre olan 2 tane içinde sadece tünekleri olan uçan kuş kümeslerim var orada kuş kendini hırpalamadan dinlendiriyor.Bu kümeslerinde kuşlar yavru kızması gençlik dönemlerini tamamlar son 3 teleğe kadar uçar daha sonra kalan 3 telek kesilir 2x2:4 metrekarelik büyük kümeste tüyünü teleğini düzer eş alıp yumurta yavru görür yine aynı kümeste ekelik döneminde uçar.Yani işin özü ben kuşun kapalı gözlere kapatılarak uçurulmasından pek randıman alınacağını zannetmiyorum.Bilmem yardımcı olabildim mi.Selamlar

tam istediğim gibi bir taklacı kus besleme mekanı ,
Kuşlarında maşallahı var .
Saygılar.

Maşallah çok güzel, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Maşallah çok güzel, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA
Yorumun için teşekkür ederim Ramazan kardeş bu video çekimi geçtiğimiz Ocak aylarının başında idi daha kuş tam oturmamıştı kış mevsiminden dolayı yaklaşık 2,5 aydır yatıyordu son 10 gündür antıraman vermeye başladık bu kuşa dün yerden kalkışından inişine kadar bir videosunu daha çektik kuş 1,30 saat kadar uçtu seferlerini saymadım ama her halde 15 yakın seferi vardır fırsat bulursam en yakın zamanda bu siteye videosunu atmaya çalışacağım hep birlikte bakarız kuşta ilerisi için umut varmı diye.Selamlar

Geri