SAKARYA OYUNKUŞU ANKARALI RECEP KİRLİ ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selamınaleyküm
Ankaralı Recep Asem mobilyacılar sitesi içinde uçurduğu kirli erkek.[dailymotion]xl42wl[/dailymotion]

masallah,bırkac seferı yukardan ama onun harıcınde 4*4 bi kuş, Allah sahıbıne baaşlasın, senınde emegıne saglık hasan hocam, selamlar

tebrikler emeginize saglık birazdaha fişek yapsa tadından yenmez güle güle ucurun güzel kuş

teşekürler emege saygısı olan arkadaşlara herkese saygı duyarım iyisine meraklıyız ....

mşllah Allah nazarlardan saklasın daha iyilerini nasip etsin...güzel kuş

masallah güle güle besleyiniz emeklerinize saglık

saygılar

Emeğine sağlık recep abi 41 kere maaşallah,
biraz kısamı gidiyor ne :)))))

abi saygılar
allah seni ve kuşlarını nazarlardan saklasın

iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlara teşekkürler
allaha emanet olunuz.

masallah cok güzel kus emeginize saglik hersey gönlünce olsun.... bende cekip bir video koyacagim yakin zamanda insallah

recep kardeşim allah emeklerinin karşılığını görmeyi her zaman nasip etsin.ben sende bundan daha iyilerini görmüş biri olarak başarılarının devamını diliyorum.kuşlarının tüyü kadar hayrını gör.saygılar şeritçi murat abin

.
...............maşallah maşallah recep kardeşimizin emeklerine sağlık
................kendisinde daha uzun giden kuşlarda seyrettim
................hersene böyle istikrarlı kuşlar uçurduğun için tebrik ederim
.
..adapazarına ne zaman gitsem; ya recep kardeşimizin kapısında kuş seyrettim yada mustafa turan abimizin kapısında
ikisinide tebrik etmek gerekir...................
....emeği geçen hasan kardeşime de teşekkürim ederim ve diğer arkadaşlarada selam ederim......saygılar.....

gençosman^^' Alıntı:
.
...............maşallah maşallah recep kardeşimizin emeklerine sağlık
................kendisinde daha uzun giden kuşlarda seyrettim
................hersene böyle istikrarlı kuşlar uçurduğun için tebrik ederim
.
..adapazarına ne zaman gitsem; ya recep kardeşimizin kapısında kuş seyrettim yada mustafa turan abimizin kapısında
ikisinide tebrik etmek gerekir...................
....emeği geçen hasan kardeşime de teşekkürim ederim ve diğer arkadaşlarada selam ederim......saygılar.....

Ve aleyküm selam Osman abi yine manşetten olaya dalmışsın.Recep abi ,Tuncay abi bildiğin gibi komando tugayı gibi yazın sıcağı kışın soğuğu tüy demeden eğitime devam.Mecbur yapıyorlar ya şahine yem oluyor ya uçuyor.Başka kaçar yolu yok.Senide özledik kendine iyi bak Sakaryada bu sene güzel kuşlar uçuyor videoları tek tek fırsat buldukça çekip atacağız.

...hasan kardeş; videolar için şimdiden teşekkürler.....
..........tuncay işe el atınca daha canlı kuşlar uçmaya başladı:))
.
....tüm arkadaşlara selamlar....:))

yha abıler kusu kotulemek ıcın soylemıyorum ama bu kusun yaptıgına sız oyun mu dıyorsunuz kus gelıyor ama ınmek ıcın ınemeyıncede kendını cekıp takla atıyor yoksa oyun falan yaptıgı yok zaten her taklada kus bır o yana bır bu yana kaydırıyor orasıı burasını kımse cıkıpta bana bunları soyledıgım ıcınde kızmasın yha bu kusu begenenler kustan anlamıyor yada hıc kus ucurmamıslar adam gıbı kus ılla 30 metre n10 takla atacak dıye bırsey yoktur kustan anlamayan adamların kendılerının ıcat ettıgı bırseydır o laflar bır kus gelıp ıp gıbı hıc dusunmeden cıkmıyorsa o kus oyun yapmıyordur bana gore saygılar sımdı bu yorumumdan sonra varsa sen koyda ızleyelım dıyenler olacaktır bende kamera yok ısteyende olursa gelır canlı canlı ızler

söylediklerin kısmen doğru ama sonuçta bu can ve illaki ufak defek hataları olur, ama sen de ''buna kuş mu diyorsunuz'' , ''bunu beğenen kustan anlamıyor ya da hiç kuş uçurmamaış'' gibi talihsiz cümlelerinle hata yapmışsın, tabi ben bunun yaşının heyecanından kaynaklandığını düşünüyorum, ben istanbul kaynarcadayım ve hemen gelip canlı canlı izlemek istiyorum iznin olursa ip gibi bi nefeste fişeğini bitiren kuşlarını kardeş, çok acil de haberını bekliyorum, bugun bile gelebilirim, bu kuşları görmek için çok sabırsızlandım çünkü....
bi de bu ''yha'' ney bişeyin kısaltması mı anlayamadım ?

Maaşallah arkadaşım emeğine sağlık oyun kuşlarını seyredilebilir duruma getirmek bile çok büyük hüner ve emek ister
kaldıki sen bunu hazırlamış ve paylaşmışsın seni tebrik ederim..
İleriki zamanlarda daha güzel günleri de olacağına inanıyorum kaldıki bugün yarışa uçurdun başarılarının devamını dilerim
mükemmel hayvan enkısa 30 mt. an uzun 45 mt. yazdırmış daha ne istersin tebrikler..

kuşun indirme hareketi yaptığı 3-4 fişeği hariç diğerleri çok güzel.bu zamanda hemde doğan parçalamış bir kuştan böyle performans çok bile.kuş sahibini ve yetiştircisini tebrik ederim. yarıştan 87 puan almışsın.senin için yeterli değil ama nasibi bu kadarmış.inşallah bizimkinde daha iyi puanlar alır.

sıkıtutun' Alıntı:
yha abıler kusu kotulemek ıcın soylemıyorum ama bu kusun yaptıgına sız oyun mu dıyorsunuz kus gelıyor ama ınmek ıcın ınemeyıncede kendını cekıp takla atıyor yoksa oyun falan yaptıgı yok zaten her taklada kus bır o yana bır bu yana kaydırıyor orasıı burasını kımse cıkıpta bana bunları soyledıgım ıcınde kızmasın yha bu kusu begenenler kustan anlamıyor yada hıc kus ucurmamıslar adam gıbı kus ılla 30 metre n10 takla atacak dıye bırsey yoktur kustan anlamayan adamların kendılerının ıcat ettıgı bırseydır o laflar bır kus gelıp ıp gıbı hıc dusunmeden cıkmıyorsa o kus oyun yapmıyordur bana gore saygılar sımdı bu yorumumdan sonra varsa sen koyda ızleyelım dıyenler olacaktır bende kamera yok ısteyende olursa gelır canlı canlı ızler

Selamınaleyküm Emre kardeşim neden kızalım biz bu işin müptelası olmuşuz ben aslen istanbulda doğdum.Sık sık İstanbula gelirim birgün senin uçurduğununda videosunu ceker atarız ne olacak.Allaha emanet ol...

hasan sana çokteşekürler o arkadaş iyikuşu iyi kuşcuyu iyi biliyor medeni cesareti varsa banabirkuş izletsin burdaki büyüklerine okuşmu sizkuştanmı anlıyorumusunuz oyunu ögrenelim çocugum saygılar....

abiler ne demek gelin izleyin be ayıpsınız sabah erken bir vakitte gelebilecek varsa gelsin izletirim ben sandıkla kuşu götürüp uçuruyorum o yüzden akşam izlemek isteyene kuş uçuramam. Ayrıca bu kuş uçtuğu yer dar oyun yapması için çok uygun ben iddaaya girerim bu kuşu boş etrafta yakınlarında kuşun kendini sıkmayacağı bir yerde uçurun kuş 2 takla atmaz aksini iddaa eden varsa da denemesi bedava

yavrum ahlaksılzık yapma gel burda bensana kuşu istedigin zaman uçururum sen önce adam ol sonra yorum yap sen iyi kuşu sevmek için bile eline alamazsın burak uçurmayı çaar idaediyosan bende iysi uçuyo diye ğöreyim senin anlatıgın gibi bir kuşdaben izleyim muhabete kalmasın bekliyorum.......sagılar....

sen önce adam gibi konuş ben yinede uslubumu bozmadan sana adam gibi yazıyorum gel kuş izlemek istiyorsan gelirken yanında bunuda getirde kalsın sonra gelip onuda izlersin bakalım kuşun ne kadar kuşmuş

acaba dedım ben bır dalgınlıga gelıp yanlıs kusuma yorum yaptım dıye baktım vıdeoya yok bu kuş işte abi doğruya doğru kuş oyun için gelmiyor zorla oynuyor biraz kuştan hareketinden anlayan anlar zaten bunu ama sen kızdın kızacak birşey yok ama önce sana kuşun ne olduğunu tanıtmakla başlayalım işe abi kuş iki kanatlı bir canlı tmm mı bunun için böyle kameralar alıp çekimler yapıp zamanının hepsini geçirmeye değecek kadar önemli birşey değil bende seviyorum hemde çok ama o eskide kaldı saatlerce kuş peşinde koşmalar gel sana bu cuma şu camide şu hafız kuran ziyafeti veriyor desem gelmezsin ama kuş için sakaryadan buraya geleceksin ne diyim allah akıl fikir versin

recep kardeş, ben de bu gibi durumlarda çok polemik yaşadım bu sitede , hep de suçlu olan ben oldum, o yüzden he de geç herkesin kuşu ,kuş bilgisi kendine, herkes görmek istediğini görür, emre arkadaşın da kuşu kendine hayrola, oyun kuşunu ne kötüleyen biter ne beğenen biter, çok fazla herkese cevap verme ihtiyacı duyma,ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,kimse de güvenmediği biri için 300 km yol tepmez adam kamera sevmiyor diye, bu işin kaçamak kısmı, kuşun ufak defek hatalar yapsa da nizami oynayan bi kuş ben beğendim, uğraşma sen bak işine..... selamlar

s a arkadaslar bu ve bu gibi durumlar pek çok yasandı iddialaşmalar kimseye bir sey kazandırmaz eksiksiz kusda yoktur begenirsiniz begenmezsiniz insanlar emekler sarfedip iyidir yada degildir videolar koyuyorlar ne güzel tabiki hataları eksiklikleri olabilir ama bunları uzatmanın ne anlamı var kus aya gitse ne çıkar her kesin kusu kendine güzel güle güle besleyiniz deseniz nereniz eksilir bütün tatsızlık ve kırıcılıklar bu sekil inatlasmadan doguyor birbirinizi kırmayın yapıcı olmaya çalısalım

SAYGILAR

sıkıtutun' Alıntı:
abiler ne demek gelin izleyin be ayıpsınız sabah erken bir vakitte gelebilecek varsa gelsin izletirim ben sandıkla kuşu götürüp uçuruyorum o yüzden akşam izlemek isteyene kuş uçuramam. Ayrıca bu kuş uçtuğu yer dar oyun yapması için çok uygun ben iddaaya girerim bu kuşu boş etrafta yakınlarında kuşun kendini sıkmayacağı bir yerde uçurun kuş 2 takla atmaz aksini iddaa eden varsa da denemesi bedava

selamınaleyküm emre kardeş ben sana erken geç sabah akşam yaz kış demedim nerede ne zaman olursa gelirim.Özeldende yazabilirsin.

videoda kuşu eliyle atan arkadaş sen misin eğer o sensen boşuna hiç zahmet etme ben sana yavrularımdan bir takım yollarım yerden kusun yanına yaklasınca kendılıgınden kalkar ))) arkadaş kuşun kötü dedim ben sana bundan sonra ne yaparsan yap cennete giremiceksin demedim uzatıp durma kuşu eliyle fırlatan adamın kuşunuda kupada yarıştıranlarında yarışmalarına bende bi çelenk yolllamak isterim açıkçası ölmüşler haberleri yok )))) burda herhangi birinizden bir takım kuş istesem hiçbiriniz cevap yazmazınız ama bir doğru konuştuk maşallah herkes burda yorum yapıyor ne güzell istanbul

ben şimdi burdan bir abiyi davet ettim ama gelmek istemedi boşuna beni bu amaçsız polemiklere sokmayın he dersin ki özür dile olsun bitsin özür dilerim oldu mu abicim bu arada ben bendekiler çok çok iyi demedim bir iddiamda yok kendi zevkime kuş besliyorum sevdiğim için ama bana göre bendekiler en azından oyun yapmak için gelip giden kuşlar ama ben bu kuşta bunu görmedim olay bundan ibaret daha fazlada uzatmanın manası yok çok istiyorsan benimkileri görmeyide zaten elimde 6 tane kuş var bir tane kaldırırım sana izlersin adresim de bagcılar meydana gelirsin benı orada herkes bilir sorarsan sandıkla kus ucuran genc dedıgınde

Selamun Aleykum.

Recep Bey'i emeğinden dolayı tebrik ederim. Allah celle celaluhu daha iyilerini nasib etsin.

İçinde tartışma ve atışma olan muhabbetlere girmemek yerinde birşey olsada bazen birşeyler yazmak istiyor insan. Videoya yorum yazan arkadaşlarımın hepsinde haklılık payı olmasına rağmen birçok şeyinde birbirine karıştığını düşünüyorum. Birçok abimizin haklı olarak bazı arkadaşların yazdıkları yorumları heyecana bağlarken, aşırı yapılan övgülerinde ondan aşşağıya kalır yanı yok maalesef.

Abiler ve kardeşlerce de ma'lumdur ki oyun kuşunu hazırlamak büyük bir meşakkat. Hayvanın iyi olmasının yanında uçurucunun ve hava şartlarınında buna uygun olması gerek. Birbirinden ayrılmayan bu şartlar her zaman ve her yerde geçerlidir. Bu şartlara rağmen şu videoyu eksikleriyle beraber burada paylaşan kuş sahibini tebrik edip geçmek en makulu gibi görülebilir ve öylede olması gerek.

Konuya hızlı bir giriş yapan Emre Bastan kardeşimi , diğer usta derecedeki kuşçu abilerinin eksikleri yazmayıp 4*4 olarak değerlendirdikleri videodaki kirli erkeği yanlış bir şekilde de olsa eleştirisinden ve cesarettinden dolayı kutlarım. Söylemek istediğim bu eleştiri Emre kardeşe gelmeden diğer abilerce uygun bir şekilde dile getirilseydi genç ve heyecanlı kuşçular da usta abilerinden bu işin uygun bir şekilde değerlendirilmesini öğrenmiş olurdu.

Ve's-selam...

Geri