sıkıtutun' Alıntı:
Öncelıkle ben bu konuya bır son vermek ıstıyorum ve konununda daha fazla uzamasını istemiyorum ben burda mali müşavir olduğunu söyleyen bir abi var onu izlemeye davet ettim ama gelmek istemediğini söyledi benim için sorun yok ama bu abinin mesajında biraz cahillik sesizledim çünkü beni aşağılayacağım diye kendini cahil durumuna düşürdü o farklı birşey gelelim konuya abiciğim sonuçta bu bir hayvan neden buna öyle standarrının üstünde özellikler bindirmeye çalışıyoruz anlamış değilim bazı bilinçsiz ve para kaygısı olan bu insanların peşine niye bilerek ya da bilmeyerek giderek bu insanların yaptığı yanlışı sizlerde yapıyorsunuz anlamış değilim güvercini cidden seven insan hiç ben görmedim ki 30 metre 10 takla gitsin dediğini kuşu seven adam ona baktığı zaman stres atar mutlu olur gerisi hikaye yok yarışmalar yok bu kuş 30 metre çıkmadı kopar kafasını bu nedir ya kendi hırslarınız için hayvanları yıprattığınız ayıp ya yapmayın günahtır muhteremler. Gel gelemem müşavir abimize ben onun kuşlarının resimlerinide gördüm maşallah ama resimlerin altındaki yorumlarda onun soyu bunun soyu yazıyordu benim en sevmediğim olay başkasından kuş alıp kendinizi göğsünüzü gere gere kuşçu ilan ediyorsunuz mantık hatası var bu işte neyse zaten kafamda karıştı bu nasıl bir saçmalık anlamadım herkes kendine kuş besler sende herkeste kendine beslesin ne diyim
saçmalamalarına sırayla cevap yazmak istiyorum, tabi buna da izin verirsen !
1- iyisi bende var dedın, gelip izliyeyeım ozaman dedım, sende dedinki ''yenı baslayan bi yavru var gel onu ızletıyım'' sen o YENİ BASLAYAN YAVRUYU git sokaktan 3 5 tane akranını bul onlara izlet kocum, anladın heralde söylemek istediğimi,
2- sen adama yok işte kaç yasında adam da baska bişey desek okadar yol gıtmezde akla bak kus için okadar yol gelicek gel desem , kuş peşinde koşuyorsunuz dedin ! ben de dedimki ben de kuş için çok yere gittim gezdim bunun adı kuş peşine koşmak degıl meraktır ! sen o kus peşıne kosma yasından yenı yenı cıktıgın ıcın böyle algılaman normaldır , sen burdan beni cahil yerıne koymak istedi manasını cıkardın ama onu da senın zekana bırakıyorum, ben sana asla öyle bi imada bulunmadım ama keske bu kadar patavatsız ve ukala olacagına cahil olaydın !
4-hayvan sevgısınden bahsedıyorsun ,yok belkı adam ucmasından zevk alıyodur yok kkendı zevk alsın yeter vs benzerı seyler yazıyorsun, e adam belkı kusu seviyor ve kendı ıcın ucuruyor, sna kım ne danıstı ki esip gürlüyosun ! sen ne çelişken bi herifsin !
5-ben kendimi hiçbir zaman kuscu olarak ilan etmedim kocum, ben mali müşavirim, sen sabah 6 da 7 de kalkar kus ucurursun ben o saatte kalkar ekmegımın peşine düserim, farkımız bu, kuşçu olan sensın, ben sadece güvercin merakı olan ve kendını her bilenın ÇIRAĞI ilan eden bir adamım,
6-evet haklısın kuslarımın biri hariç tüm ekelerım hep 3 kişinin kusları, bundan utanç duymuyorum ki, yıllardır senın gibi bende iyisi var gel izle diyen madrabazlardan aldıgım dandık kuslarla okadar ugrastım ki illallah ettim ve gidip bu ekelerı satın aldım, ama gönlün olmadıysa geri verebilirim sayın ulu üstad büyük kuşçu emre abi !
7- ben şu kuş işinde en çok neye kızarım biliyormusun ham kardeşim, şöyle ki ; hani sen diyosun ya onun kuşu bunun soyu yazıyor resımlerının altında, şimdi her kusun bi sahibi var dimi, yani sendeki kuslarında bir sahıbı var X ustanın kuslarının da baska bir sahıbı vardı onceden, yani bu kuslar illaki nerden alınırsa alınsın birilerinden birilerine geciyor, ha sen onun yavrusunu alınca o yavru senın mı oluyor? e o kusta ilk ekeleri kimden nerden aldıysan onun kusu demek degilmidir, böyle bir sacmalık mı var ya ? başkasının kusuyla demek ne demek bunu hayatım boyunca anlamadım, başkasının olan birşeyi satın alırsan senın olur, sen baskasının pantolonunu gömleiğini mi giyiyorsun ? yani benimkiler baskasının kusu da benınm durumumda olmayan ve kusları senın tabırınle kendılerının olanlar ve sen de dahil bu kusları kendinizmi YUMURTLUYORSUNUZ ? öyle bir becerin varsa ömür boyu sırtın yere gelmez benim en garip yazıdaşım, selam melam yok... uzatma çıldırttın beni !