ömer kardeş söylediğin şeylerde haklı olmakla birlikte şöyle bir yanlış düşüncedesin kanaatimce !
ben bu kuşa ilk maşallah diyenlerdenım, ve begendim kusun oyununu, terasta savurarak oynayan kuslarda olabılecek durum duvara konma, yere ucurmaya benzemez yani !
diğer yandan kimseninde haddine değildir bunu kes bunu biç demek, yorum yapar geçersin, kes bunu dersen hak yemiş olursun ! kimin nasıl kuş beslyeceği kimseyi ilgilendirmez, adam belki bu tarz kuş seviyor, buna hiçbirimiz karışamayız...
ha şöyle de bişey var ki bence yanlış olan durum bu ; şimdi bir insan bir kuşu beğenmediği takdirde daha iyisini uçurmak zorunda değildir, yani maç izlerken kötü oynuor dıyen seyırcı çıkıp o adamdan daha mı iyi oynamalı bunu demeye hakkı olması için? veya bir jüri manken puanlarken 2. seçtiği manken ona 60 yasındasın çık sen bakalım senı kım secer mı demelı ? yani aşağı yukarı ıyı kusu tanımlayan bazı ozellıkler vardır, bu ozellıkler bı kusta ne kadar yogunsa o kus okadar ıyıdır, adam işi cok ıyı bılıyodur ama parası yoktur ! çok parası vardır ama kus edınıcek sahih yetiştirici tanımıyodur, veya bunların her ıkısıde yoktur ama adam kendını yetiştirmistir iyisinden de anlar kötusundende, bu tarz ınsanlar yorum yaparlar çünkü işi bilirler ama ellerınde kus yoktur, şimdi sırf ellerınde kus yok dıye bu adama sus hıc yorum yapma önce vıdeo koy mu diyicez ? bu dogru degıl bence, tabı bırdakı dıyalogla alakalı yazmıyorum bunu genelleme yapılmısta o yuzden yazdım, selamlar satılmış hocam...