SAKARYA OYUNKUŞU ÖZCAN ALTINTAŞ 2011 GÖK DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAM
Özcan arkadaşımızın Gök dişisi yaklaşık 1saat 45 dakika - 2 saat civarında uçmuştur.İyi seyirler.[dailymotion]xj024j[/dailymotion]

Gerçekten çok güzel kuş oyundan inemiyor çatıya ...Şu an 1 çift bendede mardin cinsi gök var yumurtadalar bakalım yavruları ıle beraber ucurmayı dusunuyorum artık darısı bizim basımıza ...her ne kadar bunlar gibi olmucak olsalarda :)..saygılarımla

çok güzel emeğinize sağlık çok beğendim maşallah oyun şekli çok güzel savrularak süratli sesli ve düzgün yere oynatsanız daha uzun gidecek bence inişini beğenmedim.inş sonu daha iyi olur saygılar.

iniş hariç kuş güzel..Lakin yer yapıp zamanla oyun bırakabilir.. Maşallah..

GÜZEL KUŞ TERAS ZANNEDERSEM AHMET KARDESİMİZİN YER YAPAR DEMESİNİ ASAGIDAN GELİŞİNE BAGLIYOR HERHALDE AMA KENDİM OLARAK AHMET KARDESİME KATILMIYORUMBU KUŞ MÜSTAKİL YERDE OLSA ÇOK DAHA GÜZEL OYNAR SU ANDA GÜZEL AHMET KARDESİMİN DÜŞÜNDÜGÜNÜ TERASA ÇOK KUŞ YAPAR O SEKİL GELİŞİ İNEBİLMEK İÇİN KUŞUN BASKA SANSI YOK OYUNLU KUŞ TERASLARDA OLMUYOR KENDİ GÖRÜŞÜM KUŞUN AYAGI YERE TOPRAGA DEGMELİ AMA MECBURİYET YER OLMAYINCA YAPACAK BİR SEY KALMIYOR GÜLE GÜLE BESLEYİN KUSUN İNİSİNİN YAPISMAYLA ALAKASI YOK YAPISAN KUS O KADAR HAVADA KALAMAZ TERASDA EN MÜKEMMEL KUS BU İNİŞ HAREKETİNİ YAPABİLİR TERASLAR OYUN KUSU İÇİN KSİNLİKLE ÖLÇÜ OLMAMALI PEK COK TANIDIGIMIN YANILIP ELİNDEN ÇIKARDIGI KUSLARI GERİ PARAYLADA ALAMADIKLARINA SAHİT OLDUM GÜZEL KUS
SAYGILAR

oncelıkle emegınıze saglık kus calısmayı sevıyor fakat kusun yapısması benı uzdu umarım bu huyundan vazgecer dahada guzel olur tekrar emegınıze saglık.

Özcan bey emeğinize sağlık güle güle besleyin. Özcan bey kuş hakkında biraz bilgi verirseniz(yavrumu ekemi yavru ise teke nezaman düştü vb gibi) kuşun oyunu ve geleceği hakkında yorum yapıla bilir. Genele şamil yazıyorum yalınız terasa kuş oynatmak gerçekten zor birde teras sizinki gibi parapet li ise yapışma kaçınılmaz. Paylaşım için teşekkürler.

masallah cok calıskan kus,saymadım ama 20cıvarı sefer yaptı herhalde.tek kusuru altdan gırerek oynaması sole catının bıkac metre uzerınden alsa cok daha ıyı olur.sanırım kusun ucdugu yer cok acık ve yuksek ole yerde ucan oyun kuslarındada ıster ıstemez bu kusur oluyor.buda uzun vadede yer yapma sorunu yaratıyor

Sanırım bütün Arkadaşlar yerin bu kuşlar için çokda elverişli olmadığı yönünde ki
Bende sizlere katılıyorum ,Kuş gerçekten güzel teras diğer çatılarla aynı seviyede olmuş olsaydı benim fikrim kuş çok daha iyi sefere geleceği yönünde ,elinize emeğinize sağlık ,
Özcan bey güle güle besleyin.

Selamun aleyküm arkadaşlar kuş hakkında'ki yorumlarınızı beyendim fakat sizde bir 4-5 katlı çatının üzerinde oynatın bizde görelim.Bu uçan güvercin 7 telekte kara gök bir yavrudur kardeşlerinden her sene mutlaka yarışlarda derece veya sertifika alınmıştır. Bende bir hakemim ben metre vermiyorum sonra atıyorsun diyorlar fakat güvercinimiz derler ya uzun fişek bol takla ve bol sayısı vardır 1,5_ 2 saat arası uçar ve yerine iner.Birde yorum arkadaşlara bunda tavan ve taban yok işte taklalı yerine inmiyor işte bu yakında düz konacak deyen arkadaşlar birde onlar uçursunda görelim..... Herkeze saygı ve sevgilerle selamlıyorum......

!!!!!BURASI ER MEYDANI YA!!!!!!

abi kuşun güsel miş maşallah ben hiç bilmem öle oyunlu kuş ama bakıyorum bayadır güvercin bende bayadır var bende yarişlara sokmak istiyorum deneye deneye yaptım damarı simdi bayada damarım var kusum catıya sıfıra gelıyor 13 e cıkıyor cok ta sert bi kus sence sokulurmu buraya videosunu atayım izle dicem atmayıdfa bılmıyorum nasıl atıyonuz artı daha yenı küçük 2 bucuk aylık yavrum var evın temelınden dogru gelıyor ev iki katlı iş yaparmı kuslar sence yanlış anlama sakaryalısın dıye soruyorum bende sakaryalıyım

savurmalı oynayan bir kuş,sonuç normal boş iniş.teras düz olsa bu kadar oynamazdı bence.çünkü bilinçsiz oynuyor.AHMET BEY haklı bence.ilerleyen zamanlarda sefer sayısı gittikçe azalır,bir günü bir gününü tutmaz bu kuşun.tipik bir ankara,sivas kuşu.bol seyirler.

özcan altintaş' Alıntı:
Selamun aleyküm arkadaşlar kuş hakkında'ki yorumlarınızı beyendim fakat sizde bir 4-5 katlı çatının üzerinde oynatın bizde görelim.Bu uçan güvercin 7 telekte kara gök bir yavrudur kardeşlerinden her sene mutlaka yarışlarda derece veya sertifika alınmıştır. Bende bir hakemim ben metre vermiyorum sonra atıyorsun diyorlar fakat güvercinimiz derler ya uzun fişek bol takla ve bol sayısı vardır 1,5_ 2 saat arası uçar ve yerine iner.Birde yorum arkadaşlara bunda tavan ve taban yok işte taklalı yerine inmiyor işte bu yakında düz konacak deyen arkadaşlar birde onlar uçursunda görelim..... Herkeze saygı ve sevgilerle selamlıyorum......

aleyküm selam özcan kardesim kusun güzel masallah iyi calıstı - ermeydanı lafına katılmıyorum benim bildim er meydanı acık arazidir yanlısım varsa arkadaslarım özür ? ve kusun ilk seferleri cok güzel boltaklalı uzun mesafeli fakat son seferleri kısa mesafe 1. 2 taklalı bende hakemim demissiniz sizce bukus dereceye girermi ? ve bu damardan ucurdunuzu derece seltifika aldı demissiniz dorudur masallah iyi calıstı fakat aynı damardan hep aynıkus cıkacak diye birseyyok ? özcan kardes yanlısım varsa özür umarım ilerde daha iyi olur emene saglık saygılar

s.a arkadasım hayvan hırslı fakat inisi bozum bütün yorumları okudum yorum lar güzel fakat arkadasların dedi gibi inis bozmus taklasıtili hos fakat tipik ankara kusu gelir iner

Selamün Aleyküm
Özcan kardeşim seni tebrik ederim o kartal yuvası gibi yüksek tarasına bu kuşu yağmur,soğuk demeden emek verip uçurup oynatarak biz oyun kuşu sevenlere izlettirdiğin için ayrıca bu çekimi yapıp bizlere sunan Hasan Dedebal kardeşime de çok teşekkür ederim.Selam ve saygılarımı sunarım.

özcan altintaş' Alıntı:

özcan arkadasım yazdıklarından sadece ustume alındıgım yazı sudur taklalı ınmıyor yanı ben kusun yapıstıgından bahsettım kusun yapısıyor bu bır gercek verılmıs emegın var saygısızlık yapmadım ama gerceklerı gorup yazmak suc olursa forumun anlamı kalmaz he egerkı benım kus ucurmadıgımı dusunuyorsan foruma bakarsan bulabılırsın ve nasıl ındıgınıde gorursun kusların egerkı ben yanlıs anladıysam lafın bana degılse özür dılerım saygılar.

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

ÖZCAN BEYİ TEBRİK EDİYORUM. KUŞ GÜZEL . İNDİĞİ YER YÜKSEK. KUŞTA 1-2 KAT FAZLA ETKİLEMİYORDA 4-5 KAT VE YUKARISI GÖREV VE OYUNU ETKİLİYOR. BU SOYU İYİ TANIYORUM 7 SENEDİR BU KUŞLARDAN SEYREDİYORUZ SÜPERDE GÖRDÜK AMA HİÇ YALN SÖYLEYEN GÖREVİ ORTANIN ALTINA İNEN OLMADI. BU KUŞLARIN 5-6 GÖBEK GERİSİNİ TANIYORUM. İYİ KUŞLAR TEBRİKLER.

Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Gönül istediki bu kuş 2 saata yakın ve 20 nin üstünde sayı yaptıktan sonra gelip taklalı insin Özcan arkadaşımız o kadar samimi ki kuşun bütün uçumunu inişi dahil kameraya çektirip bizlere sunmuş tabi daha yavru kızması bir kuş bir takım eksikleri olabilir ama artıları da yabana atılacak gibi değil hedefine çalışması,suratli fışkırması,çok sefer yapması sonucunda yerine indirmesi vb.gibi
Kuşun indirişi hakkında yapıştı diye yorumda bulunan arkadaşlar var saygı duyuyorum ama kuş yapıştı fikrine katılmıyorum bana göre biraz da yerin yüksekliğinden dolayı kuş kendini hafif esneterek taklasız indi.Yapışan kuş 10-15 dakika içinde 2 veya 3 sefer gelip şıp diye kendini bırakır.Bu kuş ise bütün eforunu sarfettikten sonra gelip kendini taklasız indiriyor.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Gönül istediki bu kuş 2 saata yakın ve 20 nin üstünde sayı yaptıktan sonra gelip taklalı insin Özcan arkadaşımız o kadar samimi ki kuşun bütün uçumunu inişi dahil kameraya çektirip bizlere sunmuş tabi daha yavru kızması bir kuş bir takım eksikleri olabilir ama artıları da yabana atılacak gibi değil hedefine çalışması,suratli fışkırması,çok sefer yapması sonucunda yerine indirmesi vb.gibi
Kuşun indirişi hakkında yapıştı diye yorumda bulunan arkadaşlar var saygı duyuyorum ama kuş yapıştı fikrine katılmıyorum bana göre biraz da yerin yüksekliğinden dolayı kuş kendini hafif esneterek taklasız indi.Yapışan kuş 10-15 dakika içinde 2 veya 3 sefer gelip şıp diye kendini bırakır.Bu kuş ise bütün eforunu sarfettikten sonra gelip kendini taklasız indiriyor.Selamlar

Selamlar
İşte arkadaşlar örnek bir eleştiri böyle olur.Mustafa abi kimsenin kırılmadan anlayacağı sade bir dilde çok güzel anlatmış.Kendisine teşekkür ediyorum.
Hangi kümes olursa olsun en güvenilen kuşlardan bile taklasız ineni çıkabilir.Bu kuşlardada taklasız inmeyenide çıkmıştır.Hepimiz meraklıyız ve takla cinsi kuşlarda bu işin en zor olanı.Ben Özcan arkadaşımı soğuk demeden yorgunluk demeden işinden gücünden feragat ederek kuş hazırlamaya çalıştığını iyi biliyorum.Büyük emek büyük bir merak işi bu ve kendisini iyi tanıdığım için bu sert çıkışlarını heyecanına veriyorum.Geriden gelen kuşlarıda maşallah çok sağlam geliyorlar güzel videolar seyredeceğiz inşallah...
Saygılarımla...

Selamınaleyküm
Arkadaşlar videsu olan kuşu Özcan arkadaşım geçtiğimiz hafta İstanbul ataşehir yarışına kaldırdı ve şu anda yanlış değilse 204 puanla 4. durumda kendisini tebrik ediyorum.

Özcan kardeşim,videoyu ancak seyretme imkanı buldum.

Maşşallah.güzel kuş emeğine sağlık,tüyü kadar hayrını gör.

Selamlar,sağlıcakla kalın.

maasalalha çalışkan bir kus eksikleri var ama bu kadar eksik kadı kıındada oluyor malisef canlı bu işte ama çay içirir evk veriri güle
güle besleyin.

kardeş bu kuş kondu kes kafasını daha yavru emek verme meraklısın yazık zamanına

katılıyorum kardeş masada atmayla olmuyorlar normal mantıklı yorum degil
de ince yorum yapanlara diyorum kusun hakkını vermeden eleştirenlere diyoruım ucurundan iyisini birde biz görelim saygılr

arkadslr dersenizki neden savunuyorsun arkadsınmı diye ucuran arkadsı tanımıyorum bile ama zoruma gidiyor masada atıp tutanlar varmı abi dersin yok ama bundan iyi oynar derler kuş ucrumak kolay iş degil atmacası var hastalıgı var zaman ayıracaksıun her gün antreman vereceksin.ben emegi savunuyorum tabiki dört dörtlük olamyabilir ama önceliklle saygı duymadan eleştirenlere katılmıyorum veya bundan ii kus ucrurmayanlara katılmıyorum saygılarımla.

kardeşim konusmayım diyorum duramıyorum işte hiç bir seye saygınız yoksa emege saygı duyun bilinçsiz yorumlara katılmıyorum yok at bu kusu ,yok sat bu kusu yok kes diyenlere sesleniyorum yok ankara kusu konar diyenlere sesleniyorum bu kustan iyisini ucursunlar koysunlar bir videosunu tebrik edelim ama kus ucurmadan konuslnlara sallıyorlar diyorum bende ankarada kus ucuruyorum kendine güvenen sallayan arkadslara sesleniyorum aha meydan nerde isterlerse orda ucururuuz videoda derse onada varım canlı seyredelim derlerse onada varım ben ankaradyım eryamnda ucuyorum kendine güvenen varsa ( salalyanaların içinde her zaman hazırım kus kaldırmaya) benim kusum en iyisi demiyorum ama kus kaldırmadan veya ucurup video atmadan yorum yapanlara sesleniyorum sadece kus ucuranlara videosunu iyi ,kötü ,atanlara bir lafım yok çünkü kusa ve kuscuya emege saygım sonsuzdur bende diyoprum hodri meydan bakalım ucursunlarda görelim.istedigini iddiaya girerim bosa sallamıyorum dayanamıyorum masada kus ucuranlara göstersinler bakalım cıkmışmımtüyden kusları kanat vemişlermi hastalıkalrı iiyileşmişmi görelim.
HODRİ MEYDANSA HODRİ MEYDAN
NOT:İDDİADA NE KOYARLARSA RAZIYIM
DAHA NE DEYİM HEM KENDİLERİNİ İSPAT EDERLER HEMDE NE KADARLAR DERLERSE İDİDADA KAZANIRLAR
KUSURUM VARSA AFFOLA SAYGILARIMLA
tekrar altını çizerek diyorumki kus ucurmadan veya videosunu atmadan emege saygı göstermeyen arkdslara lafım.

ömer kardeş söylediğin şeylerde haklı olmakla birlikte şöyle bir yanlış düşüncedesin kanaatimce !
ben bu kuşa ilk maşallah diyenlerdenım, ve begendim kusun oyununu, terasta savurarak oynayan kuslarda olabılecek durum duvara konma, yere ucurmaya benzemez yani !
diğer yandan kimseninde haddine değildir bunu kes bunu biç demek, yorum yapar geçersin, kes bunu dersen hak yemiş olursun ! kimin nasıl kuş beslyeceği kimseyi ilgilendirmez, adam belki bu tarz kuş seviyor, buna hiçbirimiz karışamayız...
ha şöyle de bişey var ki bence yanlış olan durum bu ; şimdi bir insan bir kuşu beğenmediği takdirde daha iyisini uçurmak zorunda değildir, yani maç izlerken kötü oynuor dıyen seyırcı çıkıp o adamdan daha mı iyi oynamalı bunu demeye hakkı olması için? veya bir jüri manken puanlarken 2. seçtiği manken ona 60 yasındasın çık sen bakalım senı kım secer mı demelı ? yani aşağı yukarı ıyı kusu tanımlayan bazı ozellıkler vardır, bu ozellıkler bı kusta ne kadar yogunsa o kus okadar ıyıdır, adam işi cok ıyı bılıyodur ama parası yoktur ! çok parası vardır ama kus edınıcek sahih yetiştirici tanımıyodur, veya bunların her ıkısıde yoktur ama adam kendını yetiştirmistir iyisinden de anlar kötusundende, bu tarz ınsanlar yorum yaparlar çünkü işi bilirler ama ellerınde kus yoktur, şimdi sırf ellerınde kus yok dıye bu adama sus hıc yorum yapma önce vıdeo koy mu diyicez ? bu dogru degıl bence, tabı bırdakı dıyalogla alakalı yazmıyorum bunu genelleme yapılmısta o yuzden yazdım, selamlar satılmış hocam...

ali kardeş benim yazımı iyi algılamanı isterim içindeki anlamı ben yorum yapanalara veya kötü yorum yapanlara birsey demiyorum.tabiki yorumun iyiside kötüsüde olacak benim söylemek istedigim sey maalsef çogu kuscuda olan bende daha iyisi var deyip emege saygı duymadan kişiye saygı duymadan kusun artılarını eksilerini görmeden direk saygısızca yorum yapnalara tabiki kötü yorumda yapılacak çogu kusun oldugu gibi bu kusunda eksikleri vardır saygı duyarım beslemeyebilirde bende burda çok yorum yaptıgım kusları beslemyebilirm ama kus birseylerde yapmıssa saygı duy gördügün eksikeride söyle ama insanlar düz mantıkla genelleme yaparak yorum yapıyorlar.bir cuval pirincin hepsi aynı olmazki ama insanlar örenk veriyorum
bir tane sivas kusu ucurmuş veya görmüş sivas kusu sunu yapar diyip geciyorlar bu olay bu kadar basit degildir insanlarçok basit kolay yorum ve dün mantıklı yorum yapıyorlar. yorumları okudunmu bilmiyorum ben diyorumkii bu kusa yorum bile yapılmadan inişi kötü kes diyorlar sence bu adaletmi veya bu ankara kusu kesin konar diyenlere bende diyorumki bende ankara kusu ucuruyorum güvenen varsa böyle sallayanlar içinde her türlü idiidaya razıyım diyorum yoksa bende biliyorum ne üstatalar kus ucurmuyorlar ama yoreumlarıdas söyledikeride çok amntıklı onalara zaten lafım yok yorumalrı okuduysan çok mantıklı ve ö eleştiri yapanlarda var bunlkara saygı duyuyorum tekrar söylüyorum saygıya hürmettedilmeli bencee saygılar..

söylediğin herşey doğru satılmış kardeş de... ben seni anlıyorum sende beni anladın, selamlar

evet kardeş anladım kesinliklede hakslısın sende biraz çok fazla üzüldüm saygısızca yorumlara saygılarımla.

Geri