SAKARYA OYUNKUŞU ÖZCAN ALTINTAŞ 2011 GÖK DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
MAŞALLAH kuş gelişi felan iyi ucurulan yerde kuşu kolaylık sağlamış epey bir inş devamı olur bişey demek zor ama nedense konması ilginç. böyle yumulup böyle giden kuşun bu şekilde rahat konması oldukça tehlikelidir.

Lütfen yorum yaparken elinizi vicdanınıza koyun. emeğe saygılı olun ama arkadaşın hitap etmesi biraz ilginç ben pek anlamam çekmekten ama eğer olurda yolunuz düşerse Erzincan kuş ucuruyorum buyurun meydan görün..

Keyifli saatler

Değerli arkadaşlar öncelikle özcan arkadaşıma verdiği emeklerden dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum.Sevgili arkadaşlar sonuçta burası bir paylaşım sitesi iyi veya kötü yönde eleştiriler olması gayet normaldir.Önemli olan videolar hakkında yorum yapmaktır şahıslar hakkında değil.
Sevgili arkadaşlar hayatta doğru 1 tanedir .Bu oyun kuşunda da doğru 1 tanedir.Bunu değiştiremezsin nedir buradaki doğru kuşun yapışması evet yapışma diyorum çünkü bazı arkadaşlarımız serbest inme diye yorum yazmışlar serbest inme ayrı yapışma ayrı serbest inen kuş kendini ( 8-10-12 mt ) gibi belli bir seviye yukarıdan sallayarak takla atacakmış gibi hareket yapıp ama takla atmadan inen kuşa serbest inen kuş denir.Ama bu hayvan hedef olarak belirlediği yerin seviye olarak altından gelip tutuyor kardeşim.
Çoğu arkadaşımız yazmış yer yüksek yere oynamış olsa inişi böyle olmazdı diye.Değil yere uçurmak yerin yedi kat aşağısına da uçursan bu hayvanı taklalı indiremezsin hayvan hedefine ilk 3 oyunu dışında bütün oyunlarını alttan alıyor.Yapışmanın yükseklikle veya alçaklıkla alakası yok yapışma genetik bir aktarım yapışan kuşun yavrusu yapışmasa bile yavrusunun yavrusu yine yapışır .Sevgili MÜMİN ÖZBUDAK hocam aydınlatsın bizleri kendisi genetik aktarımlar hakkında uzman bir abimiz bana haksızsın ali desin doğru değilsin desin.
Bazı kardeşlerimiz kuşun 20 nin üzerinde sefer yaptığını söylüyor evet hayvan bu kadar sefer yapmış bende izledim görüyorum ben 1 şey daha görüyorum evet 20 yi aşkın sefer yapmış olabilir ama ilk seferlerle son seferler arasındaki uçurum farkıda görüyorum ben.hayvanın kaçış metresindeki düşüşüde görüyorum ben hayvanın takla adetindeki düşüşüde görüyorum.üst taklayı bağlamadığınıda görüyorum.Ve ben bu hayvanın kanatlarının çok iyi çalıştığınıda görüyorum arkadaşlar.
Değerli arkadaşlar bu oyun kuşu yetiştiriciliğinde faydalanılamayacak altından gelen yavrulardan çok ama çok zor verim sağlanabilecek 3 özellik vardır.
1-) YAPIŞAN KUŞ
2-) ÜST TAKLAYI BAĞLAMAYAN KUŞ
3-) KUYRUĞA BASAN KUŞ ( Kuyruğa basma demek hazır olan bir kuşun uçarken kanat kanada vurup bel kırması )
Bu 3 hatayı yapan hayvanlardan faydalanmak çok ama çok zordur Bu hatalar yok edilebilmesi zor olan hatalardır çünkü genetiktir.
Bütün bu yaptığım eleştirilerin videodaki hayvan hakkında olduğunu hatırlatır.sevgili özcan arkadaşımın kuşçuluğu ve kuş anlayışına kesinlikle bir sözüm yoktur.kendisinin eline emeğine sağlık
Bütün kuşçu arkadaşlara saygı ve sevgilerle KAYSERİLİ ALİ

tesekkürler dogru bilgiler paylasım için sagolun emeklerinize saglık bizlerde anlatıyoruz ama ne dersin alan alır

saygılar

ÇOK DOGRU TECRÜBE DOLU SÖZLER BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN FAYDALANMAK GEREK EMEGİNİZE AGZINIZA SAGLIK

selamun aleyküm arkadaşlar

BU VİDEOSU OLAN KUŞUN YAVRULUK OYUNUDUR.ŞİMDİ TAHRİKLERE KAPILMAYALIM.BU KUŞ TÜYÜNÜ TELEĞİNİ TAMAMLAYIP

özcan altintaş' Alıntı:
selamun aleyküm arkadaşlar

BU VİDEOSU OLAN KUŞUN YAVRULUK OYUNUDUR.ŞİMDİ TAHRİKLERE KAPILMAYALIM.BU KUŞ TÜYÜNÜ TELEĞİNİ TAMAMLAYIP

s a tahriklere kapılmıyor aksine takdir ediyor ve de etmeye çalısıyoruz

sonunuda görmeyi arzu ederiz kusun sonudur devamlılıgıdır önemli olan

saygılar

kardeş kuş fena deyil ama taban takla sı yok perdah yok daha da kötüsü kuş yapışıyor....burdaki insanlar izlediyi video hakkında yorum yazıyorlar...dediyin gibi burası er meydanı ya yorumlara açık olucaksın yada video atmıycaksın ...kuşun kalitesi çoğu insanda olmaya bilir ama hayırlısıyla besle allah daha iyilarini nasip eder inşallahh.

SELAMUN ALEYKÜM BEYLER

YORUMLARINIZA SAYGILIYIM .HERKESE TEŞEKKÜRLER.BU GÜVERCİNİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 6 TELEKTE İNTERNETE ATMIŞTIK.ARADAN TÜYÜNÜ TELEĞİNİ TAMAMLAYIP KUŞUMUZU İSTANBUL ATAŞEHİR YARIŞINA KALDIRDIK.ORADA İKİ BUÇUK SAAT UÇTUKTAN SONRA TAKLALI BİR ŞEKİLDE İNİŞ YAPMIŞ VE SADECE İNİŞ PUANI 10 PUANDIR.ŞİMDİ BEN SİZE NASIL HAKLISINIZ DİYEBİLİRİM Kİ.ŞİMDİ BU KUŞ İNTERNETE ATTIĞIMIZ GÜN ÇOK EFOR SARF ETTİĞİ İÇİN DÜZ İNİŞ YAPMIŞTIR.OLABİLİR NASIL YAPSAYDIK YANİ BAŞKASI GİBİ 2 FİŞEĞİNİMİ İNTERNETE ATSAYDIK.YADA MİLLET GİBİ İNİŞİNİ GÖSTERMESEMİYDİK.SİZDE EKE KUŞ ATIN.2- 3 SAATHAVADA TUTUN BIRAKIN OYNAMASINI HAVADA BİLE TUTUNAMAZ.ONDAN SONRA ÖYLE YAPTI .BÖYLE KAÇTI DERLER.BENDE DERİMKİ DAHA İYİSİ VARSA SEN UÇUR.İNANIYORUM Kİ MESAJ ATANLARIN ÇOĞU YARIŞLARA KUŞ DAHİ ATAMAMIŞTIR.BU SENE İYİ YADA KÖTÜ YARIŞA 6 SEFER KUŞ KALDIRABİLDİM.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN O HEYECANI VE ADRANELİNİ.....

SAYGILAR SUNUYORUM.

Ali DEMİR bunu beğendi...

hemşehrim özcan sana böyle söylüyorum çünki ben dogma büyüme sakaryalıyım.şimdi işim gereği istanbul küçükyalıda oturuyorum.bu video'daki kuş yapışmıyor onu burdan söyliyeyim yok böyle bi şey .yapışmak başka bir şey ,iki buçuk saat uçmuş taklasız inmiş başka şey.yapışmak 3,5 sefer yapar baş alacak zannedersin birden kendini yere bırakır.bu yapışmak .kuşun güzel güle güle besle. biraz yüksek alıp bide gelişlerinde fazla alt yok zamanla alçağa alır ve altını doldurur hırslı kuş yerinede iniyor güzel kardeşim güle güle besle.faruk kardeşime ve mustafa turana selam söylerim görürsen.

kuscu_marik' Alıntı:
GÜZEL KUŞ TERAS ZANNEDERSEM AHMET KARDESİMİZİN YER YAPAR DEMESİNİ ASAGIDAN GELİŞİNE BAGLIYOR HERHALDE AMA KENDİM OLARAK AHMET KARDESİME KATILMIYORUMBU KUŞ MÜSTAKİL YERDE OLSA ÇOK DAHA GÜZEL OYNAR SU ANDA GÜZEL AHMET KARDESİMİN DÜŞÜNDÜGÜNÜ TERASA ÇOK KUŞ YAPAR O SEKİL GELİŞİ İNEBİLMEK İÇİN KUŞUN BASKA SANSI YOK OYUNLU KUŞ TERASLARDA OLMUYOR KENDİ GÖRÜŞÜM KUŞUN AYAGI YERE TOPRAGA DEGMELİ AMA MECBURİYET YER OLMAYINCA YAPACAK BİR SEY KALMIYOR GÜLE GÜLE BESLEYİN KUSUN İNİSİNİN YAPISMAYLA ALAKASI YOK YAPISAN KUS O KADAR HAVADA KALAMAZ TERASDA EN MÜKEMMEL KUS BU İNİŞ HAREKETİNİ YAPABİLİR TERASLAR OYUN KUSU İÇİN KESİNLİKLE ÖLÇÜ OLMAMALI PEK COK TANIDIGIMIN YANILIP ELİNDEN ÇIKARDIGI KUSLARI GERİ PARAYLADA ALAMADIKLARINA SAHİT OLDUM GÜZEL KUS
SAYGILAR
MASALLAH

Selamun Aleyküm
Özcan kardeşim bu kuşu ekeliğinde İstanbul Ataşehir oyun kuşu kupasına da uçurduğundan dolayı seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Özcan kardeşim bu kuşu ekeliğinde İstanbul Ataşehir oyun kuşu kupasına da uçurduğundan dolayı seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm

mavigalaca76' Alıntı:
SELAM
Özcan arkadaşımızın Gök dişisi yaklaşık 1saat 45 dakika - 2 saat civarında uçmuştur.İyi seyirler.[dailymotion]xj024j[/dailymotion]

masallah :tamam:

Geri