SAKARYADAN MARDİN TAKLACILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan karabulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
yorumlarınız için tüm arkadaşlara çok teşekkürler bilhassa resimlerin kalite ve netliğine değinmişsiniz evet
fotoğrafçı ağbimin çekimleridir 5.000 ytl lik makinasıyra çekimler yaptı uçan veya hareket eden nesneyi
makinanın özelliği seri çekim yaparak yakalıyor www.trakus.org sitesine üye olan ağbim doğa ve kuş fotoğrafları
çekimleri yapıyor neyse kuşlarda benim 15 seneden bu yana ayni soyu beslemekteyim portakallarım ve
mavi göklerim türünün olması gereken her türlü özelliği taşımaktadır kuşlarım ve standart yavrular almaktayım herzaman.devamı gelicek. SAYGILARIMLA hasan karabulut.

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

HASAN KARDEŞİM BENDE SİZİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM . TEL 05335549623 SİZİN GİBİ PROFESYONEL FOTORAF SANATÇISININ SAKARYAMIZDA OLMASI BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ. DERNEKTE BULUŞALIM .

yorumun için teşekkürler mimin bey dernekte görüşürüz telefonunu kaydettim çarşıya gidince boş bir zamanımda
ararım SAYGILARIMLA hasan karabulut.

selam kuslarin guzel gule gule ucur tugu kadar yawrular alirsin ins.saygilar osman sirin

hasan kardes anladigim kadar sende bu isi prifi olarak yapiyorsun istersen msn uzerei tanisalim konusalim

Selamün Aleyküm
Hasan bey kuşların da güzel fotoğrafların da güzel Allah sağlıklı kazasız beslemeyi nasib etsin.

Geri