SANSAR VEYA GELİNCİK UFAK DELİKLİ TELDEN GECER MI ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KartalBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

KartalBey

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kartal
Meslek
doğan
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar merhaba ben yeni kümes yaptım altı beton 3 tarafı da beton fakat bir tarafı acık orayı da küçük delikli kümes teli ile sardım fakat bazı arkadaslarım gelinciğin o teli rahatlıkla gecebileceğini söyledi ne yapmalıyım sizce de gecer mı yoksa onun üstüne bir kat daha tel örüp ıyıce sağlamlaştırmalı mıyım ? lütfen acil yardım kuşlarım için endişeleniyorum !

Her ihtimale karşı sen oraya daha iyi sağlamlaştır abi.

aklımda bir düşünce var şu eski yatakların demirleri olur ya cok ufak delikli acaba onlarla sağlamca yaparsam iyi olur mu ?

Olabilir ama dahada sağlam birşeyler bulabilirsin.

maddi durumum kısıtlı herhangi öneriniz olursa cok yardımcı olmus olursunuz sagolun .

kardeşim telden nereye geçiyor ya.. eliyle yırtar fln hikaye onlar inanma bak hani duvarlara beton atarkan kullanıon ufak delikli teller var onlardan 2 kez geç üst üste birşey olmaz

eyvallah kardeşim ben de 2 katlı yapmayı dusunuyorum ama bazı arkadaşlar kafamı karıstırdı

arkadaşlar ben bu telden 20 metre aldım su an hazır da beklıyo gelincige karsı olan korkum dan dolayı kuşları bile getırtemıyorum arkadasımın kumesı saglam oraya koydum . bizim oralar da coplerın arasında gezıyor bu hayvan cok aşırı sayıda !

Ekli dosyalar

• kumes_teli1.gif
    kumes_teli1.gif
    18.9 KB · Görüntüleme: 4,452
Olur abi. Sıkıntı yok.

eyvallah kardeşim sağol .

KartalBey' Alıntı:
arkadaşlar ben bu telden 20 metre aldım su an hazır da beklıyo gelincige karsı olan korkum dan dolayı kuşları bile getırtemıyorum arkadasımın kumesı saglam oraya koydum . bizim oralar da coplerın arasında gezıyor bu hayvan cok aşırı sayıda !

BU TELDEN GELİNCİK GEÇER GELİNCİK KUYRUGUNUN GİRDİGİ YERDEN RAHAT GİRER GELİNCİKDE KEMİK YOK DENECEK KADAR AZDIR

KartalBey' Alıntı:
geçemez bu telden kardeşim emin ol diyorum sana ama sana kalmış birşey gelincik var diede kendini kasma bu kadar o telden geçemez

Benım kümes bahceedeydı....
Gelıncık gece gırıp hepsını hallettı........
Ben de yenı kus aldım......
dublexın uzerıne kümes yaptım.....
bahcedekı ağaçları da budaddım kı terasa gelıncık atlamasın dıye........

Gelıncık duz duvardan dublexın tavanına tırmana bılır mı?

Bazıları tırmanır
bazıları tırmanamaz dıyor...

Geri