SARIKAFA SARI KUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
KELEBEKLER

Ekli dosyalar

• DSCF8331.webp
    DSCF8331.webp
    742.3 KB · Görüntüleme: 4,483
  • DSCF8333.webp
    DSCF8333.webp
    743.2 KB · Görüntüleme: 4,488
  • DSCN1952.webp
    DSCN1952.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 4,513
DAMIZLIK KELEBEKLER

Ekli dosyalar

• DSCF8356.webp
    DSCF8356.webp
    796.9 KB · Görüntüleme: 4,479
  • DSCF8359.webp
    DSCF8359.webp
    782.2 KB · Görüntüleme: 4,453
  • DSCN1221.webp
    DSCN1221.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 4,540
masallah bu ne güzellik emeklerinize saglık güle güle besleyiniz

SAYGILAR

KELEBEKLER

Ekli dosyalar

• DSCN1269.JPG
    DSCN1269.JPG
    4.6 MB · Görüntüleme: 4,460
  • DSCN1234.JPG
    DSCN1234.JPG
    4.5 MB · Görüntüleme: 4,449
  • DSCN1636.webp
    DSCN1636.webp
    2.9 MB · Görüntüleme: 4,388
Maşallah güzel yavru vermişler tüyleri kadar ömürleri olsun.

masallah cok guzel ve nitelikli sarılar..kafa ve kuyruk rengi aynı sarı tonda ve bazı yavrularında kafa kesmesi cok cok ıyı ..saglıklı ve bol uretimler..

Maşallah çok güzel yavrular

Maşallah Abi sarı kafalar mükemmel görünüyor Allah tüyleri kadar ömür versin

slm ustam ben boyle guzel bır cıft kus arıyorum eyer satarsan bır cıft almak isterım tlf 0555 564 32 36 barıs

herbirine 41 kere maşallah.

yorum yazan tüm büyük ve küçüklerime sevgi ve saygılarımı selamlarımı yolluyorum N ÇAKIR.

arkadasım bendede mavı kafa mavı kuyruklar var yvaruları ese vurdunmu:?beneklerı kapatıyormu ne yapmak lazım fıkır alısverısı bende yenı yenı ugrasıyorum bu hobyy ile

kuslarınız cok guzel ogrenmek ıstedıgım bır sey var kusların sadec kostummu yoksa aynı zamanda oyunda varmı

king_19' Alıntı:
kuslarınız cok guzel ogrenmek ıstedıgım bır sey var kusların sadec kostummu yoksa aynı zamanda oyunda varmı
BURAK KARDEŞİM BİZ ANCAK ŞU ANDA KOSTÜM VE IRK SAFLIĞINDAN DOLAYI BESLİYORUZ UÇURMA FIRSATIMIZ OLMADI BÜYÜKLERİMİZDEN ÇOK SAĞLAMBİR UÇUCU VE KOLAY KAÇMAYAN BİR IRK OLARAK DUYDUK ANCAK OYUN KONUSUNDA ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ŞEYLER DUYMADIK AMA BELLİ OLMAZ İLERİDE UÇURDUĞUMUZDA YİNE BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNURUZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA NÇAKIR

selam abi gerçektenn altınbaşlar çok güzel olmuş ama merak ettiğim köroğlununn hikayesi :))))

selamm abii kuşlarınıı allahh nazardan saklasın gerçekten kuşların çokk güzel omuş görmeyelii

ademçakır' Alıntı:
selam abi gerçektenn altınbaşlar çok güzel olmuş ama merak ettiğim köroğlununn hikayesi :))))
ADEM KARDEŞİM KÖROĞLU ÖYLE BÜYÜK BİR DESTANKİ ANLATILMAZ YAŞANIR ÇOK ŞÜKÜR BİZ YAŞAMAYA BAŞLADIK DARISI SENİN BAŞINA AYRICA PAZAR GÜNÜ BİR KÖROĞLUNUDA İZMİRE VERDİK İNŞALLAH ORADA YAZACAK BUNDAN SONRA DESTANIN DEVAMINI SEVGİ VE SAYGILARIMLA HERKESE ÇOK SEALAMLAR N ÇAKIR.

kardeşim kuşlarının güzelliği beni bile cezbetti allah hepsine can pekliği versin inşallah bol yavrular alman dileğimle ilerde banada lekesizlerinden ayarlarsan sevinirim bilirsin beni ben sunay herkeze selam sevgi ve saygılarımı sunarım

ABİ YAPMIŞIN YİNE YAPACANI ALLAH İNSANIN GÖNLUNE GÖRE VERİYOR

YETERKİ SEN İYİ OL

öndermanisa' Alıntı:
NADİR KARDEŞİM YAVRULAR SÜPER ,MAŞALLAHI VAR .ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.
ÇOK TEŞEKKÜRLER DAHA GÜZELLERİNE SAHİP OLMANIZ DİLEĞİYLE SEVGİ VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM NÇAKIR

ademçakır' Alıntı:
selamm abii kuşlarınıı allahh nazardan saklasın gerçekten kuşların çokk güzel omuş görmeyelii
ADEM KARDEŞİM SENİN SARIKAFALAR NE OLDU BİRKAÇ YAVRU KOYDA GÖRELİM SEVGİ VE SAYGILARIMLA .

çakalların oldugu gibi sarı kuyruklarında mukemmel nadır abii saygılarımlaa.....

MERHABALAR KARDEŞİM KUŞLARIN ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL ALLAH HASTALIK VERMESİN İNŞALLAH SATARSAN ALMAK İSTİYORUM [email protected] GÖRÜŞELİM....

telefon yazmak yasaktır lütfen kurallara riayet edelim

iyi aksamlar arkadaşım.ismim şafak kuşların çok güzel helal
olsun güzel bakmışsın.sarı kafa kelebeklerınden 1 takım almak isterim satarsan

telefon yazmak yasaktır alıs verişlerinizi özelden görüşünüz

GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR

güzel kuşlar tüyü kadar hayrını gör satılık takım varsa fiyatı nedir öğrenebilirmiyim

MEHMET BEY GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞU ANDA YAVRULAR VAR YAVRULAR YETİŞTİĞİNDE YİNE HABERLEŞİRİZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR

maşallah çok güzeller işallah benimde olur böyle sarı kafalarım

Geri