SARIKAFA SARI KUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
inşaallah BORA bey altyapı olduktan sonra üstüne birşeyler koymak daha kolay oluyor.allah gönlünüze göre versin.selamlar havacı...

maşallah güzel kuşlar yetiştirmiş abimiz tüyünce hayrını görür inşallah.

GERÇEKTEN MÜKEMMEL BÖYLE KUŞLAR YETİŞTİRDİĞİN VE BİZLERİN
GÖZ ZEVKİNE SUNDUĞUN İÇİN KELEBEK BESLEYEN BİRİ OLARAK SENİ
CANDAN TEBRİK EDERİM.

BÖYLE İÇTEN VE SAMİMİ YAZILMIŞ BİR YAZININ SAHİBİNE YİNE AYNI SAMİMİYET VE İÇTENLİKLE TEŞEKKÜRLER.SAĞOLUN ABİM VE KENDİ ADIMA ÇOK MEMNUN OLDUM SAYGI VE SEVGİLERLE. HAVACI KARDEŞLER...

Masallah diyorum,helal olsun diyorum güvercinleri kırmadan saf kanı yaşatmak her kuşcunun harcı değildir.En güzeli saf güvercin ırklarımızı kırmadan yaşatmaktır sende bunu gayet iyi yapıyorsun tebrikler.

SERMED BEY KARDEŞİM ÖVGÜ DOLU GÜZEL YORUMLARINDAN DOLAYI SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA İNAN EN BÜYÜK HAZ ALDIĞIMIZ KONU SENİN GİBİ GÜZEL YORUMLAR İLE GÜVERCİN BESLEYEN KÜÇÜKLERİMİZİN VE BÜYÜKLERİMİZİN BİZLERE YAZDIĞI ŞU GÜZEL YORUMLAR SEVGİ VE SAYGILARIMLA N. M . ÇAKIR HAVACI KARDEŞLER

abim allah can pekliği versin maşallah ne güzel yavrular atmışlar öyle. allah nazardan saklasın tüyü kadar hayır versin inşallah. bi kuşa bi renk anca bukadar yakışır herhalde maşallah çok tatlı ve sade bi rengi var kuşların tekrar tekrar allah nazardan saklasın :)

MEHMET KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER DAHA GÜZELLERİNİN SENDE OLMASINI DİLİYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA KARAKUYRUKLARIDA BEKLİYORUZ UNUTMA !!!

BALKES SEYHAN' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar yetiştirmiş abimiz tüyünce hayrını görür inşallah.
SEYHAN KARDEŞİM İNŞAALLAH KARAKUYRUKLARIN YAVRULARINIDA GÖRÜRÜZ İNŞAALLAH NADİR ABİN

SAFKAN SARI KAFALAR

Maaşallah güzel sayalar güle güle besle kardeşim

MAŞALLAH NADİR ABİ DÖKTÜRÜYORSUN YİNE.MAŞALLAH MAŞALLAH....

pardon ya ben abinin yaşına dikkat edemdim kuşların güzelliğinden :)

cenk1905' Alıntı:
pardon ya ben abinin yaşına dikkat edemdim kuşların güzelliğinden :)
CENK KARDEŞİMGÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA

BALKES SEYHAN' Alıntı:
MAŞALLAH NADİR ABİ DÖKTÜRÜYORSUN YİNE.MAŞALLAH MAŞALLAH....
SEYHANCIM SAĞOLASIN YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BUNLARDAN DAHA GÜZEL YAVRULAR VAR ŞİMDİ BUNLAR ÖNCEKİ YAVRULARDI.ONLARIDA PAYLAŞACAĞIZ BAKALIM YAKINDA.SENDEN NABER KARAKUYRUKLAR NASIL ÇOĞALTTINMI.BİR ARA UĞRARIM YANINA.SELAMLAR.

herkeze çok teşekkürler

Geri