SARıYerLi Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
glmsee334.jpg

glmsee331.jpg

glmsee338.jpg

kuşlarım daha yeni sayılır bu 2 hafta içinde yavruları gelicek inşallah yavas yavas çoğaltıp uçurcam umarım hepsi güzel güzel yavrular verir..

selamlar.güzel kuşların da var da kaplan(kelebek sanırım), mülakat, demkeş gibi kuşlarda var oyun kuşları arasında. bunları niye besliyosun anlamadım.

bilmem :? çok güzel kuşlar hepsini çok seviyorum.. taklacı olmayanda var içinde dedin gibi ama ben turden pek anlamam benım için hepsı aynı degerde hepsi 1 o kadar güzel (:

sizin için aynı güzellikte ve değerde olabilir ama aynı ortamda farklı türlerin beslenmesi melez ırkların oluşmasına ve uçuş performanslarının düşmesine neden olur. bence imkanınız varsa en iyi çözüm birden fazla beslenecek kuş türleri kadar kümes ayırmaktır ya da bir seçim yapmalısınız.

ben zaten melez ırklarıda istiyorum farketmez benım için karma karısık bi kümes olsun sorun yaratmaz..

ya sen ne anlarsın kuş beslemekten be arkadaş sen bırak bu işleri bence hiç başlamadan

Taklacı,saya,demkeş vs.. hepsini birbirinden ayırman gerek.. Selamlar..

uğur konuşuyosun ama ozaman adama bi takım ver uçursun söz bende güzel bi takım verecem uçursun oky uğur öyle konuşmakla olmaz

serkanyoldas' Alıntı:
uğur konuşuyosun ama ozaman adama bi takım ver uçursun söz bende güzel bi takım verecem uçursun oky uğur öyle konuşmakla olmaz

:))))) Cevap verilmeye değmez şeyler yazmışsın ama yine de cevap verelim.
1.si Burası Noel baba topluluğu değil.
2.si Benim kuşlarım da bulunmaz hint kumaşı değil. Yine de 15-20 yıldır geliştirmeye uğraştığım kuşlar.
Emeğimden dolayı bir de hamdolsun imkanlarımdan dolayı kuş satmıyorum. Hediye kısmına gelince de dostumuzla-akrabamızla paylaşımımız olur. Ben profesyonel bir performans kuşçusu olabilmek için sürekli araştırmalar yaparken karman çorman kümeste kuş besleyen, kuşlardan pek anlamayan hem de tanımadığım birine 15-20 yıllık emeğimin parçası kuşları niye vereyim?
Sen söz vermişsin bak, laf ağızdan bir defa çıkar; Dediğin gibi iyi kuşlar ver bu kardeşimize oldu mu, ilk mesajında karın ağrısı çeken arkadaşım.

delicem46' Alıntı:
ben zaten melez ırklarıda istiyorum farketmez benım için karma karısık bi kümes olsun sorun yaratmaz..

İlerde Öyle Bir Sorun Yaratır Ki Kuşların Ucmaz Sadece Yem Yerler Takla Atmazlar Süs Diye Beslersin Ya Tek Irk Besle Hayır Ben Cok Irk Besleyecem Diyorsanda Ayrı Ayrı Kumes Yapman Lazım Hepsine Taklacı Guvercının Baska Cinsle Çiftleştiği Zaman Takla Atmazlar Ucmazlar Karsı Dama Gidip Gelırler Buda Senı Memnun Etmeye Bilir Ya Taklacı Besle Yada Ucucu Kuş Besle Derim. Sadece Bir Öneri Kuslar Baska Kuslara Kırmakla Guzel Guzel Yawruda Alamazsın Rengi Bozuk Kuşlar Cıkar.

selamlar.elbette taklacı kuşların diğer ırklarla beslenmesi sorun yaratır .fakat bu arkadaş güvercinler merak salmış şimdiden hevesi kırılmasın bence. yol gösterici eleştirilerde bulunmak daha iyi .

Geri