RAMAZAN ABA' Alıntı:
Merhaba,
Arkadaşlar bırakın bu eke muhabbetini artık iyi kuş varmı var. bunun iyisini uçurabilmen için ekede olsa yavruda olsa paran olacak paran. yoksa bunların hiçbiri olmaz burda birbirimize düşeriz bu iş tamamen zengin işi oldu. kuş besleyen arkadaşlarımızın yarıdan fazla çalışmak zorunda bilakis ankara memur kenti olmasından dolayıda yazın yavru uçururlar o yüzden eke uçurma şansları pek olmaz çünkü bu iş tamamen boş adam işi yada çok canlı paran olacak ozaman budediklerimizin hepsi olur. ekede oynar çünkü parası olan insan yer tutar yanına bekçisini seyisinide alır keyf yapar bunuda 3 veya 5 dostuyla paylaşır. kuş işi yapan yani vakti olan insandada zaten geçim sıkınsı başlar ne ekesi havayi başa düşürdüğü kuşunu hemen satar. çünkü cebine 3, 5, kuruş para girsindiye yoksa iyi kuş olmazmıya birin kuşu 10 metre oynar diğerinin kuşu 50 metre oynar ben burdanda biliyorum çok değerli kuşçu abilerimiz ve kuşçular var vallahi korkudan yazamıyorlar. çok sevdiğim saydığım büyük bir abimiz ankarada ve türkiyedede sayılır sevilir abi bir roportaj yapalım dedik yazılanları görüyorum ve okuyorum dedi bana terbiyesiz konuşurlar diye kabul etmedi. oyüzden alttarafı kuş birbirimizi lütfen üzmeyelim dostluklar paylaştıkça güzelleşir kusura bakmayın kafanızı ağrıttım.
Saygılarımla.
ramazan hocam iyi kuşun kıymetini yavru da olsa eke de olsa çok iyi bilenlerdenim şahsen o konuda sıkıntı yok, yavrudur ekedir bilmem onlar ayrı konular, bizim burda savunduğumuz yavrunun vurduğu muteber değildir ekenin vurduğu taban makbuldür, ha eke de yavru bakmış anaç kuştur , demek istediğimiz bu , yoksa tabiki yavruda da oynayacak ekede de, ama taban vuruyor dediğimiz kuş yavru bakmış anaç değilse kandan ırsdana değil hırstandır usta, dedik vesselam

oynayan her kuşa 3 aylıktan 10 yaşına dek saygımız sonsuzdur... selamlar