gençosman^^
Üye
- Ad Soyad
- genç osman yiğit
- Meslek
- özel
- İlgi Alanı
- Kediler
şeref' Alıntı:gençosman^^' Alıntı:cevdet özbayer' Alıntı:Ayrıntılı ve tatmin edici açıklamalarınızdan dolayı çok teşekkürler Genç Osman YİĞİT bey ; Bende bu paylaşımınızdan kendi adıma çok istifade ettim ..
Yaşanarak öğrenilebilecek pek çok şeyi anlamaları açısın dan genç meraklı kardeşimize kılavuzluk edecek bir paylaşım bu ..
Bizlere ışık tutması bakımından size ve sizingibi deneyimli dostlarımızın Herzaman tecrübe ve fikirlerini paylaşmalarını ümüt ediyorum . Tekrar sağolun .. selamlarŞEREF
beğendiğiniz için ben teşekkür ederim şeref bey
genç meraklı kardeşlerimize sayenizde bir nasihat vermek isterim; kuşçulukta duyduklarının hiçbirine inanmasınlar ama hiç birinide es geçmesinler, duyduklarını kendileride uygulama yaparak kendileri geliştirsinler, hangisi doğrudur hangisi yanlıştır kendileri karar versinler
önemli gördüğüm konulara değinmeye çalışıyorum bu sıraları biraz meşkulüm şuan elimde bir konu var açıldıkça açılıyor ama nasip olursa yakında bitirmeyi umut ediyorum
tecrübeli arkadaşların ve abilerimizin bilgilerinden bizde faydalanmak isteriz
CEVDET ÖZBAYER ağbimize bu konuyu açtığı için teşekkür ederim
kendiside bu konuda en azından bizim kadar tecrübe sahibidir
yalnız kendilerini kırdıkmı bilemiyorum pek göremiyorum sitemizde
onun muhabbetleride sitemize renk katıyordu kanaatindeyim ve şahsım adına tekrar aramızda görmek isterim