polllat
Üye
- Ad Soyad
- sinan öztekin
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
polllat' Alıntı:Abi zaten dewamlı uçuruyorum bu kuşta giderek açılıyo ilk uçurduğumda hiç takla atmamıştı ama giderek artıyo ve artık azıcık rüzgarlı havada bile uçamıyor
Sipikopat' Alıntı:Selam arkadaşlar benim başımdada suan böyle bir sorun var 2 haftadır ucurdugum yavrum 20-30 dk uçup taklalar atıyordu geziyordu dolaşıyordu çok güzel uçuyordu ama dun sabah saldığımda kuş birden evrim geçirdi ve oldugu yerde havalanıp takla atmaya başladı hiç düz uçamıyor hep takla atarak yükseliyor ve takla atarak alçalıyor kendini başka damlara atıyor orda tekrar uctuğu zamanda hemen takla atmaya başlıyor yükseliyor inene kadar yaklasık 60-70 takla atıyor indiği zamanda çok halsiz bir şekilde iniyor.
Üstün tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar ben bu kuşu nasıl düzeltebilirim çok ümit beklediğim kuşlardan biriydi yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Kuş daha 2.5 aylık ve takla çevirmeye başlıyalı 7-8 gün oldu şimdi durduramıyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum yardı ve bilgileriniz için.
Sipikopat' Alıntı:Teşekkür ederim polat kardesim ucuruyorum ama 2 dk sonra konuyor karsı dama ordan da gec gelıyor veya gelmeye kalkısıyor tekrar takla atarak oldugu yere veya baska yere konuyor. Bol bol ucuracaz o zaman 2 dk 2 dk coğalacak ucması normalde 30 dk ucan bir yavru.
Sipikopat' Alıntı:Takla aramıyorum zaten kuşu açmaya calısırken sıka girdi kus daha tas catlasın 3 aylık bugun ucurdum 15 dakıka uctu turlar attı dunkune göre çok iyi uctu noktaya kadar cıktı dolandı rahat bir ucus sergiledi bol takla attı duzelecek sanırım.