arkadaşlar tamam kuyruk alma takla hafifletir ama tam oyuna düşme teke düşme sefer yapma görevlerini yaklaşık iki ay kadar geciktirir.kuyruk kuşun terazisidir kuyruk yoksa oyunda yok ileriki zamanlarda aynı sorunu tekrar etmesi çok büyük olası.o yüzden kumaş seçerken bu husus dikkate alınmalı.burda ben sizlere bilgi paylaşımı sunuyorum yanlış anlaşılmasın seyislik dahada önemlidir buda zaman ve tecrübe ile gelen bir beceridir.bende bu sorunlarla cok karşılaştım acemiliklerimiz oldu.zaman olacak sizlerde bir haftalık uçan kuşa not verebilecek duruma geleceksiniz.bizlerden daha şanlısınız seçenekleriniz çok eski ustalarımız çok katı en iyisini ben bilirim adamlardı.umuyor ve diliyorumki sizler zalım kuşçular olacaksınız yeterki bilgiye açık olun.herneyse kuşun kuyruk alınmaz yoğun takla varsa kuş 2 3 gün dinlendirilir aynı sorun devam ederse ya kuş elden çıkarılır yada takla hafifletmek için eşlenir cücüklere bakılır gerisi ise zaman kaybıdır.bire sorum olacak geçen sezon antalya kupasını alan kimdi birde yozgatlı efendiler petrola kuş çıkartmışlarmı öğrenirsen sevinirim