Sık Takla ve Düşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
güvercinim çok sık takla açıodu şuan uçurduğumda kuş takla açar açmaz yere çakılıp kalıo napmalıyım yardımcı olun kuyruğunu çekip uçurdum yine takla açıo aynı oluo

sürekli tek uçr kardeşim ve gözün onda olsun dedikleri gibi kuyruğunun ortasını çek taklayı azaltır rüzgarda sakın uçurma benim gib kavga edersin başkalarıyla ben geri alamadım sana bol şans

nepthis' Alıntı:
sürekli tek uçr kardeşim ve gözün onda olsun dedikleri gibi kuyruğunun ortasını çek taklayı azaltır rüzgarda sakın uçurma benim gib kavga edersin başkalarıyla ben geri alamadım sana bol şans

Arkadasım oyun kuşunun en zor donemı.Ya sen açacaksın ucurup keyfıne varacaksın yada kaybedeceksın baskası cıkaracak keyfını.Diğer kardeslerını oyun açmaya basladıgı zaman kapat biraz dinlendır.Bizim ustalar oyle yapıyor.

osman usta' Alıntı:
arkadaşlar tamam kuyruk alma takla hafifletir ama tam oyuna düşme teke düşme sefer yapma görevlerini yaklaşık iki ay kadar geciktirir.kuyruk kuşun terazisidir kuyruk yoksa oyunda yok ileriki zamanlarda aynı sorunu tekrar etmesi çok büyük olası.o yüzden kumaş seçerken bu husus dikkate alınmalı.burda ben sizlere bilgi paylaşımı sunuyorum yanlış anlaşılmasın seyislik dahada önemlidir buda zaman ve tecrübe ile gelen bir beceridir.bende bu sorunlarla cok karşılaştım acemiliklerimiz oldu.zaman olacak sizlerde bir haftalık uçan kuşa not verebilecek duruma geleceksiniz.bizlerden daha şanlısınız seçenekleriniz çok eski ustalarımız çok katı en iyisini ben bilirim adamlardı.umuyor ve diliyorumki sizler zalım kuşçular olacaksınız yeterki bilgiye açık olun.herneyse kuşun kuyruk alınmaz yoğun takla varsa kuş 2 3 gün dinlendirilir aynı sorun devam ederse ya kuş elden çıkarılır yada takla hafifletmek için eşlenir cücüklere bakılır gerisi ise zaman kaybıdır.bire sorum olacak geçen sezon antalya kupasını alan kimdi birde yozgatlı efendiler petrola kuş çıkartmışlarmı öğrenirsen sevinirim

sıka düşen kuşlarda yapılan en büyük hata kuyrukları çekmek sırf bu yüzden 1 haftada 2 kuşumu atmacaya yedirdim sıka giren kuşa daha kolay dalıyor ve alıyor birde kuyruğun eksik olduğunu düşünürsek kurtulma ihtimali yüzde sıfır kuyruk kuşun dengesidir 3 gün yıkılır 4 gün yıkılır sonra açılır bence biraz sabret sık sık kovala bir hafta evin 100 metre uzağından elinle havaya at kuşluğun ağzını kapat dışarı kuş çıkartma kaybolursa şansına açılırsa keyifle kuş izlersın. Bol şanslar

Kartdeş bendede böle bi mavi var aynı sorun bendede var kuyruğunu çek ve yanınada 3-4 tane kuş at uçmaya çalıssın düz uça uça düzelir düzeldiğindede düzenli hergün tek başına kuşu uçur :evet:

teke kaldıktan sonra 20 gün yattı uçurduk 30 40 takla dönüyo hayvanı zorluyo

teke kaldıktan sonra 20 gün yattı uçurduk 30 40 takla dönüyo hayvanı zorluyo ne yapmam lazım

Geri