sık takla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
selamün aleyküm arkadaşın dedigine göre kuş yaşlı bence yapacagını yapmış bi süre yattıktan sonra saraklanmış yani artık bu kuştan bişey beklenmez şahsi görüşüm bu damızlık olarak beslenebilir.Eş vurun yavru alın ucurun derim en kötü ihtimalle saygılarla

Arkadaşlar kusura bakmayın buraya yazmayı unutmuşum ama kuş oyun açtı. HArika oynuyor. Sadece çatıya oynuyor. ama bişeyi var onu anlamıyorum: hiç yükselmiyor sadece bina hizasında uçup çatıma gelince taklaya başlıyo ve fişek alıyo sonra yine aynısı...

SİNAN ÖZTEKİN

arkadaşım o kuşu sat gidsin kuş sık taklaya giriyosa o kuş yaramaz damarı sağlam kuş 1 sene yatsa yine kaldır yine uçar oynar sıka giren kuştan hayır gelmez

bende kend yaptığım yöntemi yazıyım tabi bu her kuş için geçerlimidir değilmidir bilmem yada benim şansımdan olan bişe bendede sık taklada bir erkek vardı yola bile düşmüştü
bu kuşu 1 hafta uçurmadım 1 hafta sonra kuşu sopayla kaldırdım ve kuş sık yapmadı ve benim kuşlarım hep sertdir en az 1 hafta sık takla yaparlar havada 1 sağat kalırlar kendilerini açmak için sert kuşları daha çok seviyorum ama bezen böyle durumlarda başımıza geliyor ama 1 hafta uçurmadım kuş sık yapmadı :?

saygılar
emre kalender

Geri