Sinan Çankaya 2012 Takkalı Sabuni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snn çankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
maskeler' Alıntı:
maşallah keyifli güzel bir kuş . iyi günlerde gönül rahatlığıyla uçurmanız dileğiyle
iyi dileklerin için teşekkür ederim.

saygılarımla..

Maşallah çok güzel başlamış, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

Güzel yorumlarınız için ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla..

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Maşallah çok güzel başlamış, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA
Güzel yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla..

Maşallah Sinan Bey,
Çok güzel başlamış inşallah daha da güzel olur.
Emeklerinizin karşılığını almaya başladığınızı görmek çok güzel.
İnşallah daha güzellerini de uçurur izlersiniz.
Darısı Nisan sonunda dahi yavrularına takla çevirtecek zaman bulamamış kargacıların başına (:
Selamlar.
Khalid

Usta maşşallah cok iyi. saygılarımla

Khalid' Alıntı:
Maşallah Sinan Bey,
Çok güzel başlamış inşallah daha da güzel olur.
Emeklerinizin karşılığını almaya başladığınızı görmek çok güzel.
İnşallah daha güzellerini de uçurur izlersiniz.
Darısı Nisan sonunda dahi yavrularına takla çevirtecek zaman bulamamış kargacıların başına (:
Selamlar.
Khalid
gerçekten cok emek isteyen bir iş.her yavruları kovaladıgım da bunlar ne zaman sokulecek hazırlanacak,teke dusecek dıye beklıyoduk.Fatih abı saolsun bıze ogretti önce sabır dedi.Allah a sukur şuan o zorlukların ardından arkadaşlarla kuşun altında çay içip sohbet etmek cok guzel.zaman konusuna gelınce; zamandan bol birseyım yok.iş yerimde besledıgım ıcın şanslıyım :))

Saygılarımla.

s.a rabbim nasip ederse daha iilerinide ucurur inşallah

Güle güle besleyin, seyredilebilir bir hayvan.İnişini de çekseydiniz daha iyi olurdu..

Merhaba Sinan kardeşim;

Kuş hazırlamak ve burada videodaki haline kadar getirmek deveye hendek atlatmak gibi bir şey.
Tebrik ederim. Oldukça güzel bir kuş; maşallah.
Artık senden her dönem bu ve buna benzer güzel kuşlar uçurmanı bekliyoruz.
Selamlar.

Şenol

ilhan Kösedag' Alıntı:
Güle güle besleyin, seyredilebilir bir hayvan.İnişini de çekseydiniz daha iyi olurdu..
teşekkur ederim ilhan bey.inişini gormek için videoyu sonuna kadar izlemeniz gerekiyor.

saygılarımla.

yunus81' Alıntı:
Merhaba Sinan kardeşim;

Kuş hazırlamak ve burada videodaki haline kadar getirmek deveye hendek atlatmak gibi bir şey.
Tebrik ederim. Oldukça güzel bir kuş; maşallah.
Artık senden her dönem bu ve buna benzer güzel kuşlar uçurmanı bekliyoruz.
Selamlar.

Şenol
güzel yorumunuz için teşekkür ederim.evet bir hayli zor bu hale gelmesi ama videoya cekmesı baya bir zor telefondan cektigim için.bazen tel.çalıyor seferi kacırıyorum yada acana kadar kus gelmıs oluyor :)) Allah ın izniyle bir tane daha takkalı var onunda videosunu sizlerle paylasacagım inşallah.

saygılarımla.

Benim inernet bağlantımda sorun vardı takılıyordu, yeniden izledim, evet taklalılı da iniyor. Emeğinize sağlık güle güle besleyin..

Selamlar..

s.a merhaba adaş :) kuşun maşallahı var Allah nazardann saklasınn sınan beyy,emeğinizee sağlıkk...

saygılırımlaa...

çayrovalı sinan' Alıntı:
s.a merhaba adaş :) kuşun maşallahı var Allah nazardann saklasınn sınan beyy,emeğinizee sağlıkk...

saygılırımlaa...
iyi dileklerınız ıcın teşekkur ederım.

maşalah nazar değmesin diyek acık artırma war pazar günü

sa sinan kardeşim kuşun ana babasını kadir abinin mezatındanmı almıştın(kaynarca-pendik) ?? hatta yanında bir tanede arap yavru almıştın ...hayrını gör allah nazarlardan saklasın seri ve sesli çıkıyor uzun gitmesede keyif veren kuş tüm meselede bu zaten az önce 33 takla giden bir mavi izledim inan bu kadar keyif vermez insana serilik ve ses çok önemlidir...soruma cevap verirsen menun olurum merak ettim...

caoudillismo' Alıntı:
sa sinan kardeşim kuşun ana babasını kadir abinin mezatındanmı almıştın(kaynarca-pendik) ?? hatta yanında bir tanede arap yavru almıştın ...hayrını gör allah nazarlardan saklasın seri ve sesli çıkıyor uzun gitmesede keyif veren kuş tüm meselede bu zaten az önce 33 takla giden bir mavi izledim inan bu kadar keyif vermez insana serilik ve ses çok önemlidir...soruma cevap verirsen menun olurum merak ettim...

siz beni başkasıyla karıstıryosunuz galıba burak bey?ben kaynarcada ıkametkah edıyorum ama kadir abinin oradan kuş almışlıgım yok.

güzel yorumlarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın teşekkür ederim.
saygılarımla..

Selamınaleyküm
Benden ilerdesin Sinan arkadaşım tebrik ederim. :haha: Biraz geç gördüm videoyu Maşallah güzel hayvan.

mavigalaca76' Alıntı:
Selamınaleyküm
Benden ilerdesin Sinan arkadaşım tebrik ederim. :haha: Biraz geç gördüm videoyu Maşallah güzel hayvan.

estağfurullah..! olurmu oyle şey hasan abi.siz benden daha iyilerini ucuruyosunuz :)) benim daha ilk kuş oynatışım bu!
gecte olsa gordunuz ve yorum yaptınız.
güzel yorumlarınız için teşekkur ederim.inşallah daha da iyileri sizin olur.
saygılarımla..

Sinan bey ;
Allah nazardan saklasın güle güle besleyin .Ekeliğinde inşallah daha güzel olacaktır.Uzun zamandır gördüğüm en güzel yavrulardan biri .
Saygılarımla ;

s.a kardes maş geldik cok izledik oraya her seferinde hem gözümüz hemde gönlümüz doydu izlerken cok keyif aldık ortamda güzeldi allah kazasız belasız uçurumlar nasip etsin saygılar

ali çankaya' Alıntı:
s.a kardes maş geldik cok izledik oraya her seferinde hem gözümüz hemde gönlümüz doydu izlerken cok keyif aldık ortamda güzeldi allah kazasız belasız uçurumlar nasip etsin saygılar
tanlmslz' Alıntı:
Sinan bey ;
Allah nazardan saklasın güle güle besleyin .Ekeliğinde inşallah daha güzel olacaktır.Uzun zamandır gördüğüm en güzel yavrulardan biri .
Saygılarımla ;
güzel yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
saygılarımla..

Geri