loutremonty
Üye
- Ad Soyad
- eroleskici
- Meslek
- ressam
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

budapeştelerde siyah yok hiç biliyorsun.
 budapeştelerde siyah yok hiç biliyorsun. 

) bana göre profesyönelliktir..'' desem haklı olabilirdin.  ama sevgili dostum ben ne bunu nede bunun tam tersini söyledim. bunun benim söylediğimle hiçbir alakası yoktu.  amatörlüğe gelirsek  benim hayatımda ilgilenmem gereken o kadar çok şey varki bu konuda hobinin ötesine geçmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim.  bunda haklısın. ben ingilterede profesyonel kuşçular gördükten sonra burda bence bir elin parmağını geçecek kadar yetiştirici profesyöneldir. eğer bir tartışma yapmak istiyorsak bunu birbirimizin söylediği şeyleri eğip büküp yamultarak bahane etmek yerine konu belirleyerek yapalım. ben hazır ve açığım. elimden geldiğince konuşurum.  bir yerde fikir varsa çarpışmaya hazır olmak gerek.  değilmi
) bana göre profesyönelliktir..'' desem haklı olabilirdin.  ama sevgili dostum ben ne bunu nede bunun tam tersini söyledim. bunun benim söylediğimle hiçbir alakası yoktu.  amatörlüğe gelirsek  benim hayatımda ilgilenmem gereken o kadar çok şey varki bu konuda hobinin ötesine geçmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim.  bunda haklısın. ben ingilterede profesyonel kuşçular gördükten sonra burda bence bir elin parmağını geçecek kadar yetiştirici profesyöneldir. eğer bir tartışma yapmak istiyorsak bunu birbirimizin söylediği şeyleri eğip büküp yamultarak bahane etmek yerine konu belirleyerek yapalım. ben hazır ve açığım. elimden geldiğince konuşurum.  bir yerde fikir varsa çarpışmaya hazır olmak gerek.  değilmiKusbaz' Alıntı:Benim niyetim tartışmaktı ama sen polemik algılamışsın ayrıca amatör dememede sanırım alınmışsın
Ben bir amatörüm Ve sen kesinlikle bir amatörsün
Neyse madem tartışmayı bilmiyoruz bende uzatmıyorum bu başlıktaki son yazımdı.