Sitem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leeyukeen

Üye
www.harbimuzik.com
Ad Soyad
YaŞaR ÇeLiK
Meslek
TaSaRıMCı
İlgi Alanı
Kediler
konu neydi nereye gitti ben yakaladımız kuslar varsa yayınlayalım dedım siz konuyu saptırdınız sizden istedigim neydi sizin yazdıgınız cevaplar ney ??? birdaha konu filan açmıyacagım tahir kemal bozoglu tşkler

Re: Yakaladıklarımız

arkadaş benim yakladıklarımı koysam forumda yer kalmaz :hhh:

ben balkonda besliyorum ama çatıda da beslesem,yabancı gelen kuş ne kadar güzel olursa olsun benim kuşlarımın yanına giremez.hem kuşlarım istemez hem de ben istemem.ve şöyle düşünerek kuşu serbest bırakırım,kuş acıktığı için benim kuşlarla beraber gelmiş olabilir ve kendi yuvasında yumurta yada yavruları olabilir.o kuşu alıp kümese kapatmak yada yakalayıp satmak bana sadece bi kaç kuruş para kazandırır belki ama eğer yavrusu varsa ve benim yüzümden yavrular ölecekse onun günahına giremem ben.
bence artık kuş yakaladığınız zaman bir kere daha düşünün!!!
saygılarımla cnytclr...

sorun kuş yakalamak mı? benim düşüncem giden gelmesin; gelende durmasın. gelen herşeyi beraber getirir.(hastalık v.b) gidense çok şey getirir.(saf sağlam ırk) bence.

Ben kümesimden çıkardığım kuş ertesi gün geri gelse onu bile kümese sokmuyorum Feyzi Abi'nin dediği gibi peşinde neler getirecekk allah bilir.

Resimdeki kuş daha yavru nasıl kaçmışki sahibinden.....

Bursalı Kral Kuşçu...

Selamlar...

Resimdeki kuşun rengine ne diyorsunuz?

o kuş kırma mıski ile beyaz kırması galıba

evet bende yakalama kuş besleme tararftarı değilim ama eğer böyle bir uygulama başlattıysanız devam edin farketmez.
Yavru kuş tutmanızada ayrıca karşıyım adam o kadar besliyor büyütüyor siz yakalıyorsunuz yakışmaz bence kuş daha bilinçsiz nereyi görse gider.
bence resimdeki kuşta biraz sabunilik te var.

bernım mıskımı yakaladılar ben bunu yakalamısım çokmu :)

leeyukeen' Alıntı:
bernım mıskımı yakaladılar ben bunu yakalamısım çokmu :)
:ckmk: :ckmk:
Kaçırma kardeş. :unlem: :pilot:

sen o profılındekı tosbagaya bak :)

yA bence bi de şu açıdan bakmak gerek bizimki gittiği zaman nasıl baskaları tarafından yakalanıyorsa bende geleni yakalarım kimse kusura bakmasın hem kus yumurtalı veya yavrulu olsa kolay kolay kaçmaz
bu bnmm düsüncem tabi herkesin ki farklı olabilir hepsine saygı gösteririm...

ya geçin bu ayakları yok ben yakalama yok kumese koymam hepsi palavra hepiniz yakalyıp besliyosunuz işde veya satıyosunuz ben malımı bılememmi

Şimdi açıkcası ben de yakalarım ve eğer yakaladığım kuş görüntü olarak beslemeye değer özellikler gösteriyorsa beslerim ama direk kendi kuşlarımın arasına koymam. Bir süre karantinada bekletir ve sonra diğer kümese alırım.

performans58 haklısın daha 30 tane daha yaklamalıyımkı benım miskinin zararını kapıyayım :):):):):)

leeyukeen' Alıntı:
ya geçin bu ayakları yok ben yakalama yok kumese koymam hepsi palavra hepiniz yakalyıp besliyosunuz işde veya satıyosunuz ben malımı bılememmi
allaha bin şükür kimsenin malı olmadık ben kuş yakalamam kendi gelirse gelir ama kümesimde durmaz yeni başlayan hevesli çocuklara falan veririm. benim kuşum bana yeter. herşeyin az ve özüne sahip olmak; çok şeye sahip olmaktan iyidir. :heyo: :heyo: :tamam:

feyzikaya' Alıntı:
leeyukeen' Alıntı:
allaha bin şükür kimsenin malı olmadık ben kuş yakalamam kendi gelirse gelir ama kümesimde durmaz yeni başlayan hevesli çocuklara falan veririm. benim kuşum bana yeter. herşeyin az ve özüne sahip olmak; çok şeye sahip olmaktan iyidir. :heyo: :heyo: :tamam:
diyorsun :ne: :sinirli:

Yakalarım abi, neden yakalamıcam :) ben yakalamasam baskası yakalamıcakmı? Saya yakalamıssa 2-3 gunluk karantınadan sonra performansına bakarak kumese koyarım, diger cinsleride cevremdeki besleyenlere veririm :) Gerci genelde baska cinsler onlardan kacmis olur ya neyse, buda bir dayanisma ornegi...
Guzel konu Guzel cevaplar, fikirler... tesekkurler.

leeyukeen' Alıntı:
feyzikaya' Alıntı:
leeyukeen' Alıntı:
diyorsun :ne: :sinirli:
evet bunu diyorum. bu benim görüşüm. herkez aynı olacak diye bişi yok. :s:

geç bu ayakları feyzi :) simdi sana guzel bır kus gelecek ve sen cocuklara verecen hee

leeyukeen açıklamaların biraz yıpratıcı geliyor be biraz daha dikkat etsen.Örneğin benim sattığı kuşlardaki açıklaman

leeyukeen' Alıntı:
geç bu ayakları feyzi :) simdi sana guzel bır kus gelecek ve sen cocuklara verecen hee
beni tanıyormuşçasına konuşma lütfen evet gelirse veririm verdimde. ben güzel kuş kelimesinide sevmiyorum herkezin kuşu kendine güzel. ben kırmızı severim sen beyaz olay zevk meselesi.
konuşma uslübüna biraz daha dikkat et lütfen. :buyrun:

benim favorim arap ne kırmızı nede beyaz : )

cumleten herkeze s.a evt haklısınız yakalama kus taraftarı bende deılım bızım karsı tarafta bı kuscu var benım gozumun onumde kuslaımı yakalıor yok dıor ama onun kusları geldıgı zaman yemınım var kafasını kopartıp kapısının onune atacagım

güner' Alıntı:
cumleten herkeze s.a evt haklısınız yakalama kus taraftarı bende deılım bızım karsı tarafta bı kuscu var benım gozumun onumde kuslaımı yakalıor yok dıor ama onun kusları geldıgı zaman yemınım var kafasını kopartıp kapısının onune atacagım
Sevgili kardeşim ,bir güvercinin kafasını koparıp sahibinin kapısının önüne atmak,gerçek bir güvercin severin yapmamsı gereken bir davranıştır.Bu konu hakkında üyelerimiz çeşitli yorumlarda bulundular,ancak senin yapmak istediğin şey,kabul edile bileccek bir davranış değil.

sayın leeyukeen herkesi kendiniz gibi sanmayın.
bu memlekette düzgün dürüst yaşayan ,davranan,kendi hayat felsefesinden,düşüncelerinden,yolundan sapmayan insanlarda var.her şey memfaat değil.geç bu ayakları da güzel bir söz değil. :asla:

Hoca' Alıntı:
Şimdi açıkcası ben de yakalarım ve eğer yakaladığım kuş görüntü olarak beslemeye değer özellikler gösteriyorsa beslerim ama direk kendi kuşlarımın arasına koymam. Bir süre karantinada bekletir ve sonra diğer kümese alırım.

feyzikaya' Alıntı:
leeyukeen' Alıntı:

en doğrusu bu şekil zaten.Ve leeyuken lütfen konuşmalarınıza dikkat edin.Daha hiç muhabbetiniz olmamış insanlarla senli benli konuşmak biraz yanlış bence. :sinirli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri