Sitem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Yakaladıklarımız

sendemi ögrencem ınsanlarla nasıl konusulacagını ?? talha

Re: Yakaladıklarımız

Burası dingo nun ahırı ya zaten kimsenin kimseye saygısı yokl(lafım sadece saygısızlara) msn de konuşup konuşup cevap yazmaya fırsat bırakmadan engellemek te güzel bir yöntem.

Re: birdaha konu acarsam siksinler

Sen harbiden de utanmaz adamin biriymissin,sana ÖM yolu ile mesaj yolladim belki anlarsin diye ama genede anlamadin bu site aile sitesidir burada abuk,sabuk seyler yazilmaz.Kendine gel düzelt yazdiklarini kimse seni anlamamis olabilir ama buna tepkin böyle olmamali daha düzgün bir ifade sekli secebilirdin.Kendini bu ailenin icinde görmüyorsan kimse seni zorla tutmuyor burda,cikar gidersin...!

Adam gibi nasil yazdiysan öyle degistir yazdiklarini vede kesinlikle böyle birsey yapma bir daha.Ben senin iyi bir insan oldugunu düsünürken senin yaptiklarina bak.

Sana hic yakistiramadim,yanilmisim...

Re: birdaha konu acarsam siksinler

Msnden benimle konuşup cevap yazmaya bile fırsat vermeden çıktığı zamanki konuşmaları...

Heh söyle aferim...

Simdi gelelim konuya bunlarda benim en son yakaladiklarim,hatta birisi yumurtasiyla birlikte gelmis sahibleri cikmadi bende ese dosta dagittim.

Ekli dosyalar

• 32.webp
    32.webp
    150.5 KB · Görüntüleme: 369
  • 4.webp
    4.webp
    36.9 KB · Görüntüleme: 367
Ne olduğunu anlamadım gitti. Ne değişikliği olduda böyle olduki. Bundan sonra tüm kayıtlı kullanıcıların açtıkları topicleri değiştirme izinleri ellerinden alınacak. Mesajlarınızı silemeyeceksiniz. Açtığınız konuları değiştiremeyeceksiniz.
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Sen harbiden de utanmaz adamin biriymissin,sana ÖM yolu ile mesaj yolladim belki anlarsin diye ama genede anlamadin bu site aile sitesidir burada abuk,sabuk seyler yazilmaz.Kendine gel düzelt yazdiklarini kimse seni anlamamis olabilir ama buna tepkin böyle olmamali daha düzgün bir ifade sekli secebilirdin.Kendini bu ailenin icinde görmüyorsan kimse seni zorla tutmuyor burda,cikar gidersin...!

Adam gibi nasil yazdiysan öyle degistir yazdiklarini vede kesinlikle böyle birsey yapma bir daha.Ben senin iyi bir insan oldugunu düsünürken senin yaptiklarina bak.

Sana hic yakistiramadim,yanilmisim...

Sayın Tahir abi neden burda bunun gibi birşey yazdın onuda anlamadıjm. Yani neyi kaldırması gerekiyorki?

Gereken yapilmistir...

Tahir Kemal Bozoglu ben senı boyel yazdıgını bılseydım ınankı o baslıgı s... sene kaldırmazdım bende sana yakıştıramadım daha azgı süt kokan bebeler bana konuşmayımı ögretecek ?? sana gelince tahir o yazıyı öle buyuk buyuk guzel yazmısın ama kör deyılım sende onu ufalt hehh söle aferin demekte terbiyesizligin önde gidenidir

Terbiyeni takin....

Kimseyi tanimadan burdan hitam da bulunuyorsun,ama senin burada kimsenin kabini kirmaya veya tadini kacirmaya hakkin yok vede hic bir kimseye asagilayici söz söyleyemezsin...!
Kimsenin terbiyesinide sen veremezsin insanlar sana iyi niyetiyle actigin konuya yazi yaziyorlar,sen ise onlari asagiliyorsun olur is degil bu.Ben sana ÖM yolu ile efendice düzgün bir msj yollayip ricada bulunmadimmi,eger bulunduysam neden sen buna karsilik,cevaben aciklayici olarak bir yanit vermedin vede halen daha cevaplarinda "s...." gibi terbiyesizce kelimeler kullaniyorsun eger karakter sorunun varsa bilelim bizde ona göre davranalim.

Talha arkasimizla int. dahi konusurken kirici olup ona cevap hakki dahi vermemissin,benim anlamadigim kendini ne saniyorsun Kuscular.org ailesinin huzurunu bozamazsin sen ve senin gibiler.

Senden son bir ricam sayin yasar...

Seviyeni bil yazdiklarina ve hitaplarina dikkat et.Kimse seninle yüzyüze görüsemiyor diye kendini bir sey sanma,kör olmaya bilirsin amma terbiyen konusunda hic bir fikrim yok.

Eger benimle görüsmek istersen adreslerim.....

Tahir Kemal BOZOGLU

[email protected] yada 01746445763 nolu tel.den ulasabilir sorunlarini paylasabiliriz

Kendine iyi davran....

senle bır msnde goruselım tahır karakter sorunu kımde gorelım ekledım kabul et

Konu kilitli bir daha kimse yönetim tarafından uyarılmayacakttır. Her ne olursa olsun uyarı dahi gerekmeden yönetici dahi olsa burada yeri yoktur bunu yapanların...
Biz cebimizden Dünya kadar para çıkaralım her ay, bunun yanında paylaşımlarda bulunalım, herpsinden önemliside hiçbir gerlir beklemeden manevi olarak birşeyler verelim emek harcayalım.. Ama sonuç bu olacaksa gerek yok arkadaşlar. Sağolun varolun tek kelimeyle teşekkürler size.

Bu ne böyle ya.Herkes adam olmuş sen kimsin de kime laf atıyon ağzı süt kokuyo dediğin insanlar varya seni on kere cebinden çıkarır insanlık konusunda.
burda millete sayın diyoruz,bey diyoruz diye kendilerini bişey sanıyorlar.Yeterince sabır gösterdim ama artık beni bile çileden çıkardınız.
tahir abi sizden kaç yaş büyük saygıdeğer bir abimiz ayıp değilmi bu yaptıklarınız.
bana da özel mesaj yoluyla tehtitvari konuşmuşun.adamın tepesini attırmayın şu sıralar yoğunum o yüzden internete fazla giremiyorum yoksa senin gibi düşük seviyeli insanların böyle saygın bir sitede ileri geri konuşmasına izin vermem.
herkes haddini bilsin.

Eğer bir kez daha saygısızca cwp verirsen leeyukeen gereği yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri