SİTEMİZİN MADDİ GİDERLERİNE KATKI SAĞLAMAK ADINADIR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
A

Anonymous

Misafir
Tüm dostlara merhabalar,

Hepimizin bildiği gibi sitemizin aylık masrafları bulunmaktadır bu maddi giderlere bir nebze olsun katkı sağlamak açsından kendi öz çakal ırkı kuşlarımdan bir çift çakal ırkı güvercinimi açık arttırmayla siz değerli site üyelerimize sunuyorum.

Resimde ki kuşlar hakkında genel bilgi,

15 yıla yakın süredir aynı soy kuşlarıdır evveliyatı''15 yıl öncesi'' Edirne den Alicik derler İsmail ustamıza dayanır bu ustamız hala sağdır aklına her hangi bir şey takılan şüphe duyan arkadaşlarımız bizzat İsmail ustadan bilgi alabilir.
Kuşların en büyük özelliği kostüm açısından çok iyi renklere sahip olmalarının yanı sıra uçum kanlı performans kanlı kuşlardır düzenli antreman verildiğinde 5 ile 12 saat arasında performans segileyebilirler 2. özellikleri ise yarım direğe varan makara yaparlar son derece akıllı,gelicilik yönünden hiçte hafife alınmayacak kadar sıkı,eşlerine ve kümesine çok bağlı kuşlardır.Şuan rsimdeki kuşalr ortalama 90 günlüktür her gün uçurduğum kuşalardır gelip izleme fırsatınızda vardır arkadaşlar.Ayaklarında benim isim künyemi taşımaktadırlar.Kuşlara Nevcastle''yalancı veba''aşısı 09.05.2008 tarihinde Veteriner tarafından yapılmıştır bu aşı 6 ay süreyle tekrarlanmaktadır.Kuşları alan dostumuzun 05.05.2009 yılında tekrar bu aşıyı bu kuşlara dilerse yaptırabilir kendisine kalmış bir durum.Bunun haricin de iç ve dış parazitlere karşı arındırılmış korunma altina alınmış kuşlardır vitamin kompleksi ve Mebandozole mikrobuna karşı korunmuş kuşlardır.Şuan Son derece sağlıklı kuşlardır.

Açık arttrma bilgileri.
27.09.2008 tarihinden 05.10.2008 tarihine kadar en yüksek rakkam mı veren değerli üyemiz kuşların sahibi olacaktır.

Kuşları 20 ytl den açık arttırmaya sunuyorum sevgili dostlar.Alan dostumuz güle güle iyi günlerde uçursun beslesin üretsin ben yine alan dostumuza her türlü konuda yardımcı olacağim.

Açılış fiyatı 20 ytl.
Dişi akkuyruk kantlarında elifleri var yüzünün belli yerlerinde göz kenarlarında açık kan işaretleri taşıyor.

Erkek
Erkek baba tarafına çekmiş kapalı kan daha ağır hiç bir yerinde beyazlık yok bel üstleri ikisinin de kesik dişi açık erkek daha kapalı kandır.Renkleri ikisinin de aynı bu tüğ değişiminden sonra çok daha güzel olacaklar şuan tüğdeler.

Kuşlar hakkında Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz arkadaşlar.Alan dostumuza şimdiden hayırlı olsun.

basoglanh' Alıntı:
GARANTİ BANKASI
Şube Kodu: 302
Şube: Garanti Bankası Ankara Etimesgut Şubesi
Hesap No: 6693096
Hesap Sahibi: Ömer Özkurt

OYAK BANK
Şube Kodu: 120
Şube: Oyak Bank Muğla Şubesi
Hesap No: 7039608-MT-1
Hesap Sahibi: Hüseyin BAŞOĞLAN

İŞ BANKASI
Şube: İş Bankası Muğla Şubesi
Hesap No: 36000625895
Hesap Sahibi: Şaban BAŞOĞLAN

PTT BANK
Şube: Muğla Merkez Şubesi
Hesap Sahibi: Hüseyin BAŞOĞLAN

Not: Ptt Bank Aracılığı ile yollayacak kişiler gönderici notu kısmına hangi nedenden dolayı gönderdiğinizi belirten not bırakınız. Para yatıran arkadaşlarımızın yatırdıktan sonra buradan bize bildirmelerini rica ediyoruz.

selam huseyin aydogmus bey
madem site adina boyle bir guzellik yapiyorsunuz
guzel bir davranis tsk...
benden 100 ytl
SAYGILAR

ruzgar' Alıntı:
selam huseyin aydogmus bey
madem site adina boyle bir guzellik yapiyorsunuz
guzel bir davranis tsk...
benden 100 ytl
SAYGILAR

Merhabalar Rüzgar bey, kusura bakmayın isim belirtmemişsiniz kullanıcı adınızla hitab ediyorum.
İlginiz için ve düşünceniz için ben teşekkürederim.Kuşları İnşallah sitemize gerçekten katkı sağlamayı düşünen bunun yanı sıra kuşların değerini bilen birine almak kısmet olur.

Katılım sağlayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı tekrar çok teşekkür ederim.

bylegend' Alıntı:
Benim yaşım küçük olduğu için bi katkıda bulunamıycam arkadaşlar kusura bakmayın...

Merhabalar Fatih katkıda bulunma isteğin düşüncen dahi yeterli çok teşekkürler.

Tüğde olmalarına rağmen Şanslı yavrular bu günde güzel uçtular kuşlarda benim gibi yeni sahiplerini merakla bekliyorlar değerli dostlar.

selam değerli dostlarım ..takviyelerde olsun bur arada... ben den ''rüzgar'' rumuzlu arkadaşıma 20 ytl. takviye..saygılar..

Ali abi aklımda gezineni uygulamışsın çok teşekkürederim 50 ytl de rüzgar rumuzlu arkadaşımıza takviye benden olsun.

toplamda:Şuan kuşlar 220 ytl de rüzgar rumuzlu arkadaşımızda.

Herkese ayrı ayrı teşekkürederim.

Rüzgar arkadaşımıza 10 YTL'de benden takviye olsun...

Şu An.. 230 YTL

ali hakan' Alıntı:
değerli dostum bu olay güzel oldu inan bana ..siteye aslın da her ay vermek lazım böyle bişey..saygılar

Haklısın Sevgili Ali abim her ay böyle paylaşımlar düzenleriz bundan sonra tüm üyeler tek veya çift olarak üretim fazlalarını bu şekilde destek amaçlı satışa sunabilir neden olmasın.

Sayın Hüseyin Aydoğmuş bu örnek davranışınıza ne kadar teşekkür etsem azdır.
Nezaket dolu bu olaya nasıl cvp vereceğim konusunda inanın zorlanıyorum.

Sevgili yetiştiricilerimiz kuşlar inanın tek kelimeyle mükemmeller.
çakal meraklılarının kaçırmamasını tavsiye ederim.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Sayın Hüseyin Aydoğmuş bu örnek davranışınıza ne kadar teşekkür etsem azdır.
Nezaket dolu bu olaya nasıl cvp vereceğim konusunda inanın zorlanıyorum.

Hüseyin Başoğlan bey ve sizin bir çok sitede ki emeğinize karşın benim yapacaklarım sıfır kalır sizler zaten bize en iyi şekilde hizmet ediyorsunuz biz bu hizmetin daha da ileriye gitmesi daha da güzel ve örnek ortamlar olması açısında küçücük bir katkı yapabilirsek ne mutlu bana teşekkürü asıl hakedenler sizlersiniz teşekkürler.

herkeze selam ben kuşların canlı performaslarını gördüm hepsi birer deli mermi gibiler alacak arkadaşımıza bendende 10 ytl takviye güle güle uçursun :oley:

hakan59' Alıntı:
herkeze selam ben kuşların canlı performaslarını gördüm hepsi birer deli mermi gibiler alacak arkadaşımıza bendende 10 ytl takviye güle güle uçursun :oley:

Sevgili dostum Hakan çok teşekkürederiz her zaman ki gibi burda da seni yanımızda görmek hissetmek ayrı bir mutluluk sağolasın.

Rüzgar beyin verdiği rakkam takviyelerle 240 ytl oldu arkadaşlar.

240 ytl.

Sevgili arkadaşlar,

Siteye bir nebze olsun maddi katkı sağlamak amacıyla uygulamış olduğum paylaşımın sonuçlanması adına Rüzgar isimli üyemiz adına kuşları yarın veya Rüzgar isimli arkadaşımıza uydun olduğu bir gün ulaştırmak istiyorum bu oluşumun son katılım tarihi 05.10.2008 di fakat oluşumu daha fazla uzatmaya gerek olmadığını düşünerek kuşları en kısa zamanda göndermeyi talep ediyorum.Siz değerli katılım sağlayan çok değerli üyelerimize de uygunsa Rüzgar isimli arkadaşımıza kuşları hemen gönderelim.Sanırım verdiği bilgiye göre kendisi yurt dışında ikamet ediyor kuşları yurt dışına göndermemiz şuan imkansız gibi gözüküyor kuşları bizzat gelip kendiside alabilir veya belli bir adres belirterek kendi çalışmamızla yurdumuzun her yerine kuşları göndermeye çalışacağız veya Rüzgar arkadaşımız bana bir dostunu yönlendirebilir veya biz onun bize söylediği isme kuşları bir şekilde ulaştıralım kendisine bu destekçi davranışı için sonsuz teşekkürederken bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Oluşuma katkı sağlayan herkese çok teşekkürederim.

Slm HUSEYIN bey
ornek davranisiniz icin sizi bir kere daha teprik ederim
ayrica ramazan bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim
Bu kuslarin yeni sahibi FATIH TOPCU kardesimizdir sizin icinde tabii uygunsa cunku fatih arkadasimin niyetine idi
kuslari teslim almasi icin eminimki siz gerekeni yaparsiniz
fatih arkadasimizada kuscular.org bayram hediyesi olsun.
odemeyi kimin adina veya nasil yapacagimizi aciklarmisiniz
SEVGILER
SAYGILAR
mehmet GUCLU

ruzgar' Alıntı:
Slm HUSEYIN bey
ornek davranisiniz icin sizi bir kere daha teprik ederim
ayrica ramazan bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim
Bu kuslarin yeni sahibi FATIH TOPCU kardesimizdir sizin icinde tabii uygunsa cunku fatih arkadasimin niyetine idi
kuslari teslim almasi icin eminimki siz gerekeni yaparsiniz
fatih arkadasimizada kuscular.org bayram hediyesi olsun.
odemeyi kimin adina veya nasil yapacagimizi aciklarmisiniz
SEVGILER
SAYGILAR
mehmet GUCLU

Merhabalar benim açımdan hiç bir sorun yok siz kime derseniz ben kuşları ona teslim ederim veya kendisi de gelip alabilir hem uçarken kuşlarıda görebilir performanslarını seyredebilir.

Ödemeyi adminlerden bir dostumuzun hesabına yatıracağız buna admin karar verecek ve hepimize bildirilecektir.
İlginize göstermiş olduğunuz desteğe ve dostluğa çok çok teşekküreder nice bayramları sağlık huzur mutluluk içinde geçirmenizi dilerim.

Fatih Topçu arkadaşımızın benimle irtibata geçmesini rica ediryorum [email protected] gsm:0544 338 47 58

Sitemize destek için başlatıtığımız oluşum sona ermiştir sevgili dostlar katılım gösteren göstermeyen herkese teşekürederim.

Kuşlar sitemiz adına yapılan maddi destekle 240 ytl ile:Fatih Topçu arkadaşımızındır.Güle güle beslesin sağlıkla keyiflice uçursun.Hayırlısı olsun.

Merhabalar Arkadaşlar,

Takviye destek veren dostlarımızın ve oluşuma direk fiyat söyleyen dostlarımızın isim listesi dostlar.

Rüzgar:150 ytl
Ali Hakan:20 ytl
Hakan59:10ytl
Tearfulchild:10ytl
redhotchilipeppers:50ytl
Şafak YAlçınkaya:20ytl

Dostlar bu vermek istediğiniz rakkamları hiç kendinizi sıkıştırmadan 1 ay içinde istediğiniz zaman yatırabilirsiniz''bayramdayız bir çok harcama yaptık parası bimiş arkadaşlar olabilir bu yüzden rahat olalaım arkadaşlar ne zaman paranız olursa o zman para yatırabilirsiniz bu konuda çok esnek olmamız gerekmektedir'' Admin paranın yatırılacaığı ptt adresini bizlere en yakın zamanda bildirecektir önce Fatih beye kuşları vereceğiz kuşalr Fatih Topçu kardeşimizin eline geçicek ondan sonra para yollayacağız sevgili dostlar.Hepinize tekrar teşekkürederim.

bylegend' Alıntı:
Benim yaşım küçük olduğu için bi katkıda bulunamıycam arkadaşlar kusura bakmayın...

kuşlar m.güçlü abimiz tarafından fatih topçu kardeşimize hediye edilmiştir.

rüzgar nickli m.güçlü abimize buradan bu örnek davranışı için sonsuz teşekkür ediyorum.
sizin gibi insanların günümüzde hala var olduğunu bilmek onur verici.

bylegend' Alıntı:
Ben bu hediyeniz için çok teşekkür ederim..Beni çok mutlu ettiniz saolunn

M.Güçlü beye bir kez daha çok teşekkürederiz sağolsun biz belki iyi bir paylaşım yaptık ama Güçlü bey örnek bir davranış sergiledi tekrar teşekkürler.

Fatih kardeşim öncelikle kuşların hayırlı olsun umarım beğenirsin beslersin uçurursun seyredersin boynuna ağrılar girer ve bol yavrular alıp sağlıklı bir şekilde üretirsin hayırlı olsun.Senden ricam bana en kısa zamanda ama msn yoluyla ama gsm yoluyla ama buraya gelerk en kısa zamanda bana ulaş kuşlarını al nerde ikamet ediyorsun kuşları sana nasıl vereceğiz bizi en kısa zamanda bilgilendir haber bekliyoruz.

slm 20 ytl de benden olsun da nereye yatırılacak ücretler arkadaşlar

şafak yalçınkaya' Alıntı:
slm 20 ytl de benden olsun da nereye yatırılacak ücretler arkadaşlar

Şafak bey merhabalar,

Bu güzel oluşumda sizleri yanımızda görmek gerçekten çok güzel çok teşekkürederiz.

Hüseyin Başoğlan bey bu toplanan parayı ben sizin adınıza ptt yoluyla yatırılması taraftarıyım diğer katılımcı arkadaşlarda uygun görürse oluşumu bu şekilde noktalayalım fakat önce Fatih Topçu kardeşimiz kuşları alması gerekiyor nasıl yapalım arkadaşlar?

Geri