SİTEMİZİN MADDİ GİDERLERİNE KATKI SAĞLAMAK ADINADIR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Fatih topcu kardeşim Merhaba Ben Serdar ve bursada ikamet ediyorum, Seninle tanismak isterim hatta bir gun musait oldugumuz bir zamanda Pazarda gorusup sana bir cay ismarliyabilirim, Kuscular.org ailesinin bursa ayagi olan bizler Sehrimizde sitemizin gelisimini saglamak ve sitemizden cevremizdeki insanlari haberdar edip, onlarin bize katilip platformumuzu daha geniş kitlelere ulastirmak bizlerin baslica gorevleri arasindandir, bu sebebten ötürü baglarimizi kuvvetlendirip bursadan olan diğer kardeşimiz Gökhan Ok nezaretinde güzel çalışmalar yapıp hem şehrimizi hemde şehrimizdeki güvercin sevdalılarının faaliyetlerini site çercevesinde diğer illerdeki arkadaslarimiza izlettirip onlara buradaki ortamlari tanitmak güzel bir başlangıc olucaktır.
Siz sevgili dostlarımıza Bursamızı ve Bursamızdaki güvercin kültürünün nasıl yaşanıldığı konusunda bilgi sahibi yapmak, ve diğer illerimizdeki bilgileri ve kültürü öğrennmek güzel bir paylasim ortamina yol acicaktir..
Kuscular.org ailesi olarak bizlerin yaninda bulunan bizlere değer veren tum uyelerimize tesekkur'u SAHSIM adına bir borc bilirim..
Iyiki varsin Kuscular.org...

Serdar merhabalar,

Fatih kardeşimizin kuşlarını size otobüs yoluyla göndersem Fatih le birlikte gidip Bursa otogarından kuşları alabilirmisiniz yönetim de olduğun için kuşların bir yönetici tarafından sahibine teslim edilmesi son derece sağlıklı olcağı düşüncesindeyim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum ben Fatih kardeşin kuşlarını Serdar vasıtasıyla ulaştırmak istiyorum arkadaşlar.Tabii Serdar da kabulederse.

redhotchilipeppers' Alıntı:
şafak yalçınkaya' Alıntı:
slm 20 ytl de benden olsun da nereye yatırılacak ücretler arkadaşlar

Şafak bey merhabalar,

Bu güzel oluşumda sizleri yanımızda görmek gerçekten çok güzel çok teşekkürederiz.

Hüseyin Başoğlan bey bu toplanan parayı ben sizin adınıza ptt yoluyla yatırılması taraftarıyım diğer katılımcı arkadaşlarda uygun görürse oluşumu bu şekilde noktalayalım fakat önce Fatih Topçu kardeşimiz kuşları alması gerekiyor nasıl yapalım arkadaşlar?

Selamlar Hüseyin Bey.
Sanırım ücretlerin çoğunluğu yurt dışından gelecek. Mehmet GÜÇLÜ bey yatıracağı parayı hangi yolla ytlmi dolarmı euro olarakmı yatırabilir. Öncelikle bunu bildirirseniz bizde yarın gerekli yerden hesap açarız inşallah. Bu şekilde hem ücret yatıracak arkadaşlara kolaylık olmuş olur.

basoglanh' Alıntı:
redhotchilipeppers' Alıntı:
slm 20 ytl de benden olsun da nereye yatırılacak ücretler arkadaşlar

Şafak bey merhabalar,

Bu güzel oluşumda sizleri yanımızda görmek gerçekten çok güzel çok teşekkürederiz.

Hüseyin Başoğlan bey bu toplanan parayı ben sizin adınıza ptt yoluyla yatırılması taraftarıyım diğer katılımcı arkadaşlarda uygun görürse oluşumu bu şekilde noktalayalım fakat önce Fatih Topçu kardeşimiz kuşları alması gerekiyor nasıl yapalım arkadaşlar?

Selamlar Hüseyin Bey.
Sanırım ücretlerin çoğunluğu yurt dışından gelecek. Mehmet GÜÇLÜ bey yatıracağı parayı hangi yolla ytlmi dolarmı euro olarakmı yatırabilir. Öncelikle bunu bildirirseniz bizde yarın gerekli yerden hesap açarız inşallah. Bu şekilde hem ücret yatıracak arkadaşlara kolaylık olmuş olur.

MErhabalar Hüseyin bey,
M.Güçlü bey belirtmişti YTL olarak sanırım ytl dir.Farkeden hiç bir şey yok Hüseyin bey kur hesaplanır ytl olarak havale edilir burda bir pürüz yok.MEhmet bey parayı ne şekilde gönderebilirsiniz?

Benim icin problem Olmaz, Hafta sonu yollarsan kuslari bende Fatih TOPCU arkadasimiza ulastiririm malum hafta ici calismamizdan dolayi terminal baglantisini kuramam tesekkurler.

tearfulchild' Alıntı:
Benim icin problem Olmaz, Hafta sonu yollarsan kuslari bende Fatih TOPCU arkadasimiza ulastiririm malum hafta ici calismamizdan dolayi terminal baglantisini kuramam tesekkurler.

Arkadaşlar gerekli bağlantıyı hem serdar arkadaşımızla hem Fatih kardeşemizle yapmış bulşunuyorum serdar a çok teşekkürederim kuşları önümüzde ki cumartesi günü serdara bursaya yolluyorum kendisi fatih kardeşimize bizzat teslim edecek ve resimlerle sitemize aktaracaktır kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkürederim.Kuşlar sahibine ulaştıktan sonra net olarak admin tarafından paranın yatırılacağı hesap bilgileri verilecektir katılım sağlayan destek veren herkese bir kez daha teşekkürederim sağolun.

Hürriyette oturuyorum abisi, cumartesi pazar calismiyorum o yuzden problem olmaz yinede dusundugun icin cok tesekkur ediyorum [email protected] Beni eklersen sewinirim irtibat icin telefon numarani almam gerekicek hem detaylari konusuruz nerede teslim alacagini vs..
sevgiler kardesim.

Ekledim abi kabul et....

KUŞLAR 11 EKİM 2008 TARİHİ İTİBARİYLE KARDESİMİZ FATİH TOPCU'YA ULASTIRILMIŞ VE TARAFIMDAN TESLİM EDİLMİŞTİR...

hayırlı olsun fatih kardeşim kuşları güle güle besle.ama kuşların kıymetini bil,ne değerli,iyi kuşlar aldığının farkında ol.
serdar abi sanada bu olay için teşekkür edrim.
Bu her yerde göremeyeceğimiz örnek davranışı bize yaşatan,ön ayak olan,destek veren herkese burdan tekrar teşeekür ediyorum.

Da bir çift kuş alana 3 adet kuş daha hediye mi veriliyor onu anlamadım. ne güzel alışveriş bu böyle :)

Ben çok teşekkür ederim bu kuşları uçurunca sizi hatırlıycam....Hüseyin,Serdar ve Mehmet abi sizede çok teşekkür ederim...

bylegend' Alıntı:
Ben çok teşekkür ederim bu kuşları uçurunca sizi hatırlıycam....Hüseyin ve Serdar abi sizede çok teşekkür ederim...

MErhabalar sevgili dostlar,

Fatih kardeşim hayırlısı olsun güle güle besle senden tek istediğim kuşları uçurmandır bu benim için en büyük teşekkürün olur.Güle güle iyi günlerde besle.

Oluşuma katkıda bulunan tüm güvercin doslarına sitemize bir nebze olsun fayda sağlamaya çalışan herkese minnettar olduğumu bilmenizi isterim.

KUşları Fatih Topçu kardeşimize hediyen eden Mehmet Güçlü dostumuza ayrıca teşekkürederim gerçek örnek davranışı kendisi göstermiştir.Serdar dostumuza ayrıca teşekkürederim hafta sonu tatilini azda olsa elinden aldım kusura bakma Serdar.

Bu tür oluşumların devamını dilerken tekrar emeği geçen katılım sağlayan herkese teşekkürederim.

değerli kardeşim kuşların hayırlarını gör..hüseyin abin de sana güzel bir abilik yapmış ki sorma..serdarcım sana da ayrıca teşekkürler memleketimin garajıda olsa baya dır görmedim senin fotolar sayesinde görmüş oldum sağolasın ..

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
hayırlı olsun fatih kardeşim kuşları güle güle besle.ama kuşların kıymetini bil,ne değerli,iyi kuşlar aldığının farkında ol.
serdar abi sanada bu olay için teşekkür edrim.
Bu her yerde göremeyeceğimiz örnek davranışı bize yaşatan,ön ayak olan,destek veren herkese burdan tekrar teşeekür ediyorum.

Da bir çift kuş alana 3 adet kuş daha hediye mi veriliyor onu anlamadım. ne güzel alışveriş bu böyle :)

MErhaba Ömer,

Son üretim fazlalarımı da Fatih'e gönderdim bu yüzden 2 adet kuş 5 e çıktı bizde böyle bu tür oluşumlarda bir çift alana destek verene 2 çift çakal yanında birde tek yedek çakal promosyon :hhh:

Sizler saolun arkadaslar... Güzel bir gündü gerçi otobüs 2 saat gibi bir rötar yapti ama olsun bize güvenen insanlarin güvenlerini boşa çıkarmamak orada üşümekten daha güzeldi, Kuşlar çok güzeldi kutuyu actigimizda icinde gorduklerim gercekten mukemmellerdi, Fatih kardesimizin gönlünü yapmis olduk bu olusumda pay sahibi olan Öncelikle Hüseyin Bey arkadasimiza ve diger tum abilerim, kardeslerime tesekkur ederim.

Hüseyin hesap numarını belirtirsen yapmış olduğumuz olşumu noktalayalım!Bazıları çok okuyor bu konuyu :hmm: konuya ilgi oldukça fazla ne mutlu bize emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler.

302/6693096 = Ömer ÖZKURT garanti bankası ankara etimesgut şubesi.
209/4900548- mt-001 =Ömer ÖZKURT OYAK HESABI
120/7039608- mt-001 =Hüseyin Başoğlan muğla oyak bank şubesi
ayrca postaneden isme havale yapmak için de muğla ptt ye hüseyin başoğlan
ankara batıkent ptt ye ömer özkurt olarak isme de havale edebilirsiniz.
yurt dışından gönderimler için hesap açmaya gerek yokmuş ister normal ptt ile isterse verstren unıon ile isme gönderilebilir.

GARANTİ BANKASI
Şube Kodu: 302
Şube: Garanti Bankası Ankara Etimesgut Şubesi
Hesap No: 6693096
Hesap Sahibi: Ömer Özkurt

OYAK BANK
Şube Kodu: 120
Şube: Oyak Bank Muğla Şubesi
Hesap No: 7039608-MT-1
Hesap Sahibi: Hüseyin BAŞOĞLAN

İŞ BANKASI
Şube: İş Bankası Muğla Şubesi
Hesap No: 36000625895
Hesap Sahibi: Şaban BAŞOĞLAN

PTT BANK
Şube: Muğla Merkez Şubesi

Not: Ptt Bank Aracılığı ile yollayacak kişiler gönderici notu kısmına hangi nedenden dolayı gönderdiğinizi belirten not bırakınız. Para yatıran arkadaşlarımızın yatırdıktan sonra buradan bize bildirmelerini rica ediyoruz.

slm arkadaşlar geçende takviyeler nereye yatırılacak dedim kimse bir bilgi vermedi bilgi verilmiyorsa bu konu niye topik açılıyor anlamıyorum..maksat başkamı

slm arkadaşlar geçende takviyeler nereye yatırılacak dedim kimse bir bilgi vermedi bilgi verilmiyorsa bu konu niye topik açılıyor anlamıyorum..maksat başkamı

Merhabalar Safak Bey. Bir takım aksilikler yüzünden cevap veremedik sanırım. Takviyeleri aşağıdaki banka hesaplarından istediğiniz birine yatırabilirsiniz. Yatırdıktan sonra bilgi verirseniz seviniriz. Gecikme için özür dileriz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh' Alıntı:
GARANTİ BANKASI
Şube Kodu: 302
Şube: Garanti Bankası Ankara Etimesgut Şubesi
Hesap No: 6693096
Hesap Sahibi: Ömer Özkurt

OYAK BANK
Şube Kodu: 120
Şube: Oyak Bank Muğla Şubesi
Hesap No: 7039608-MT-1

İŞ BANKASI
Şube: İş Bankası Muğla Şubesi
Hesap No: 36000625895
Hesap Sahibi: Şaban BAŞOĞLAN

PTT BANK

Not: Ptt Bank Aracılığı ile yollayacak kişiler gönderici notu kısmına hangi nedenden dolayı gönderdiğinizi belirten not bırakınız. Para yatıran arkadaşlarımızın yatırdıktan sonra buradan bize bildirmelerini rica ediyoruz.

Sewgili kardesim Huseyin BAŞOĞLAN, Yapi kredi hesabida acma imkaniniz varmi?

Merhabalar Serdar Abi.
Sanırım şu ara Yapı Kredi hesabı açmak zor. Ptt Bank aracılığı ile yollayabilirsiniz. Daha karlı olmakloa beraber daha hızlı olacaktır.

Arkadaşlar hesaba para yatıran arkadaşlar buradan hangi hesaba ne kadar yatırdıklarını bildirirlerse sevinirim. Yada telefon yolu ile 0543 886 2629 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
İlgi alakanız için hepinize teşekkürler.

Merhabalar Hüseyin aşağıda ki hesabına 14.10.08 tarihin de 50 ytl yatırdım sitelerimiz için güle güle kullanmanı dilerim.

PTT BANK

Merhabalar sevgili dostlar sitemizin maddi giderlerine bir nebze olsun katkıda bulunmak için bir oluşum bir birlik beraberlik azda olsa sağladık ve gücümüzün yettiği kadar gönlümüzden kopanı sitemize gelir sağlamak için veren dostlarımız oldu hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum tekrar bir ricada bulunuyorum oluşumda ki kuşlar''çakal ırkı''sahibine kavuştu resimlerlede bunu sizlere sunduk her şey gayet güzel bir şekilde gelişti son olarak tek pürüz verdiğiniz rakkamları belirtilen hesap numaralarına yatmadığını görüyorum!

Lütfen bu konuda daha hassas olalım sevgili dostlar.Tekrar teşekkürederim.

sevgili fatih topcu kardeşim forumun uygun bölümlerinde konu açarak almış olduğunuz kuşlarla birlikte fotolarınızı yayınlarsanız ,kusların durumunu anlatırsanız seviniriz.

Herkeze slm
huseyin bey odemeyi WESTERN UNION gonderdim sizin adiniza benimle kontaga gecerseniz
sevinirim size western unionnun verdigi sifreyi vermem gerekiyo
sizlerin istegi uzerine faturanin resmini buraya yayinlayacam
saygilar
sevgiler
m.GUCLU

ruzgar' Alıntı:
Herkeze slm
huseyin bey odemeyi WESTERN UNION gonderdim sizin adiniza benimle kontaga gecerseniz
sevinirim size western unionnun verdigi sifreyi vermem gerekiyo
sizlerin istegi uzerine faturanin resmini buraya yayinlayacam
saygilar
sevgiler
m.GUCLU

Merhabalar. Mehmet bey msnde online konumdayım şu anda. Eğer denk gelemezsekte isterseniz özelden isterseniz 0543 886 26 29 nolu telden bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

Geri