SİZCE BU KUŞ NASIL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
katarsis' Alıntı:
kardeş, oynuyor diyorsun videosunu koy o zaman......ama nerden bilicez bu kuşun uçurulduğunu bir yerden alıntı da koyulabilir.. ıspatlamanız lazım.....

OOOOO Katarsis degerli insan,harika kuscu nerlerdesin sen yaa.Biz senin video ekliyecegin günü beklerken sen millete atip tutmaya baslamissin gene.Bak hazir piknik organizasonu yaptik senide aramizda görmek isteriz,olmiyan kuslari varmis gibi anlatan arkadasimiz olarak,mutlaka gel oldumu...

Sevgilerimle,sevgili Katarsis.

EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BUNU KOYUYORUM.KISA BİR SÜRE SONRA UÇARKENKİ VİDEOSUNUDA KOYACAĞIM.

[izlesene]<object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://player.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2261703" /><embed src="http://player.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2261703" wmode="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" menu="false" scale="noScale" width="400" height="300" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object><p><a href="http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-cakmakli/2261703" target="_blank" title="çakmaklı">çakmaklı</a> | <a href="http://www.izlesene.com" target="_blank" title="izlesene">izlesene.com</a></p>[/izlesene]

selamunaleykum
teknik bir ariza varmis teknikse duzelir taktikse duzelmez insallah duzelir bizde izleriz ben bu konuya biraz uzak durdum ama okudukca guldum ve cok seyide kacirmisim daha dikkatli olmak lazim

Hemen yeni bir siteye upload ediyorum.

selamunaleykum
paylasim icin tesekurler

10 dk dir birseyler yazmiya calisiyorum ama hic bir seyide yapmayada mecbur deyilsiniz burasi bir paylasim sitesi paylasimda istekle olur ama iddialarimiza dikkat edelim cunku ispat ister
saygilarimla ferhat

hımm demek bu kuşşşşş, fena değil gibi.

sana bir teklif:
eğer bu kuş 20 25 takla 40 50 metre giderse videoda
benim bozların bir tane kırığı var onla takasa girerim.. oda boz benekli yavru almak için...

katarsis' Alıntı:
hımm demek bu kuşşşşş, fena değil gibi.

sana bir teklif:
eğer bu kuş 20 25 takla 40 50 metre giderse videoda
benim bozların bir tane kırığı var onla takasa girerim.. oda boz benekli yavru almak için...

Kuşu ha bire eleştiriyosunuz gelmiş bide takas teklif ediyosunuz.

Kus görüntü bakımından güzel ve kaliteli gözüküyor ama kuslarda oyun pek
görüntüye bakmaz.Kusu ucurduğun zaman anlarsın

Aynısından bende de vardı. Yakalamıştım. Ne oyun vardı nede evine sadıktı. Bir süre sonra bir mahalle ötede biri tarafından yakalandı.

Anlıyacağınız bizim kendi kuşlarımıza benzetilip, mehmetin kuşunu yakaladık diye etrafta söylnti yayılmasına neden oldu.

Arkadaşlara katılıyorum, Ancak havada görmek gerekmektedir.

Görüntü olarak güzel ama bu videoyla bişey ispatyamazsın malesef.. Keşke bir odada uçurup çekseydin.. O zaman herkes anlardı neyin ne olduğunu.. Ama bence güzel kuş..

Kuş içeride oynamıyo.İlk uçurduğumda videoya çekicem.ŞAŞIRICAKSINIZ.

gfbilker58' Alıntı:
Kuş içeride oynamıyo.İlk uçurduğumda videoya çekicem.ŞAŞIRICAKSINIZ.

Bu kuş oynarsa ben zaten şaşırmam. Çünkü bence bişeyler yapar bu kuş.. Öyle çok iyi olmasa da yani bişeyler yapar.. Tabi bence..

bu kuşun postayla uzaktan yakından ilgisi yok. bu kuş oyun kuşudur.çok güzel bi kuş aynısı bendede var çok iyi oynar

ARKADAŞLAR KUŞ EPEYDEN BERİ UÇMADIĞI İÇİN ANCA BU KADAR YAPABİLDİ.NORMALDE BUNDAN KAT KAT DAHA İYİ.

http://www.dailymotion.com/video/xdyz37 ... 56_animals

[dailymotion]xdyz37[/dailymotion]

işte bu kadar...

daha ne yapsın gayet güzel posta diyenler izlesin

Arkadaşlar böyle bir kuş zor bulunur.İsteyen olursa özel mesaj atarak teklif verebilir.

ben alabilirim bu kuşu fiyat nedir acaba bende dişisi var

250 tl ye verebilirim.Sİze uyarsa özel mesaj atarsınız.

havada uçmadan belli olmaz ama görünümleri güzel

ben sana ne dedim kardeşim :) çakmaklı dedin mi bir kere durup düşüneceksin kuşun daha duruşundan belli oluyodu posta diyenler bir kere düşünsün bakalım...

saygılarımla....

gfbilker58' Alıntı:
ARKADAŞLAR KUŞ EPEYDEN BERİ UÇMADIĞI İÇİN ANCA BU KADAR YAPABİLDİ.NORMALDE BUNDAN KAT KAT DAHA İYİ.

http://www.dailymotion.com/video/xdyz37 ... 56_animals

[dailymotion]xdyz37[/dailymotion]

katarsis' Alıntı:
kardeş,
bence her kes bu kuşun duruşuna bir daha baksın alman postası gibi duruyor ayak ve boyun kısması aynen öyle.
hem postayla taklacıyı kırsanızda paçalı çıkar, paçasız olacak diye bir kural yok ki... ama tipi postayı da andırır...
neyse ben tahminimi söylüyorum sonuçta....
bu kuş oynarsa ben de kuşçuluğu bırakırım .....

Buyrun :)

Lütfen kuşun oynadıktan sonra ınerken vıdeosunu kesmeden cekın ve ınınce yaklaastırında o kus oldugu bellı olsun ınanmayanlar varsa hanı :)

Pek uçurduğum bi kuş diil oyunu çok iyi o yüzden damızlık olarak kullanıyorum yavrusunu almaya çalışıyorum.

çatıcı kuş böyle dönmez şimdi bana kızarsınız ama on sene sonra anlarsınız

gfbilker58' Alıntı:
Pek uçurduğum bi kuş diil oyunu çok iyi o yüzden damızlık olarak kullanıyorum yavrusunu almaya çalışıyorum.
S .A İLKER KARDEŞİM senin hoşuna gidiyorsa güzeldir güle güle besle lakin hem kuşun nasıl oldugunu soruyorsun hem alan olursa satarım diyorsun daha çok gençsin büyüklerinden agbilerinden çok şey ögreneceksin şimdiden alan satan degil kuşculugu vede ustaların yazışmalarını kuşlar hakkındaki eleştirileri takip et çok kazançlı olursun birde senden ricam şu soruma dürüst cevap verirsen menmun olurum kuşcu olabilecegin vegözlemciligin verecegin dogru cevaptadır kuşun oyundaki videosunu izleyen ustalar benim demek istedigimi anlarlar okuş KANAT ELLİYORMU SAYGILAR SEVGİLER KARDEŞİM

merhaba,kuş hareketli ve güzel bir hayvana benziyor ,benim tavsiyem oyun kuşunu tek uçurman ,ve çevrendeki kuşculardan buna gidecek bir eş rica etmendir ,normal bir kuşa vurduğunda aynı oyunlu yavru vermesi şansdır,satman değil eş araman daha doğru olur,sağlıcakla kal :slm:

Geri