Sizce Ne Yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RaKunN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 701

RaKunN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir meriç
Meslek
Makine Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar elimde ayna kuyruk arapım var kuşum erkek birinden hediye geldi kuş cok taklalı ve güzel oynuyor seferleri iyi en az 2saat ucuyor bu kuşa eş alıyım diye uğrasıyordum 1aydır bulamadım sağlam arap ihalede buldum kuş içerde bi tane takla vurdu ve bir daha vurmadı ama ayak acıyordu ve bnde 30 tlye aldım bunu bu olaydan 2hafta geçti kuşu alıştırdım ve saldım 2hafta sonunda kuş sık takla vurmuyor gibi ama iilk atışımda 45 dk uctu arkadaşlar sizce ne yapmalıyım aradada göt vuruyor gibime geliyor sizce ne yapıyım ilk ucurdugumdan mı öle

RaKunN' Alıntı:
Arkadaşlar elimde ayna kuyruk arapım var kuşum erkek birinden hediye geldi kuş cok taklalı ve güzel oynuyor seferleri iyi en az 2saat ucuyor bu kuşa eş alıyım diye uğrasıyordum 1aydır bulamadım sağlam arap ihalede buldum kuş içerde bi tane takla vurdu ve bir daha vurmadı ama ayak acıyordu ve bnde 30 tlye aldım bunu bu olaydan 2hafta geçti kuşu alıştırdım ve saldım 2hafta sonunda kuş sık takla vurmuyor gibi ama iilk atışımda 45 dk uctu arkadaşlar sizce ne yapmalıyım aradada göt vuruyor gibime geliyor sizce ne yapıyım ilk ucurdugumdan mı öle

aldığın dişi büyük ihtimalle yavru kızması sık takla veya taklaya başlamışsa kuyruk yapmayı keser 45 dk uçuyor demişsin ,onun eş alması 2 ayı bulur madem öyle niye arapına dumanlı kuş vurmuyorsun bi yere varman daha kolay olur.

kardeşim bende dumanlıyı düşündüm ama bizim burlarda oyunlu dumanlı pek yok

Geri