Sizin Orada Buğday Kg. Ne Kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

leeyukeen

Üye
www.harbimuzik.com
Ad Soyad
YaŞaR ÇeLiK
Meslek
TaSaRıMCı
İlgi Alanı
Kediler
s.a birşeyi merak ettim sizin orada buğday ne kadar oldugunu burada konuya cevap yazacak arkadaşlardan bir istegim var herkes nerden yazdıgını yazsınkı kım nerede ne kadara bugday alıyor bılelım
Örnek :
Yaşar Çelik
İstanbul /esenyurt
1Kg.bugday
1.lira Eski Parayla (BirMilyon)
Böle yazarsanız sevınırım
hadi kolay gelsin :heyo:

Bir kilo buğday 1 lira ,İstanbul piyasasında, 10 kg. lık buğdaysız , karışık yem 11 lira, daha uyguna geliyor.

Kırklareli- pınarhisar burası, burada 1kg buğday 600 kuruş..selamlar.ŞEREF

Buğdayı maalesef çiftçimiz 40 kuruşa satarken biz iki katına alıyoruz.Tavsiyem büyük şehirlerde yaşayanlar çok kuşu olanlar yemi köylerdeki yemcilerden yem almaları hem aradaki aracının parasıda yok.

Ankarada kilosu 1 lira civarında degisiyor yerine gore..

Bursada 70 veya 80 kuruş olarak alıcı buluyur.

herkese selamlar ben buğdayı 640 kuruş ve 670 kuruştan alıyorum tabi en az gittiğimde 300 kilo yem aldığımdan birde evime kadar getiriyor sağolsun yemcim :=) tabi bugday hariç yanında 200 kilo kadarda farklı yem alıyorum tabi müşteri yağlı olunca indirimli oluyor ama ben bu yemi karşı yanı avrupa yakasındada bu kadar yüklü aldığım zaman bile en ucuz tabi bu dediğim parlak buğday için geçerli 800 kuruştan aşağı alamıyordum ama şimdi bile daha ucuza alıyorum. benim tavsiyem daha yüklü alabilecek şekilde yeriniz varsa bence toplu alın taş bile vitasanın her yerde 1 tl nin üstündeyken ben 1 tl den alıyorum ama aldıgımda en az 40 paket alıyorum parça yem almak her zaman palıya geliyor.

Karışık Hobi yem var İstanbul Bayrampaşa Kamet'te (güvercin malzemeleri satan bir yer) 10kgr'si 10 lira ben ondan alıyorum genelde..çok ta güzel bir yem içinde herşeyden var

Saygılar

esenler/ist
Bizim burda buğday 1 tl ama ben Kayseriden getiriyorum.(Kendi buğdaylarımızdan :hhh: )
Normal budaylı karışık yem 1,5 tl
Buğdaysız karışık (yumurta poşetinde yaklaşık 1 kg) 2 tl

50 kg lık çuvalla aldım 1 ahfta önce
27.00 liraya kilosu 54 kr eski parayla 540 bin
SAKARYA

yazın ÇORUM'a gidiyorum.orda yetiştirdiklerimizi satıyoruz 30 kuruşa istanbula geliyorum 2 liraya alıyorum buğdayı..

yiğit özaycan
nişantaşı
bizim burda 2.5 ytl:)sadece buğday:D

istanbul/KÜÇÜKKÖY
arkadaşlar ben bugdayın kılosunu bılmıyorum,ama 10 kılo bugdaylı karışık yem alıyorum 9 tl'ye

saygılarımla..

hakan adak

istanbul /şişli

bugday kilo 1 lira

karışık kilo 1,5 lira.

karışık kullanıyorum devamlı

üstleik karışıgın içinde özel palet yem var.yani yavru ya bakan güvercinlerimiz için çok önemli

İzmir-Karşıyaka-Serinkuyu
Bugday 0,75 - 0,90 Tl olarak kalitesine göre değişiyor,
Karışık yem 1,60 tl.

hepınıze ayrı ayrı tşk ettım :heyo:

Balıkesir'de buğday fiatı kalitesine göre 55 kuruşla 80 kuruş arasında.Bunun yanında 1-1,5 tlye fiğ-mısır-buğday karışımları ve diğer karışımlarda var.

selamunaleykum
inanin guzel olmus asker tekmili gibi
ferhat
ingiltere
10 kilo karisik
18 pound

gökay' Alıntı:
Bir kilo buğday 1 lira ,İstanbul piyasasında, 10 kg. lık buğdaysız , karışık yem 11 lira, daha uyguna geliyor.

Abi istanbulda nerden alıyorsun 10 kilo karışık yem i 11 liraya ?

merhaba
antalya/masa dağı
buğdayın kilosu normalde 80 kr 1 lira arası değişiyo ama ben 60 kuruşa bulmayı becerdim:dhemde 1 liralıktan daha temiz:d
karışık yemi en son iki ay önce 4 liraya satıyolardı.

arkadaşlar bizim burda EDİRNE HAVSA da bugday çifçide n alım 450 ama tüccarda alım 500 600 ytl civarında benım ıstanbul dan çok kuşçu arkadaşım burdan yem almaya gelıyo orada dedıgınız gıbı 1 ytl imiş yazık gunah toplanın 2 3 arkadaş gelin alın buraladan yazık günah yukarıda ALLAH var çifçi ne yapsın bide onları düşünün .selamlar. :slm: :slm:

ben 680 den alıyırom ama toptan alıyorum yani gittiğimde en az 400 500 kilo alıyyorum daha geçen hafta bu paradan aldım. eger beslediğiniz kuş sayısı coksa toptan almak en iyisi ve evime kadar getiriyor.

basri güner
t.dağ/merkez
kilosu 700krş

Geri