Sizin Orada Buğday Kg. Ne Kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
S.A Açıkçası şaşırdım tarladan 45 krş.a çıkıyor budayın kg. siz hemde yıkanmışını 40 krş.a bulmuşsunuz ne diyelim helal olsun.

ankara da kılosunu 650 kurusdan alıyorum cuvalı 32 lıraya gelıyor

bana genelde köyden geliyor...akrabalarım sagolsun..fakat istanbul esenyurtta:1 ytl

mesut-1907' Alıntı:
S.A Açıkçası şaşırdım tarladan 45 krş.a çıkıyor budayın kg. siz hemde yıkanmışını 40 krş.a bulmuşsunuz ne diyelim helal olsun.
çarşıdanalırsan 80 kr yıkanmamış ama deyirmende 40 kr yıkanmışı 30 kr yıkanmamışı daha geçen gun aldım 15 kg

istanbul gazi mahallesi

medet abinin kahvede 1 tl :)

arkadaşlar nerde olursa olsun mümkün oldukca toptan almaya bakın istanbulda genelde 750 kuruşla 1 tl arası ama ben genelde 600---650 kuruş arasına alıyorum ve evime kadar getiriyorlar en son 600 kuruştan 1 hafta önce aldım.

ARKADAŞLAR BİZİM BİLADER KURU BAKLİYAT İŞİ YAPIYOR SU AN İÇİN SERT KUŞLARIMIZIN YEDİĞİ BUĞDAY FİYATI 50 KRŞ AMA PERAKENDE OLUNCA İŞ DEĞİŞİYOR DİYOR KENDİSİ POSET VER TART İŞÇİLİK BİNİYORMUŞ;) KARIŞIK OLARAK SATIYOR KUŞCULARA FİĞ BUĞDAY MISIR AYÇEKİRDEĞİ 1 LİRADAN SAYGILAR..! TOKAT

Piyasada konya buğdayı 1 lira, Eskişehir buğdayı 0.80, tavuk buğdayı 0.60 kilosu, 50 kiloluk cuval alırsanız uyguna gelir.

İstanbul sultanbeyliden alıyorum

Buğday kilosu 1 lira
9 çesşit güvercin yemi buğday içinde yok 1.75 lira ben ikincisini tercih ediyorum şahsen

Yasin Kahya Ankara Buğday kg=1.00 Tl Bir Milyon Fakat Ben Köydeki Buğday Tarlalarımızdan Temin Ediyorum Para Vermiyorum

denizli de 80 kuruş köylerden alırsan yarı yarıya düşüyo 40 kuruş ben 40 kuruştan alıyorum

konuya cevap yazan herkese cok cok tşkler

Geri