takla atma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan altiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

altiz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Kaplan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bnde 3 miski var aldığım kişi taklacı dedi 2 hafta oldu saldım kuşları ne takla var ne bişi kuşlar binanın tepesine çıkıp 1- 2 saat orda bekliyorlar çok deli oluyorum bişi yapabilirmiyim

altiz' Alıntı:
Bnde 3 miski var aldığım kişi taklacı dedi 2 hafta oldu saldım kuşları ne takla var ne bişi kuşlar binanın tepesine çıkıp 1- 2 saat orda bekliyorlar çok deli oluyorum bişi yapabilirmiyim

Miski taklacı ırkı bir kuştur. Ama her taklacı ırkı olan kuş takla atacak diye bişey yok. Yani kuş iyi taklacı değildir; takla atmaz.. Zaten özellikle miski, şebap gibi türleri insanlar rengi için besler. Tabikide onlarında takla atanları vardır ama bir gök kadar değildir sayıları.. SEn yinede bol bol belki atarlar. Bİrde kuşları aç bırak kaşı çatıda yatmazlar o zaman..

Birde kuşlarının resimlerini koy bakalım. Kırma da olabilir; belki o yüzden takla atmıyorlardır..

işte kuşum bu ama dişi olan pek uçmak istemeyior

Ekli dosyalar

• KaPLaN0627.webp
    KaPLaN0627.webp
    58.5 KB · Görüntüleme: 1,487
hm.. gördüğüm kadarıyla kuşlarda kırmalık yok.. Dişinin paçaları az gibi ama.. Yinede dediğim gibi her taklacı kuş takla atacak diye de bişey yok. Umarım fazla para vermemişindir bunlara..

bu kuş bu senenin yawrusuymuş

Ekli dosyalar

• KaPLaN0628.webp
    KaPLaN0628.webp
    59.4 KB · Görüntüleme: 1,501
şimdi paçalrı pek gözükmüyor ama baş parmağimin yarısı kadar var

kuslar masallah güzel ama unutma ucurmaya dene belkii anac babac kapanmıs olablirler birde taklacılar yüksek bına varsa tünekler inmelerine beklersen cok beklersin tavanda yanı buna yapabilecek bişi yok atarsa kendi atar..ama ucurmaya dene ucarak taklaya gelebilir

Kardeş Miskiler geneli yatırıldıgında yumusak uçmaya başlar kısacası tembel kuşlar..Bende var silik ama.Yer degışımleri sonucu kuşu alıştırmak için yatırdım kuş daha acılmadı.Yalnız oda içi takla sayısı beşten asagı degil.. ucuramıyorum yerim pek müsait degıl ..Damızlıga ayırdım..Yavruyu anne babasıyla ucurma derim..Körle yatan şaşı kalkar..Oda şimdiden tünemeye alışmasın...Ayrıca kuşlarını tek salmaya çalış..

fazla yem verme kuşlara günde bir kere yemleme yap fazla yem vermezsen catida bekleme olayınıda ortadan kaldirmiş olursun

kuşların ekkelerini değil yavrularını uçur ama kesinlikle ac bırak kuşları akşam tek doyur yuvaya koyarken günde bir kere uçurmalısın ve sabırlı ol. 10 gün içinde yavrular istediğin gibi olacaktır.

Geri