Taklacı Güvercinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
KUŞLAR MUĞLALI TALAT ATAN'INDIR HABERİNİZ OLSUN BEN SADECE ARACIYIM

SAYGILARIMLA; KAZIM CANKURT
[email protected]

gök ün yavrusu şahin vurdu ama allah c.c. bize bağışladı çok şükür

allah bol yavru aldırsın? talat .ordaki muğla arap tepeliler de güzele benziyo ? satmayı düşünürse ? bilgimiz olursa sevinirim. almayı düşünüyorum tepeli arap.

bu kuşlar süper :heyo:

eyvallah beyler feyzi msn açık değil dostum msn i açsana

feyzi o muğla arapları muğla ortaköyden şadi dayının arapları.oğlu onları polonyada hediye olarak getirmiş söylediği kadarıyla.ama tepeleri çok geniş.bizim talatta kuşlar.gidip görmeni tavsiye ederim.

kuşların iyi ,ama talad tada söylücem bildiği işi yapsın taklacı onun işi biz uğraşalım o yozlarla diyecem.

güvercin beslemek bir sanattır feyzi ve ömer kardeşim değilmi siz daha iyi bilirsiniz ama ben yinede söyliyem dedim bi

sLm mıLLet ßen GüverCin alCamda naSıL Sızden ßıLqı ALaßıLırım ßana YarDımda ßuLmak ıSteyen aßıLerden ßenım mSn ekLerLerSe SevınırıM. [email protected].. ekLerSenıZ Coq SeVınırıM. SayqıLar. :evet:

saolun beyler o göke herkes hastada daha gören yok uçuşunu
allah c.c. nasip etmiyor birde talat izin vermiyor uçurmaya uçursak zaten anlatmakla bitmez sadece izlemek yeterli
daha çekim yapamadık nasipse 3 ay sonra herkese bol yavrulu günler

şunu bir videosunu çekerseniz varya harbiden süper olur

var malatya44 var ne oldu ki

ali_44' Alıntı:
sLm mıLLet ßen GüverCin alCamda naSıL Sızden ßıLqı ALaßıLırım ßana YarDımda ßuLmak ıSteyen aßıLerden ßenım mSn ekLerLerSe SevınırıM. [email protected].. ekLerSenıZ Coq SeVınırıM. SayqıLar. :evet:
ali_44' Alıntı:
ßurda eLazıqlı yada maLatyaLı aqaßeyLerımıZ Yoqmu ?

İlk Olarak Hoş Geldiniz. Site Ana sayfasında Orta Üst Tarafta UFak Bİr Resimde Türkçe Konuşalım Yazıyor,Dikkat Ettiyseniz. Bu şekilde Bırakın Güvercin Almayı Buradanda Uzaklaştırılacak Bilgisayarınızdan Giriş Engellenecektir.
Lütfen Yazışmalarımızda Üslübumuza Ve Chat Yaparkenki Yazdıklarımız Gibi Yazmamaya Dikkat Edelim.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Estafirullah Özür dilemenize gerek yok ama biraz daha dikkatli yazabilirseniz seviniriz.
Saygılarımızla.
Gerçek Kuşçular Derneği

abi kuşların çok güzelmiş inş. hepsinin yavruları güsel olur

Geri