Taklacı Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 330
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
Maşşallah,tüyü kadar ömürleri olsun çok güzeller.

Sen buraya resim koydukça benim kuşçuluk hayatım kısalıyor ona göre)))

En son bıraktıracan bana galiba kuşçuluğu)))

Selamlar sağlıcakla kal.

hocam elinizde çok kuş var sanırım bu kadar çok kuşu uçurmaya nasıl zaman bulacaksınız : )

filo' Alıntı:
hocam elinizde çok kuş var sanırım bu kadar çok kuşu uçurmaya nasıl zaman bulacaksınız : )

Merhaba;

Hayır aslında çok kuş yok, daha da azalttık diyebilirim.
Dönüp dolaşıp aynı kuşların fotolarını çekiyorum. :)
Dört çift damızlık kuşum var, onun dışındakiler genellikle onların yavruları.
Keşke olsa da uçurabilsek, ya da olanların kanatları tamamlanmış olsaydı.
:)
Selamlar.

Şenol

Maşallah şenol abi çok güzeller..

Emeğinize sağlık Şenol bey. Bozlarınıza hayran kaldım maşallah.

Merhaba;

Yorumlara çok teşekkür ederim.
Hepimiz inşallah umduklarımızı bize veren kuşlarla devam ederiz.
Selamlar.

Şenol

Çok qüzeller abi tüyünce ömrü olsun çakmaklılar ayrı bi güzel

Merhaba;

Kim olduğunu saklayan biri daha.
Öncelikle sitenin kurucularına birkaç şey yazmak istiyorum. Ben siteye üye olurken, TC. kimlik numaram, cep telefonum da dahil bir çok bilgiyi vererek üye olabildim.
Bu kişiler nasıl bu şekilde üye olabiliyorlar, uyduruk kimlik bilgileriyle üye olabiliyorlar anlaşılır gibi değil.
Eğer bu konuda herkese aynı uygulama yapılmayacaksa siteden üyeliğimin silinmesini rica ediyorum.

Gelelim yine "kötülük" yapmaya çalışan ve artık "kıskanç", kim olduğunu sakladığı için "korkak" olarak sıfatlandırabileceğimiz şahıs ve yazdıkları hakkındaki söyleyeceklerime. Kesinlikle kendisi için yazmıyorum bunları, muhattabım değil.
Bu tarz yazışmalara daha önce de maruz kalmıştım. Kim olduğunu saklayıp, güya birşeyler bildiğini iddia ederek, elinde ve zihninde tuttuğu çamurları bulaştırmak için yer arayanlar her zaman çıkacaktır. Sanal ortam böyle, insana bu tarz davranma imkanı veriyor. O insanlar da bu şekilde varolmaya çalışıyorlar. Varolmaları yapacakları "kötülük"lere bağlı. Zavallı insanlar.

Bu şekilde gelen mesajları dikkate almamak en iyisi.

Kuşlarım hakkında bilgi almak isteyenler benimle irtibat kurabilirler.
Herkese selam.

Şenol

Şenol bey sizi anlaya biliyorum , soğukkanlı olun , gerçi gayet nazik ve soğukkanlı yazmışsınız .. İmkan oldukça ilişmeyin derim ,zira bu gibi ortamlar oluşmasın ..
Sitemizde aramızda olmanızı ben şahsen isteriim zira uzun zamandır aramızasınız bol cada paylaşımlarınız mevcut .. Üzücü ama sanal alemin bazı kötü tarafları da var .. Burad olmanızdan hoşnut olanlarda emin olun aramızda bolca mevcut , takılmayın bu gibi anlamsızlıklara .. Üzmeyin kendinizi .. selamlarŞEREF

s.a kim ne der kim ne eder bilmem bi malın hakkı verilerek alınmıssa hakkını veren kişinin malıdır ondan alınmış bundan alınmış kimseyi ilgilendirmez şenol beyde o kuşlarını hakkını fazlasıyla vermiş oldugunu biliyorum eyer işin icinde cekememezlik varsa cekemeyen arkadaşlar gücünüz varsa hakkını sizde verin sizinde olsun :?

Ben yemen kurunç , tokat zile 1981 doğumluyum oto alım satımı yapıyorum.!

Kendini saklayan adam oraya cep telefonu yazmaz.!

Onuruyla gururuyla yaşayan bir adamım ama aynısı senin için gecerli değil kanaatindeyim

Senin üyeliğinin silinmesi konusu bu site içinde değil Kuşcular içinde olman bile bu yaptığın hareketlerden dolayı zaten büyük bir ayıp. belirteyim.

senin yaptıklarının cevabıdır bu sana yapılanlar. Millete oynamayan, soyu sopu, ne olduğu belli olmayan kuşları sanki öyleymiş gibi çakmanın cevabı.

şimdi söle bakalım benim söylediklerim yalanmı doğrumdur net bir cvp veremeyeceğini bile bile soruyoruyorum.

Kim benimle hangi ortamda görüşmek istiyorsa özelden msj atsın başımla beraber kabulumdur.

Ayrıca banada öyle davranısta bulunduğun için yazıyorum buradaki emekci insanalara gene aynısını yapma. herkes neyin ne olduğunu bilsin kardeşim.

Şenol hocam olur böyle şeyler siz takılmayın.. sizi gerek siteden reel den bilen biliyor. Sağlıcakla esen kalın..

.

İLETİ DÜZENLENDİ

İnsanlar küfür etmedikten yazdıkları silinmemeli.. İnsanlar yaşadıklarını yazmalılar...

Aslında cevap vermemek en doğrusu ama, insanların yanlış anlamalarını engellemek amacıyla mecburen yazmak zorundayım.
Öncelikle sizin derdiniz nedir? Ne alıp veremediğiniz var benimle? Yazdıklarınızın sadece mide bulandırmaya yaradığının farkında mısınız?
Ben insanlarla aramın bozulmaması için çok çabalayan biriyim. Sizinle de çabaladım, hep alttan aldım.
Ama artık bu kadarı fazla oldu.
Bunca zaman sonra tekrar ortaya çıkıp güya kendinizce doğru birşey yaptığınızı sanıyorsunuz.
Sizi hangi konuda kandırdım, açıklar mısınız?
Ben sizinle artık hiçbir irtibatımın olmadığını düşünüyorum. İyilikten maraz doğarmış, bunu bir kez daha ıspatladınız.
Sizinle ilgili, şahsi yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum, ahlaki bulmuyorum. Ama mesele illa insanların sizi tanıması gerektiği noktasına gelirse de bu ahlaksızlığı yapacağımı bilin.
Bundan sonra ne yazarsanız yazın muhattap olmayacağım.
Yazdıklarınızın çorba içinde sinek misali mide bulandırmasını sineye çekip, sayfamda kalmasına ses çıkarmayacağım.
Sizi Allah'a havale ediyorum.
Herkesten bu tatsız yazımdan dolayı da özür diliyorum.
Selamlar.

İLETİ DÜZENLENDİ

Aslında bu tip konularda müdahil olma taraftarı değilim. Ancak tanıdığım ve sevdiğim ağabeylerime böyle platformlarda haksız ve acımasızca saldırılmasına da –hele ki biz tanıyanlar buradayken- göz yummam mümkün değil.
Şenol Ağabey’i kuş beslemeye başlamadan önce de tanırdım. İnsanlığına ve şahsiyetine kefil olacağım çok değerli bir ağabeyimdir. Mesleği dolayısıyla kuşlardan alacağı üç kuruşa tenezzül ve tevessül edecek bir pozisyonda asla değildir. Ancak şayet siz belli taleplerde bulunduysanız o da kuşları beraber besledikleri arkadaşlara danışmış ve size kuşlar belli bir bedel karşılığı geçmiştir. Buradan sonra kuşun oynayıp oynamayacağı-oynamadığı biraz da kısmet işi…
Nasıl kuşçu olunacağı konusunda ahkam kesmişsiniz. Şayet Şenol Ağabey mezkur şahıslardan kuş aldıysa, bu kuşları alırken belirli bir bedel ödediyse bu kuşlar o andan itibaren onundur ve burada diğer güvercin meraklılarının seyrine “Taklacı Güvercinlerim” başlığı altında sunması en doğal hakkıdır. Basit bir soru sorayım siz bir arsa aldığınızda tapusu sizin adınıza mı, yoksa önceki sahibinin adına mı düzenleniyor?
Yunus Emre ne güzel söylemiş :
Mal sahibi mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi,
Mal da yalan mülk de yalan, var biraz da sen oyalan.
Terbiye konusuna gelince, yazarken bile terbiye seviyenizi ortaya koyduğunuz için bu konuda takdiri bu başlığı okuyan arkadaşlara bırakmak en doğrusu…

içeriginini bilmedigimiz her iki tarafında kendince haklı oldugu bir konuya yorumlar yapmak elestirilerde bulunmak sadece tartısmayı istenilmeyen durumlara getireceginden kırıcılıklara sebeb vermemek için

iki tarafın medeni sekilde konusarak anlasacakları tatlıya baglayacakları ümidi ile

kendim olarak yorum yapmamayı daha uygun görüyorum her iki arkadasımızın da bu görüsü tasıdıgına inanıyorum

SAYGILAR SUNUYORUM

devam

Ekli dosyalar

• DSCF1218.webp
    DSCF1218.webp
    102.6 KB · Görüntüleme: 1,266
  • DSCF1217.webp
    DSCF1217.webp
    90.1 KB · Görüntüleme: 1,182
Sayın khalit konu ya hakim olmadan bişeyler bilmeden birine kefil olmussun söz vermek ..... vermeye benzemez kardeşim benim terbiyemi sorgulayacağına Kendi düştüğün konuma bakarsan sevinirim Senin yaptığının bir adı var ama onada benim terbiyem musade etmez.. Tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmayı konuşmayı pek sevmem Bence biraz sen haddini bil .!

Mudahil olmayacaksın arkadaşım ozaman Çoştarlığın alemi yok. Abi abi diye ölmüşsün bırakta ozaman abin konussun.! Bilmediğin şeyler hakkında yorum yapıyorsun Ayrıca ne dediğinie bilmiyorsun.

Ahkam kesme konusuna gelince bu işleri az bucuk bilseydin ahkam kesilmediğini gayet açık zaten anlardın.

Unutma Söz ağızdan cıkmadan senin esirin Ağzından cıktıktan sora sen önun mahkumusun.! :tamam:

BU FOTOĞRAFA YORUM YAPMAYA BİLE GEREK YOK.

Ekli dosyalar

• YORUMSUZ.webp
    YORUMSUZ.webp
    113.3 KB · Görüntüleme: 1,248
Sanal alemde kuşçuluga çok darbe vurdu...Internetten de çok kuşçu gezdim sonra gezmeyi de bıraktım..
Kıyıda,köşede kalmış hala kuşçular var. Ticaret yapmazlar,kendi hallerindedirler,efendidirler.

devam

Ekli dosyalar

• fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    335.1 KB · Görüntüleme: 1,230
  • fotoğraf (4).webp
    fotoğraf (4).webp
    324.8 KB · Görüntüleme: 1,246
  • fotoğraf (5).webp
    fotoğraf (5).webp
    191.9 KB · Görüntüleme: 1,254
Geri