cihandurmaz
Üye
- Ad Soyad
- cihan durmaz
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kediler
Şenol bey kuşlarınız güzel sağlıklı görünüyorlar.Emeğiniz ve katkınız için teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hımm tamam o zaman yanlış insanlardan bahsediyoruz o zaman benim bahsettiğim izmitteARAPCI ŞAFAK' Alıntı:emre kardeşim bahsettigim atila agbimiz izmitte degil ankara sitelerde otururdu şu an kuşçulugu bıraktı selamlar şafak
firarim37' Alıntı:2. resimdeki kuş mükemmel güle güle besle kardeşim.
sarıkır4141' Alıntı:hımm tamam o zaman yanlış insanlardan bahsediyoruz o zaman benim bahsettiğim izmitteARAPCI ŞAFAK' Alıntı:emre kardeşim bahsettigim atila agbimiz izmitte degil ankara sitelerde otururdu şu an kuşçulugu bıraktı selamlar şafak
saygılar
emre kalender
yunus81' Alıntı:firarim37' Alıntı:2. resimdeki kuş mükemmel güle güle besle kardeşim.
Merhaba;
Evet gerçekten sevdiğim bir damızlığım. O kuşun 2 tane yvrusu uçuyor şu anda. Bir tanesi sık takladan çıkmak üzere, diğeri de taklayı yeni çevirdi. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum, ama eğer yakınsanız ve vaktiniz varsa kıvama geldiklerinde misafirimiz olabilirsiniz.
Selamlar.
Not: Ben Gebze'de oturuyorum.
firarim37' Alıntı:yunus81' Alıntı:firarim37' Alıntı:2. resimdeki kuş mükemmel güle güle besle kardeşim.
Merhaba;
Evet gerçekten sevdiğim bir damızlığım. O kuşun 2 tane yvrusu uçuyor şu anda. Bir tanesi sık takladan çıkmak üzere, diğeri de taklayı yeni çevirdi. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum, ama eğer yakınsanız ve vaktiniz varsa kıvama geldiklerinde misafirimiz olabilirsiniz.
Selamlar.
Not: Ben Gebze'de oturuyorum.
Öncelikle saygılarımı borç bilirim Ankarada oturuyorum ben kısmet olur yolum düşerse neden olmasın bende de eskiden soyu süren beyazlar var onlarla uğraşiyorum ama bütün kuşlar güzel yalnız 2. resimdeki gerçekten harika allah ona uzun ömür versin bol bol yavrusunu alırsın))
sarıkır4141' Alıntı:şenol abi maşallahı var kuşlarının bol yavrular almanı dilerim
yalnız sarıkıra dön sarıkır izlet izmitte sarıkırın yeri ayrıdır biliyosun :haha: :heyo:
saygılar
emre kalender
yunus81' Alıntı:sarıkır4141' Alıntı:şenol abi maşallahı var kuşlarının bol yavrular almanı dilerim
yalnız sarıkıra dön sarıkır izlet izmitte sarıkırın yeri ayrıdır biliyosun :haha: :heyo:
saygılar
emre kalender
Sağolasın Emre kardeş;
Evet sarıkırları severim. Geçen sezon izlediğimde en fazla keyif aldığım kuşlar sarıkırlardı. Özellikle uçuş stillerini çok beğeniyorum. Aslında kuş uçurmaya uzun süre ara vermiştim. Geçen yıl yeniden başladım. Ve geçen yıl elimden geldiğinde bir çok yere gitmeye çalıştım. Daha iyilerini bulabilmek adına. Sivas'a, Antalya'ya, Tokat'a, İzmit'e. Oralarda bir çok kişiyle tanıştım. Sonrasında Türkiye'deki en iyi kuşların bulunduğunu düşündüğüm İstanbul'da bir çok kişiyle tanıştım. Mardin'den, Erzurum'dan v.s. Elimden geldiğince bir kaç güzel soy aldım. Bu yıl bunlarla uğraşmaya başladık. Elimde oyunlarını daha önceden izlediğim ve çok beğendiğim sarıkırlar da var. Bir tane de o kuşların erkeğiyle uğraşıyoruz. Benim istediğim en iyisi hangisi ise onu besleyelim. Cemal Abi bir şey söylemişti: "Sonunda sarıkırlara döneceksin". dedi. Ben öyle düşünmüyorum, ama inşallah öyle olur. Sarıkırlar beni en çok tatmin edenler olur. Ama dediğim gibi daha iddialı olduğum yavrular var. Uçurmaya başladık. Sizi inşallah hazırladığımda davet ederim. Bakarsın belki siz de bu tarz kuşlara dönersiniz
Selamlar.
Şenol
abi benim sana sarıkıra dön demem öylesine bir espiri olsun diye söyledim tabi sarıkırlardan daha güzel oynayan kuşlarda varyunus81' Alıntı:Geçen sezon bizim kuş uçurduğumuz çifliğe İzmit'li bir arkadaş gelmişti. Adı Cengiz'di galiba. O zaman uçurduğumuz bir mavi vardı. Onu çok beğenmişti. Hakkaten de uçuşu mükemmeldi. Tek bir eksisi vardı, fişeği uzun değildi. Tüm fişekleri standarttı 4 taklayla gidiyordu. En az 100 metreden, çoğunlukla 200 metreden tutuyordu ve yarım metreye kadar geliyordu. O kadar sakin uçuyorduki, müthiş keyif veriyordu. Fişeği eksik olduğu için onu beğenmezdik. Bu yıl fişeği iyi olan kuşlar uçurmaya çalışacağız inşallah. Ben yere uçan kuşu seviyorum. Yere uçuruyoruz yine.
Sarıkırların renkleri çok güzel. Ama onlardan daha iyi olan kuşlar çıkarsa sarıkırların papucunu dama kaldırmak gerekebilir. Bakalım hayırlısı. Ak-kara belli olacak inşallah.
Selamlar
Şenol