TAKLACI OYUN KUŞU YARIŞMALARI-2010

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 118
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
hakem heyeti ve kuş sahipleri
resimdekiler soldan sağa doğru masadaki oturan alibey saadet bilgin bey ayaktaki gözlüklü abimiz adil kayabaşı bey yılmaz bey ve özgür iplikçi bey

Ekli dosyalar

• PICT0009.webp
    PICT0009.webp
    405.8 KB · Görüntüleme: 2,352
  • PICT0011.webp
    PICT0011.webp
    513.8 KB · Görüntüleme: 2,396
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

GENÇ OSMAN BU GÖRÜNTÜLERİ HAZIRLAYIP SUNDUĞUN İÇİN SAKARYADAN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SAĞ OL ARKADAŞIM.

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

GENÇ OSMAN BU GÖRÜNTÜLERİ HAZIRLAYIP SUNDUĞUN İÇİN SAKARYADAN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. SAĞ OL ARKADAŞIM.

sizde sağ olunuz
emeği geçen herkeze bende teşekkür ederim

Paylamış için teşekkürler elinize emeğinize sağlık hayırlı günler

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

KUŞ UÇURAN OLSADA SEYRETSEK. YARIŞA ÇOK KUŞ HAZIRLAYAN VAR NASİP OLUR İNŞALLAH.

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

KUŞ UÇURAN OLSADA SEYRETSEK. YARIŞA ÇOK KUŞ HAZIRLAYAN VAR NASİP OLUR İNŞALLAH.

Sende hareket var galiba mümin abiiii!!!

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

BENİMKİ TAM DEĞİL AMA HÜSEYİN BAKANDA BİR TANE HAZIR VAR HABERİ OLMADAN SEYRETTİM. FARUK TOK TADA BİRTANE GÖK UÇUYOR ÇOK GÜZEL O DA YARIŞA ATABİLİR.

Selamün Aleyküm.İyi olur inşallah çoktandır yarışa kuş uçmuyor.Hakemlerimiz boş kaldı.

aleykümselam mustafa abi
mümin hocanın bahsettiği hacı faruk abideki uçan kuşu bende izledim gökün birkaç fişeğini yakaladım inşallah oyun kuşu videoları bölümüne atacağım kuş fena değil maşallahı var

yukarda bahsettiğim kuş yarışa uçmuştur ayrıca videosunuda video bölümüne attım

18 sayı geçerli fişek 15-20m fişekler 4-5 taklalı
1saat 33dakika uçmuştur yerine taklalı inmiştir
şuanda sakarya yarışının birinde 70 puanla 1.sıradadır

kuş yasin bey adına uçmuştur

Yasin bey kardeşimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Yanılmıyorsam önümüzdeki cumartesi veya pazar günü bu kuş bizim yarışa uçurulacaktır.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Yasin bey kardeşimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Yanılmıyorsam önümüzdeki cumartesi veya pazar günü bu kuş bizim yarışa uçurulacaktır.Selamlar

evet mustafa abi
hafta sonu sizin yarışa uçurmayı düşünüyorlar

Selam
Bu gün yeni camii yarışına Hüseyin Bakan adına uçan kuş 18 fişekle 71 puan almıştır.Kağıdı şu an elimde değil gelirse detaylı yazacağım.

SELAMLAR KUŞÇU CAMİASININ GÜZİDE İNSANLARI

SAKARYA YENİCAMİ KUPASINDA ŞUAN DA YARIŞIN BİRİNCİLİĞİNİ HÜSEYİN BAKAN ARKADAŞIM BAYRAĞI ALMIŞTIR.KUŞU SEYREDEMEDİM FAKAT İDMANLARINDA OYNADIĞININ YARISINI YAPMIŞ.HÜSEYİN ARKADAŞIMA BAŞARILAR DİLİYORUM.İNŞAALLAH DAHA GÜZEL PUANLAR ONLARIN OLUR.ÇÜNKÜ BU İŞ EMEK İŞİ ARKADAŞLAR.

SAYGILAR....

Sakarya Yenicami derneğimizin düzenlediği 2010 yılı taklacı güvercin yarışmamıza ilk kuşlar bu hafta içerisinde uçmuştur.

İlk kuş Sakarya Serdivan Yenimahalleden Yasin ÖZAVCI ya aittir.

Uçan kuş 8 aylık erkek gök,1 saat 33 dakika uçumla 4 tane 10 metre,11 tane 15 metre 2 tane 20 metre 1 tane 25 metre; ortalaması 2-3 takla olmak üzere 18 adet fişek yapmıştır.Yerine tek taklalı inerek 70 puan almıştır.

2. kuş Sakarya dan hüseyin BAKAN a aittir.

Saz kanat çikolata yavru,1 saatin üzerinde uçumla 1 adet 20 metre 4 adet 15 metre 13 adet 10 metre ;ortalaması 3-4 takla olmak üzere 18 adet fişek yapmıştır.Yerine perdahlı inerek 71 puan toplamıştır.

inşallah bu sene yarşımıza uçan kuş sayısı daha fazla olucaktır.kuşlar uçtukça bilgileri paylaşacağım.

mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Bu gün yeni camii yarışına Hüseyin Bakan adına uçan kuş 18 fişekle 71 puan almıştır.Kağıdı şu an elimde değil gelirse detaylı yazacağım.

hüseyin bakan arkadaşımızı tebrik ederim
hasan arkadaşım sanada teşekkürler

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

KUŞ UÇURAN YOKMU YARIŞA. KİMSEDEN SES ÇIKM :hhh: IYOR. ÇIKIYODA BİZMİ DUYMUYOZ. ÇILIZMI SES ÇIKIYO YOKSA. :utangac: YAKINDA :ckmk:

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

KUŞ UÇURAN YOKMU YARIŞA. KİMSEDEN SES ÇIKM :hhh: IYOR. ÇIKIYODA BİZMİ DUYMUYOZ. ÇILIZMI SES ÇIKIYO YOKSA. :utangac: YAKINDA :ckmk:

Selam
Hocam sende herhalde kuşlar tıngırdıyor.Hadi ne zaman uçuruyorsun.Merak etmeye başladım.Masada olmuyor bu işler değilmi.Dünya karmasını kurdun bekliyoruz :tamam:

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

BU GÜN KUŞ UÇACAK. SAAT 16.00 DA . KAMERAYI HAZIRLA. YARIŞA UÇUYOR. :slm:

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

BU GÜN KUŞ UÇACAK. SAAT 16.00 DA . KAMERAYI HAZIRLA. YARIŞA UÇUYOR. :slm:

Selam
Hocam her zaman bilgisayara bakamıyorum.İnsan bir telefon açarda söyler.Kuş 20 fişekle 2 veya 3 tane 10 metre diğerleri 20 metre ve üzeri tam bilemiyeceğim.Hepsi geçerli 90,5 puan almıştır.Lojmanlarda ihaleyi yapan Ercan beyin terasında uçmuştur.Kendisini tebrik ediyorum.Şu anda Şeker mah. yarışında 1.96 puanla ankara 2.90.5 sakarya
71 puanla 3. yine sakarya, 70 puanlada 4. yine sakarya. :tamam:

Merhaba arkadaşlar.Hasan arkadaşımız yarışmaya uçan kuşlar hakkında bilgi vermiş kendisine teşekkür ediyoruz.Yanlış anlaşılmaya sebeb olmasın diye ufak bir düzeltme yapıyoruz,Sakarya güvercin Sevenler ve Yetiştirenler Derneğinin geçen yıl rahmetli olan başkanımız Cavit Dağ adına düzenlediğimiz yarışmada Ankara siteler dernek üstünde uçan kuş 96 puanla birinci 7 mayıs cuma günü Adapazarı,nda uçan kuş 90.5 puanla ikinci durumdadır.70 ve 71 puanlı kuşlar ise Adapazarı Yeni Cami bölgesinde düzenlenen diğer yarışmanın 1.ve 2.sinin puan
larıdır bunu bilgilerinize sunarım.
7 Mayıs Cuma günü saat 16.30 uçan kuşun uçuş süresi 1 saat 51 dakika geçerli sefersayıları
4 tane 10 metre
8 tane 15 metre
4 tane 20 metre
3 tane 25 metre
1 tane 30 metre
olmak üzere toplam 20 tane geçerli fişek ile sefer puanlarının toplamı 77 puan artistik puanlarının toplamı 13.5 puan olmak kaydıyla toplam 90.5 puanla yarışmamızda ikinci sıraya geçmiştir.Tüm güvercin sever arkadaşların bilgilerine sunarım.Selamlar

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

KUŞU UÇURAN ARKADAŞI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM. GÜZEL HAYVANMIŞKİ 20 SAYI DOLU DOLU YAPMIŞ. VALLAHİ TEBRİKLER. KUŞU MASADA DEĞİLDE HAVADA UÇURAN AZ KALDI NESLİ TÜKENİYOR. KUŞ UÇURANLARI KORUMA ALTINA ALMAK LAZIM. İNŞALLAH BİZDE UÇURABİLİRİZ. VALLAHİ ÇOK ZORMUŞ BU KUŞ UÇURMA İŞİ.

M.TURAN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.Hasan arkadaşımız yarışmaya uçan kuşlar hakkında bilgi vermiş kendisine teşekkür ediyoruz.Yanlış anlaşılmaya sebeb olmasın diye ufak bir düzeltme yapıyoruz,Sakarya güvercin Sevenler ve Yetiştirenler Derneğinin geçen yıl rahmetli olan başkanımız Cavit Dağ adına düzenlediğimiz yarışmada Ankara siteler dernek üstünde uçan kuş 96 puanla birinci 7 mayıs cuma günü Adapazarı,nda uçan kuş 90.5 puanla ikinci durumdadır.70 ve 71 puanlı kuşlar ise Adapazarı Yeni Cami bölgesinde düzenlenen diğer yarışmanın 1.ve 2.sinin puan
larıdır bunu bilgilerinize sunarım.
7 Mayıs Cuma günü saat 16.30 uçan kuşun uçuş süresi 1 saat 51 dakika geçerli sefersayıları
4 tane 10 metre
8 tane 15 metre
4 tane 20 metre
3 tane 25 metre
1 tane 30 metre
olmak üzere toplam 20 tane geçerli fişek ile sefer puanlarının toplamı 77 puan artistik puanlarının toplamı 13.5 puan olmak kaydıyla toplam 90.5 puanla yarışmamızda ikinci sıraya geçmiştir.Tüm güvercin sever arkadaşların bilgilerine sunarım.Selamlar

Mustafa abi düzeltmen için teşekkürler ben kimbilir nereye takıldı kafam otomatiğe alıp yazmışım hepsini :haha:

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

BUGÜN CUMA 14.05.2010 KUŞ UÇACAK YARIŞMAYA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH. HER HAFTA İKİ UÇ KUŞ SEYREDEBİLİYORUZ. BU SENE BEREKETLİ GEÇİYOR. BU SENE SEYRETTİĞİM KUŞLAR ARASINDA DAHA İYİ BİR KUŞ YANİ SİPRİNTER BİR KUŞ GÖRMEDİM. 2009 DA İKİ ADET SEYREDEBİLDİM. İNŞALLAH BU SENEDE DENK GELİR.

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

BUGÜN CUMA 14.05.2010 KUŞ UÇACAK YARIŞMAYA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH. HER HAFTA İKİ UÇ KUŞ SEYREDEBİLİYORUZ. BU SENE BEREKETLİ GEÇİYOR. BU SENE SEYRETTİĞİM KUŞLAR ARASINDA DAHA İYİ BİR KUŞ YANİ SİPRİNTER BİR KUŞ GÖRMEDİM. 2009 DA İKİ ADET SEYREDEBİLDİM. İNŞALLAH BU SENEDE DENK GELİR.

Selam
Hocam bende oynayan kuş yok.İlk önce oynayan kuş bulayım sonra sprinter kuş aramaya başlarız :ckmk:

Yarışmaya uçuracak olan abimizede şimdiden :tamam: başarılar dilerim gitmeye çalışacam.

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

YAV ARTIK BENİ SIRAKUŞU KESMİYO. ÖZELLİK ARIYOM NE YAPAYIM. VARMI TABANCA GİBİ KUŞ. GİDERKEN ROKETGİBİ GİDECEK MOLA VERMİCEK Bİ SOLUKTA ÇIKACAK TAKLALARI KARIŞTIRMICAK TAKLAYI VURURKEN HİÇ ESNEMİCEK NEFESSİZ GİDECEK. VARMI VARMI SEYREDELİM.

SPRİNTER OLACAK KARDEŞİM KUŞ. O KADAR.

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

YAV ARTIK BENİ SIRAKUŞU KESMİYO. ÖZELLİK ARIYOM NE YAPAYIM. VARMI TABANCA GİBİ KUŞ. GİDERKEN ROKETGİBİ GİDECEK MOLA VERMİCEK Bİ SOLUKTA ÇIKACAK TAKLALARI KARIŞTIRMICAK TAKLAYI VURURKEN HİÇ ESNEMİCEK NEFESSİZ GİDECEK. VARMI VARMI SEYREDELİM.

SPRİNTER OLACAK KARDEŞİM KUŞ. O KADAR.
Maşallah siz artık belli bir doyuma ulaşmışsınız .. Negüzel .. Yanlız ''gün günden kötü geliyor'' genel olarak , yinede elinizde ki iyi kuşlarında kıymetini bilin bence .. O tarife uyan kuş yok bende malese,f uzun yırllardır'da görmedim öylesini .. Bendekler devlet memuru gibi; canı isterse oynuyor , oda renksiz tatsız tuzsuz oynadınmı ha evet oynadım deyecek kadar.. İyi kuşlarınız varsa hataları ve eksikleri ile koruyun bana göre .. selamlarŞEREF

SA
MERHABA ARKADAŞLAR
ŞERAFETTİN BEY BENDE DEVLET MEMURUYUM. 23 SENEDİR. AMA HALA DEVLET MEMURU OLAMADIM. ANNATILAN TARZDA. İNŞALLAH GÖRÜŞME VE TANIŞMA İMKANIMIZ OLUR. SAKARYAYA GELİRSENİZ. BEN KUŞ MERAKI SEBEBİYLE ÇOK GEZDİM GÖRME İMKANIMDA OLDU. İNŞALLAH DAHADA GÖRÜRÜZ. BEN KUŞU GÖRMEK İSTEDİĞM ŞEKİLDE DEĞİL GÖRDÜĞÜM ŞEKİLDE ANLATIRIM. HER KUŞUN HATASIYLA BİRLİKTE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR. ONLAR HATASIZ OLSAYDI YORUM YAPAMAZDIK HEYCAN OLMAZDI. BEN NEGATİF YORUMLARI SEVMEM. GÜLERYÜZLÜ OLMAYI TERCİH EDERİM. FİŞEĞİ 10M (ONMETRE) OLAN KUŞU SEYREDERİM ALTINDAN ÇIKMAM. EN AZ ON METRE TABİKİ.

BEN SAHİP OLDUĞUM KUŞA GÖRE DEĞİLDE SEYREDİLEN KUŞA GÖRE KONUŞURUM. BANA GÖRE KUŞUN ESKİSİ YENİSİ FALANCANIN KUŞU DAMAR FİLAN BENİ PEK İLGİLENDİRMEZ.UÇAN KUŞ BENİ İLGİLENDİRİR. 500 YILLIK DAMAR OLSA NE OLURKİ UÇUP GÖREV YAPMIYORSA.

SANAL VE ÜTOPYA HAYALİ KUŞÇULUK DEVRİ BİTTİ. NEDEN ÇÜNKÜ YARIŞ TERTİPLENİYOR. MİLLETTE KUŞ UÇURUYOR. HANİ BİR LAF VARDIRYA BEN HALEPTE KIRK ARŞIN ATLARDIM. HADİ BURDA ATLA HALEP ORDA ARŞIN BURDA. ESKİ ESKİ ESKİ ŞÖYLE UÇAR BÖYLE UÇAR ŞÖYL ŞÖYL .... HEP YALAN. HAYALİNİ ANLATIRLAR.UÇURDA KUŞUNU GÖRELİM DİYOM BEN BÖYLE KONUŞANA.

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR
ŞERAFETTİN BEY BENDE DEVLET MEMURUYUM. 23 SENEDİR. AMA HALA DEVLET MEMURU OLAMADIM. ANNATILAN TARZDA. İNŞALLAH GÖRÜŞME VE TANIŞMA İMKANIMIZ OLUR. SAKARYAYA GELİRSENİZ. BEN KUŞ MERAKI SEBEBİYLE ÇOK GEZDİM GÖRME İMKANIMDA OLDU. İNŞALLAH DAHADA GÖRÜRÜZ. BEN KUŞU GÖRMEK İSTEDİĞM ŞEKİLDE DEĞİL GÖRDÜĞÜM ŞEKİLDE ANLATIRIM. HER KUŞUN HATASIYLA BİRLİKTE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR. ONLAR HATASIZ OLSAYDI YORUM YAPAMAZDIK HEYCAN OLMAZDI. BEN NEGATİF YORUMLARI SEVMEM. GÜLERYÜZLÜ OLMAYI TERCİH EDERİM. FİŞEĞİ 10M (ONMETRE) OLAN KUŞU SEYREDERİM ALTINDAN ÇIKMAM. EN AZ ON METRE TABİKİ.

BEN SAHİP OLDUĞUM KUŞA GÖRE DEĞİLDE SEYREDİLEN KUŞA GÖRE KONUŞURUM. BANA GÖRE KUŞUN ESKİSİ YENİSİ FALANCANIN KUŞU DAMAR FİLAN BENİ PEK İLGİLENDİRMEZ.UÇAN KUŞ BENİ İLGİLENDİRİR. 500 YILLIK DAMAR OLSA NE OLURKİ UÇUP GÖREV YAPMIYORSA.

SANAL VE ÜTOPYA HAYALİ KUŞÇULUK DEVRİ BİTTİ. NEDEN ÇÜNKÜ YARIŞ TERTİPLENİYOR. MİLLETTE KUŞ UÇURUYOR. HANİ BİR LAF VARDIRYA BEN HALEPTE KIRK ARŞIN ATLARDIM. HADİ BURDA ATLA HALEP ORDA ARŞIN BURDA. ESKİ ESKİ ESKİ ŞÖYLE UÇAR BÖYLE UÇAR ŞÖYL ŞÖYL .... HEP YALAN. HAYALİNİ ANLATIRLAR.UÇURDA KUŞUNU GÖRELİM DİYOM BEN BÖYLE KONUŞANA.
MERABALAR ARKADAŞLAR AYNEN SİZE KATILIYORUM MÜMİN BEY MİLLETE KALSA HERKEZDE KUŞUN ANTİKASIVAR VE EN KALİTELİSİ İŞ SEYİRE GELİNCE HEP Bİ NEDEN VARDIR SEYREDEMEZSİN GEÇERLİ Bİ SEBEB BULUNUR BEN ÇOK İNSAN TANIYORUM BU İŞİ YILLARCA YAPIPTA BİR TANE KAPISINDA KUŞ SEYREDEMEDİĞİM VEYA KİMSENİN SEYREDEMEDİĞİ SORSAN AMA MANGALDA KÜL BIRAKMAZLAR BU TİP ARKADAŞLAR EN İYİSİ BENDE ŞU ŞÖYLE YAPIYOR BU ŞUKADAR GİDİYOR VB. İŞTE EVET ÖNEMLİ OLAN ESKİ NESİL DEĞİL BENCEDE ESKİ ESKİDE KALDI YENİLERE BAKALIM AYRICA ESKİ DEDİKLERİ KUŞLARDANDA HİÇ SEYRETTİNİZMİ ONUDA BİLMİYORUM BEN SEYRETMEDİM ADIGEÇEN O ESKİ ÜNLÜ KUŞLARDAN:). VE AYRICA ŞİMDİKİ KUŞÇULUK BENCE DAHA KALİTELİ YAŞIM 34 BU İŞE AKLIM YETTİĞİNDEN BERİ GÖNÜL VERMİŞİNMDİR VE BÜYÜKBİR HEYECANLA YAPARIM DİYECEĞİM EŞKİ KUŞLARDA ŞİMDİKİ KADAR ÖZELLİK BAKILMAZDI OYNUYOMU YERE GELİYOMU ÇOK UÇUYOMU YETİYODU MİLLETE ŞİMDİ İSE KUŞUN HERŞEYİNE DİKKAT EDİLİYO BENCE ŞİMDİ Kİ KUŞLAR DAHA BAŞARILI SADECE KUŞÇU ARKADAŞLARDA YER SORUNU VAR ESKİDEN YERSORUNU BUKADAR YOKTU BİNALAŞMA BUKADAR DEĞİLDİ HERKEZE SAYGILAR. BALIK TAVADA KUŞ HAVADA ARKADAŞLAR UNUTMAYALIM...

Geri