Taklacı Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru_1)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Tekrar Merhaba Arkadaşlar
Yeni bir video ile yine birlikteyiz.Buradaki kuşumuz bu yılın yavrularından.Teke bineli 8-10 gün oldu.Her geçen gün takla aralıklarını düzeltmekte , takla sayısını arttırmakta ve hedefe yaklaşmaktadır.
Hava yağışlı olduğu için,çatıya çıkamadım ve videoyu bahçeden(yerden) çekmek zorunda kaldım.Bu yüzden,kuşun seferleri yan çıkıyor gibi görünüyor.Normalde çatıdan yandan çekilmiş olsa,takla aralıkları daha düzgün görünürdü.
Neyse bu kadarınada şükür diyelim ve siz değerli kuş severlerin beğenisine sunalım.. iyi seyirler
Ankaradan sevgiler selamlar

[dailymotion]xb4zrt_bozdumanli1_animals[/dailymotion]

soldaki , videdaki yavru

00177.jpg

Re: Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru)

Maşallah ; kısa sürede oyununu tam olarak oturtur bu hayvancık ..Sıkması gelişi falan oldukça güzel .
Allah tammına erdirsin , emeğinizi zayii etmesiin diyelim ..
Güzel paylaşımınız için teşekkürler .. selamlarŞEREF

selamunaleykum dogan abi
tesekurler paylasim icin bu yavrunun ilk resmini gordugum gun demistim insallah havadada goruruz diye cok guzel dahada guzel olacak hareketlerinden bellihuzurla ucurmani dilerim
tekrar hatirlatayim ki unutulmasin cogaldiklarinda gelip gormeyi isterim
saygilarla ferhat

emeğine sağlık

maşşallah kardeşim çok güzel yakında tam olarak oturacaktır

S.A Dogan abi.

Maasallah emegine saglik güle güle besle insaallah,dilerim keyifle izler hosca vakit gecirirsiniz altinda.

Sevgi ve Saygilarimla.

BOZOGLU

dogan18' Alıntı:
Tekrar Merhaba Arkadaşlar
Yeni bir video ile yine birlikteyiz.Buradaki kuşumuz bu yılın yavrularından.Teke bineli 8-10 gün oldu.Her geçen gün takla aralıklarını düzeltmekte , takla sayısını arttırmakta ve hedefe yaklaşmaktadır.
Hava yağışlı olduğu için,çatıya çıkamadım ve videoyu bahçeden(yerden) çekmek zorunda kaldım.Bu yüzden,kuşun seferleri yan çıkıyor gibi görünüyor.Normalde çatıdan yandan çekilmiş olsa,takla aralıkları daha düzgün görünürdü.
Neyse bu kadarınada şükür diyelim ve siz değerli kuş severlerin beğenisine sunalım.. iyi seyirler
Ankaradan sevgiler selamlar

[dailymotion]xb4zrt_bozdumanli1_animals[/dailymotion]

bu seferler şunu gösteriyor ki bence kuşun en güzel 2 seferi inmek üzereyken olanlar yani hırsı biraz kırılmışken olanlar buda demektirki bu kuşun devamlı ucması ve hırsının kırılması lazım kesinlikle dinlenmeye gelmez.

şeref' Alıntı:
Maşallah ; kısa sürede oyununu tam olarak oturtur bu hayvancık ..Sıkması gelişi falan oldukça güzel .
Allah tammına erdirsin , emeğinizi zayii etmesiin diyelim ..
Güzel paylaşımınız için teşekkürler .. selamlarŞEREF

Teşekkür ederim şeref kardeşim. Allah cümlemizin emeğini zayii etmesin.

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum dogan abi
tesekurler paylasim icin bu yavrunun ilk resmini gordugum gun demistim insallah havadada goruruz diye cok guzel dahada guzel olacak hareketlerinden bellihuzurla ucurmani dilerim
tekrar hatirlatayim ki unutulmasin cogaldiklarinda gelip gormeyi isterim
saygilarla ferhat

A.S. sevgili Ferhat hemşehrim,
Daha Annesi ve babası kusarken bu yavruları çok beğendiğini söylemiştin.Uçan yavru yeme düştüğünde ikinci ağız yavrularını da aldık fakat,yavrular ve anneleri benim ihmalliğimden kaynaklanan basit bir hastalıktan öldüler. Şimdi bu kardeşler ve babası varlar.Baharda ölen annelerinin dişi kardeşine eş atacağım babasını.
Sana sözüm olsun,Videosunu serettiğimiz bu yavru ve yuva kardeşi senindir.istediğin zaman alabilirsin.
Gözlerinden öperim.

muhammed36' Alıntı:
maşşallah kardeşim çok güzel yakında tam olarak oturacaktır

Beğenmenize sevindim kardeşim.Çok daha iyilerini sizler uçurursunuz inşallah.
sevgiler selamlar

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Dogan abi.

Maasallah emegine saglik güle güle besle insaallah,dilerim keyifle izler hosca vakit gecirirsiniz altinda.

Sevgi ve Saygilarimla.

BOZOGLU

A.S. BOZOGLU kardeşim
Nasip olursa birlikte izleriz inşallah.
sevgilerimle gözlerinden öperim.

tengelli' Alıntı:
bu seferler şunu gösteriyor ki bence kuşun en güzel 2 seferi inmek üzereyken olanlar yani hırsı biraz kırılmışken olanlar buda demektirki bu kuşun devamlı ucması ve hırsının kırılması lazım kesinlikle dinlenmeye gelmez.

Eyvallah kenan üstadım
Nedendir bilmiyorum bizim kuşların yavru olanlarıda ,eke olanlarıda hırslı oynuyorlar.Sana söylediğim Gök aynalı dişide aynı şekilde halen hırslı oynuyor.
sürekli uçurmamıza rağmen,yemini ve suyunu dediğin gibi ayarlayp uçurmama rağmen,yine değişmedi.Bakalım yavruya kustuktan sonra,biraz rahatlar ve yavaş oynar ve daha uzun gider diye ümid ediyorum.
sevgiler

S..A emeginize saglik cok güzel gelisleri var. oyunu,da cok güzel allah gönlünüzce ucurmalar nasip etsin her sey gönlünüz,ce olsun saglicakla kalin

ankaralim' Alıntı:
S..A emeginize saglik cok güzel gelisleri var. oyunu,da cok güzel allah gönlünüzce ucurmalar nasip etsin her sey gönlünüz,ce olsun saglicakla kalin
Teşekkür ederim Ayhan kardeşim,Çok daha iyilerini senin uçurmanı dilerim.
sevgiler

ibo toker' Alıntı:
abi bu ne böyle uçurdugun her kuş oynuyor maşallah :) yoksa bunda benim bir faktörüm olmasın :)....

Hadi ordan,
Cefasını biz çekelim,sefasını sen sür.yavru kaybolur peşinden bali ile ben koşarız,video çekilecek çatıya ben çıkarım.kümes temizlenecek ,ilaç alınacak,yemi bitmiş biz hallederiz.
sen sadece sabahları uçurmaktan başka işe yaradığın yok :)
Birde kuşların yavru iken,ileride oynayıp oynamayacağı hakkındaki yorumların işe yarıyor o kadar. (:
sevgiler

slm emeğine sağlık kuş güzel inş dahada güzelleştirir oynamayı ilerleyen evrelerde.allah sağlıcakla uçurmak nasib etsin .saygılar.

S.A.
Doğan Bey;
Tebrikler. Video çekip göndermek kolay bir şey değil. Ama siz bu konuda örnek gösterilebilirsiniz.
Kuşunuz inşallah daha iyisini yapar. Ben de hırslı olmasından dolayı mutlaka her gün uçurulması taraftarıyım bu kuşun. Tabii şimdilik böyle düşünüyorum. 1-2 haftada kendini toparlar ve çok çok daha iyi olur. O zamanki videolarını da koyarsanız sevinirim. Güle güle, keyif alarak uçurun inşallah.
Selamlar.

Şenol

doğan abi
video güzel olmuş emeğimize sağlık fakat daha iyi bir video çekip koymamız lazım, bu kuş daha iyilerini yapıyor buradaki arkadaşlara daha anlaşılır bi video seyrettirmemiz lazım.

baraacuda' Alıntı:
slm emeğine sağlık kuş güzel inş dahada güzelleştirir oynamayı ilerleyen evrelerde.allah sağlıcakla uçurmak nasib etsin .saygılar.
Teşekkür ederim Mehmet kardeşim.
cümlemize sağlıklı uçurmalar dilerim.
sevgiler

yunus81' Alıntı:
S.A.
Doğan Bey;
Tebrikler. Video çekip göndermek kolay bir şey değil. Ama siz bu konuda örnek gösterilebilirsiniz.
Kuşunuz inşallah daha iyisini yapar. Ben de hırslı olmasından dolayı mutlaka her gün uçurulması taraftarıyım bu kuşun. Tabii şimdilik böyle düşünüyorum. 1-2 haftada kendini toparlar ve çok çok daha iyi olur. O zamanki videolarını da koyarsanız sevinirim. Güle güle, keyif alarak uçurun inşallah.
Selamlar.

Şenol

Sağolun Şenol hocam
Kuş hergeçen gün üzerine koyarak oynamaya devam ediyor.Daha iyi videolarını mutlaka ekleyeceğim.Hep birlikte keyifle uçururuz inşallah..
sevgi ve selamlar

toygar' Alıntı:
doğan abi
video güzel olmuş emeğimize sağlık fakat daha iyi bir video çekip koymamız lazım, bu kuş daha iyilerini yapıyor buradaki arkadaşlara daha anlaşılır bi video seyrettirmemiz lazım.

Tamam yeğen,
ben yaşlandım artık,İbo yada sen çatıya çıkıp daha düzgün videoları çekersiniz artık.sabah videoyu alıp geliyorum,ben gelmeden uçurmayın.
sevgiler

toygar' Alıntı:
doğan abi
Bu akşam videoyu size bırakacam.Hergün çekersiniz.

emre_' Alıntı:
selamünaleyküm doğan abi kuşların masallahı var bu sitede gercektende örnek aldıgım bır ınsansın allah daha iyıylerını uçurmayı nasip etsin şu askerlik bir bitsin bende herseye sıfırdan baslayacağım allaha emanet ol saygılar EMRE KÜÇÜK şafak=161bitmiyoooo :hungur:
Teşekkür ederim Emre kardeşim.
Askerliğinin bitmesine birşey kalmamış.Sayılı gün çabuk geçer. Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim.. Geldiğinde görüşelim.Sıfırdan başlama noktasında birşeyler yaparız.Bizimde çorbada tuzumuz bulunsun.
sevgiler

masallah dogan abi uctukca cok daha iyi olacagı belli, damızlık olarak sectigin hayvanların kalitelisi ortada yavrularında böyle canavarlar olması dogal Allah güzel günlerde hastalıksız kazasız belasız ucurmak nasip etsin.

Teşekkür ederim Ahmet Tercan Kardeşim..İnşallah çok daha iyilerini siz genç kardeşlerimiz uçurursunuz.

Amin... Allah cümlemize kazasız belasız uçurmak nasip etsin.
sevgilerimle

Doğan Bey Merhabalar.Yarışmayla ilgili olarak bir sorum olacak.Gerek kostümlü taklacı gerekse oyun kuşu yarışmalarında birden fazla kuşla iştirak edebiliyormuyuz.? Bir de oyun kuşu videoları yarışması düzenlemek daha ilgi çekici ve hoş olmazmıydı?Hem keyifle izler, hem de sağda solda dağınık bir şekilde yayınlanan videoları derli toplu bir arada bulma imkanına kavuşmuş olurduk.Saygılar...

Şimdilik 1 kuşun 3 farklı resmi ile katılabiliyorsunuz..
Video yarışmasınıda yönetici arkadaşlarımız ile konuştuk,ancak takdir edersinizki kamera bulup video çekmek zahmetli bir iş. Diyelim vieo kamera bulundu video çekildi, çeklien video görüntüsünden gereksiz olan alanları çıkarmak,video formatını değiştirp siteye uygun haline getirmek birden fazla program bilmek gerektiriyor.
Zamanla büyük illerde video kamera çekimi ve siteye ekleme sürecini yapabilecek arkadaşlarımız olacaktır.Gerekli alt yapıyı hazırladıktan sonra,önümüzdeki bahara yada yaz sonrasına doğru çok güzel OYUNLU KUŞ VİDEO YARIŞMASI düzenleyebiliriz..Az olur ama öz olur düşüncesindeyim.
Sevgiler selamlar

Geri