Taklacı Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru_1)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
tebrikler güzel kuş yetiştirmişsiniz. komşu da pişer bize de izleme zevki düşer (: izleme fırsatı sunduğunuz için teşekürler...

Canlı izlemek isterseniz,kapımız sonuna kadar açık hakan kardeşim.1 ay içinde tüyden çıkacak 5-6 kuş var.Müsait olursanız beklerim.

selamlar sevgiler

dogan abi kuşlarınız hala gittigimdeki gibi maşallahı var.buralarda bu kuşları bulmak çok zor.bu arada abi ibrahim abi nasıl halen eskisi gibimi...abi ben yozgatlı hakan abi ayhan abinin yegeni oluyorum belki oradan çıkarabilirsiniz....ibo toker abime çok selamlar...tanıdıgım en büyük kuşçu kapısında herzaman oynayan kuşu olurdu.eski kırkanatları vardı sanıyorum halen o soydan bu kuşlar.dogan abi kendinize iyi bakın...almanyadan sevgiler...

trabzondan selamlar

fatih06ankara' Alıntı:
dogan abi kuşlarınız hala gittigimdeki gibi maşallahı var.buralarda bu kuşları bulmak çok zor.bu arada abi ibrahim abi nasıl halen eskisi gibimi...abi ben yozgatlı hakan abi ayhan abinin yegeni oluyorum belki oradan çıkarabilirsiniz....ibo toker abime çok selamlar...tanıdıgım en büyük kuşçu kapısında herzaman oynayan kuşu olurdu.eski kırkanatları vardı sanıyorum halen o soydan bu kuşlar.dogan abi kendinize iyi bakın...almanyadan sevgiler...

Seni biliyorum Hakan kardeşim.Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Şentepeyi müteaite verdik,kuşların bir kısmı Nurullahta,bir kısmı İvedik organize sanayiide.
Bu aralar 8-10 yavru uçuyor,benim pek zamanım olmuyor ama İbo abin ilgileniyor.
Bu yaz geldiğinde mutlaka ara hakan kardeşim.
gözlerinden öperim. Almanyaya Selamlar

zmfe61' Alıntı:
bu yavru kuş kaç dakika uçtu..

1 saat 10 dakika uçtu.
Trbazona Sevgiler Selamlar

Geri