Taklacı Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru_2)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Bu gün tekrar uçurduk,Yaklaşık 50 dakika kadar uçtu ve 22-23 sefer yaptı.Daha önceki uçuşlarına göre,hedefe atışları dahada yakınlaştı ve kapatışları daha uzaktan aldı.Her geçen gün,oyununu oturtmakta.
sefer sayısını düşürüp,takla sayısını arttıcağını düşünüyorum.
Bizler izlerken keyif aldık.Umarım sizlerde keyif alırsınız.
İyi Seyirler.

[GALLERY=media, 49]Bozdumanli by Hasip posted 17 Kasım 2016 21:29[/GALLERY]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Re: Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru_2)

çok uksekte fişekliyor kuş dediğin yere kadar iner

somakci' Alıntı:

Sen İlk iki üç seferini izlemişsin anlaşılan.
fişeklerini çoğu benim boyum kadardı. Teşekkürler yorumun için.

somakci yazdı:

ustad kuş daha ne yapacak, 1 metreye kadar indiriyor.
varsa kulunuz koyun videosunu izleyelim.
böyle konuşmakla olmuyor bu işler.

Yeğenim,
Eleştiriye açık olmak lazım.
Eklemiş olduğum 6-7 videoya eleştiri yapan arkadaşlardan video istedim."varsa iyisi videosunu ekleyin görelim ve takdir edelim" dedim. Bırak videoyu resmi bile ekleyemediler.
Canları sağolsun.
Ben video eklemeye ve kuş sever arkadaşlarla paylaşmaya devam edeceğim.
sevgiler

Merhaba Doğan Bey;
Kuşunuz daha da ilerletmiş. Zamanını artırdıkça daha da iyi olacağına inanıyorum. Gerçi kuşu siz daha iyi bilirsiniz. Mutlaka çok iyi şeyler yapacağını biliyorsunuz ki bu kadar emek veriyorsunuz.
Elinize, emeğinize sağlık.
Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.
Selamlar.

Şenol

Dogan abi kusun Masallahi var sen aldirma , gelisi cekisi herseyiyle cok iyi bir kus zamanla daha iyi olacagina inaniyorum ben.Hele bi zaman gecsin , yavruya kussun felan ozaman hersey belli olur.Bu kusa dil uzatanin niyetinden suphe ederim ben cunku harbi kusun Masallahi var daha henuz yavru simdiden 'bundan birsey olmaz' demek cok gereksiz bence.ALLAHA emanet olun saygilarimla Mehmet.

dogan18' Alıntı:
Bu gün tekrar uçurduk,Yaklaşık 50 dakika kadar uçtu ve 22-23 sefer yaptı.Daha önceki uçuşlarına göre,hedefe atışları dahada yakınlaştı ve kapatışları daha uzaktan aldı.Her geçen gün,oyununu oturtmakta.
sefer sayısını düşürüp,takla sayısını arttıcağını düşünüyorum.
Bizler izlerken keyif aldık.Umarım sizlerde keyif alırsınız.
İyi Seyirler.
[dailymotion]xb5sio_bozdumanli-4_animals[/dailymotion]
marhaba arkadas bendeniz yoruk hasan hollandadan aslen karamanli tesadufen izledim kusunuzun vidosunu cokguzelkusunuz sizinle tanismak isterim mumkunse telefon nosubirakirsaniz sizi arar konusuruz simdiden tesekkur. saygilar.

videodan kuşu tam manasıyla degerlendirmek mümkün degildir kanımca ama yinede kuşun bir iki eksigini yazmadan edemedim.kuş boya iniyo demişsin kuş görüldügü agacın üstünden alıyo oyun kuşunda en önemli artı özellik taban taklası yok bu büyük bi eksik kuşun takla kombinasyonuda az ve tırmandıgı mesafede oldukça düşük göründü bana yinede Allah gönlünce kuş uçurmayı nasip etsin

yunus81' Alıntı:
Merhaba Doğan Bey;
Kuşunuz daha da ilerletmiş. Zamanını artırdıkça daha da iyi olacağına inanıyorum. Gerçi kuşu siz daha iyi bilirsiniz. Mutlaka çok iyi şeyler yapacağını biliyorsunuz ki bu kadar emek veriyorsunuz.
Selamlar.

Şenol

Teşekkür ederim Şenol hocam.Her geçen gün birazdaha istediğimiz kıvama geliyor diyebilirim.
Sitemizde oyun kuşu videosu paylaşımın yapan bir kaç kişiyiz,sizde bizde kuş sever arkadaşlarımıza izlettirmek için video eklemeye devam etmeliyiz.Hepimizin emeğine sağlık..
ankaradan selamlar

Fenerbahcem' Alıntı:
Dogan abi kusun Masallahi var sen aldirma , gelisi cekisi herseyiyle cok iyi bir kus zamanla daha iyi olacagina inaniyorum ben.Hele bi zaman gecsin , yavruya kussun felan ozaman hersey belli olur.Bu kusa dil uzatanin niyetinden suphe ederim ben cunku harbi kusun Masallahi var daha henuz yavru simdiden 'bundan birsey olmaz' demek cok gereksiz bence.ALLAHA emanet olun saygilarimla Mehmet.

Yorumun iççin teşekkür ederim Mehmet kardeşim. Kuşun yavru olduğunu özellikle belirtmeme rağmen,hayatında kuş izlememiş ve kuştan anlamıyormuş gibi yorum yapan arkadaşlarımız çıkabiliyor.
Sağlık olsun ,bizim buzevk hobimiz içerisinde böyle zevksiz yorumlar olması çok doğal.
Sevgilerimle
Ankaradan Selamlar

hasan58' Alıntı:
marhaba arkadas bendeniz yoruk hasan hollandadan aslen karamanli tesadufen izledim kusunuzun vidosunu cokguzelkusunuz sizinle tanismak isterim mumkunse telefon nosubirakirsaniz sizi arar konusuruz simdiden tesekkur. saygilar.
Merhaba Hasan Ağabey
Özel mesaj yolu ile telimi gönderdim.Herzaman arayabilirsin.
sevgiler

tortor' Alıntı:
videodan kuşu tam manasıyla degerlendirmek mümkün degildir kanımca ama yinede kuşun bir iki eksigini yazmadan edemedim.kuş boya iniyo demişsin kuş görüldügü agacın üstünden alıyo oyun kuşunda en önemli artı özellik taban taklası yok bu büyük bi eksik kuşun takla kombinasyonuda az ve tırmandıgı mesafede oldukça düşük göründü bana yinede Allah gönlünce kuş uçurmayı nasip etsin

Haklısınız sayın Sabri YILDIZ Bey
Yüksekten alıyor derken,Sanıyorum ilk birkaç seferinden bahsediyorsunuz..Öncelikle kuşun yavru olduğunu unutmamak lazım.Ve her geçen gün oyununu geliştirir.Bu videoda taban taklasıda dahil,bitişikte görülen 11 katlı inşşatı geçtiğine göre,nasıl az tırmanıyor diyebiliyorsunuz anlamadım açıkçası.Belkide ben çıplak gözle seyrettiğim için ondan bu şekilde kesin konuşuyor olabilirim.
Maşallah dediğim her atışı,dam boyu kadar yere yaklaşıyor.Pikeleri ve kapatışı iyi kuş olduğunu gösteriyor..
Eklediğim diğer videolarıda izlmenizi rica ediyorum. Çekim farkı olduğu için burada göremediklerinizi diğer videolarda görebilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
selamlar

abi kuşun süperr bol yavrular alırsın inşallah bendede var böyle kuşlar ama bnm bir miski var fişeklerken kendi etrafında dönüyor çok zevk alıyorsun izlerken inşallah bütün kuşlarımın oyununu koyıcam bir gün bnm kuşlarımıda görmüş olursunuz biraz ün yapsın keretalar ;) :D

doğan abi kuşun maşallahı var abi bişey sorucam ben bu işe başlıyalı 5 ay oldu kuşum çatıya oynuyo yere oynaması için ne yapmam gerekiyor saygılarımla özelden msj atarsanız yada msn adresimi bırakayım bana bu konularda bu işle ilgili yardım edersen sevinirim saygılarımla...

Allah ağız tadıyla uçurmak nasip etsin inşallah. Çok güzel kuş. Maşallah.

S.a
Doğan Bey maşallah geçen videodan bu yana bir hayli ilerleme kaydetmiş.
Gün geçtikçe daha iyi olur inşallah.
Video ekleyerek böyle güzel kuşları bizlere izlettiğiniz için teşekkürü borç bilirim.
Saygılarımla...
Khalid

dogan18' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Doğan Bey;
Selamlar.

Şenol

Teşekkür ederim Şenol hocam.Her geçen gün birazdaha istediğimiz kıvama geliyor diyebilirim.
Sitemizde oyun kuşu videosu paylaşımın yapan bir kaç kişiyiz,sizde bizde kuş sever arkadaşlarımıza izlettirmek için video eklemeye devam etmeliyiz.Hepimizin emeğine sağlık..
ankaradan selamlar

S.A.
Hakkaten de öyle. Bu forumda çok fazla kuşçu var ama her nedense video paylaşımı pek yok. Ben her fırsatta video göndermeye çalışıyorum. Siz de aynı şekildesiniz. Diğer arkadaşlarında bu konuda biraz cüretkar olmalarını bekliyorum.
Selamlar.

Şenol

ertugondes' Alıntı:
abi kuşun süperr bol yavrular alırsın inşallah bendede var böyle kuşlar ama bnm bir miski var fişeklerken kendi etrafında dönüyor çok zevk alıyorsun izlerken inşallah bütün kuşlarımın oyununu koyıcam bir gün bnm kuşlarımıda görmüş olursunuz biraz ün yapsın keretalar ;) :D
Teşekkür ederim,
Şanda Şöhretde,ün de gözün olmasın emirciğim.Bu iş fedakarlık ister.İşinden,gücünden,zamanından,parandan,sağlığından kısaca ömründen ömür alır.. Zevk alarak beslemeye çalış. (:
Video eklersen seviniriz tabiki,izlemekten zevk duyarız.
sevgiler

KDr06' Alıntı:
doğan abi kuşun maşallahı var abi bişey sorucam ben bu işe başlıyalı 5 ay oldu kuşum çatıya oynuyo yere oynaması için ne yapmam gerekiyor saygılarımla özelden msj atarsanız yada msn adresimi bırakayım bana bu konularda bu işle ilgili yardım edersen sevinirim saygılarımla...

Kuşu yavru iken yere alıştırmalısın,hep aynı yerde yem vermelisin (kuşu indirmek istediğin yere) kovalarken,başka yere konmasına müsade etmeden aşağıdan pırıltı verip yere inmesini sağlayacaksın..Böyle böyle kuşu yere alıştırırsan,oyunu söktükten sonra aynı yere oynamaya ve konmaya devam eder.
Eke kuşlarda ise, konduğu yere (çatıya) çıkıp oraya inmesine müsade etmeyeceksin,kuşun yere inmesi için zorlayacaksın. bir kaç denemden sonra yere alışacağını sanıyorum.
sevgiler

ilkay06' Alıntı:
Allah ağız tadıyla uçurmak nasip etsin inşallah. Çok güzel kuş. Maşallah.

Amin İlkay kardeşim.Çok daha iyilerini sen uçurusun inşallah.
sevgiler

Khalid' Alıntı:
S.a
Doğan Bey maşallah geçen videodan bu yana bir hayli ilerleme kaydetmiş.
Gün geçtikçe daha iyi olur inşallah.
Video ekleyerek böyle güzel kuşları bizlere izlettiğiniz için teşekkürü borç bilirim.
Saygılarımla...
Khalid

Rica ederim kadir kardeşim.Paylaşmak herzaman güzeldir. Emeğe saygı duyulduğu sürece,video eklemeye devam edeceğim. Sırada gök kırkanat ve kirli yavru var.15 güne kalmaz onlarda teke binip oynarlar.Birde bu uçan bozdumanlının kardeşi var.Bir zarar ziyan gelmezse Hepsinin izlettireceğim inşallah.
sevgiler

batuhan sarıoğlu' Alıntı:
abi kuşun güzel allah nazardan saklasın ...maşallah...
Sağolasın Batuhancığım,daha iyisini sende izleriz inşallah.Gözlerinden öperim

yunus81' Alıntı:
S.A.
Hakkaten de öyle. Bu forumda çok fazla kuşçu var ama her nedense video paylaşımı pek yok. Ben her fırsatta video göndermeye çalışıyorum. Siz de aynı şekildesiniz. Diğer arkadaşlarında bu konuda biraz cüretkar olmalarını bekliyorum.
Selamlar.

Şenol

Günümüzde En kötü cep telefonunun kamerası 3.2 megapixel. çok çok iyi olmasada herhangi bir kuşun oyunu çekebilir ve buraya ekleyebilirler.
Video eklemek ile resim eklemek arasında fark yok. Dediğiniz gibi bu işi için fedakarlık yapmak gerekir. Kuş iyi oynamayabilir,herşey olabilir ama bunlar video eklemeye engel olmamalıdır.
Benim eklediğim videoda benim beğendiğim gişeklerinide ekledim,beğenmediklerimide ekledim. Bununla yetinmeyip kendi yavrumuzu kendimiz sözlü olarak eleştirdik..
Tüm kuşçu arkadaşların samimi ve fedakar olmaya davet ediyorum. Ve bol bol video eklemelirini rica ediyorum..
Kupa alan kuşlar, 30 yıllık soydan gelenler,50 yıllık damızlıkların yavruları,v.s. bunların tümünü meydanlarda görmek lazım.Anlatılanlar,yazılanlar,çizilernler kanıt olmayınca hikayeden öte gitmiyor.
Bir kuşu videoya çekmek çok zor değil. 200-300 tl lik bir video ile DVD kalitesinde video çekilir.25 dakiakada buraya aktarılır.
Hiçmi eşte dostda arkadaşta video yok değilmi şenol hocam?
Ben böyle düşünüyorum.
sevgiler selamlar

Emeğinize sağlık , ne güzel oynuyor işte , bu kuş vazifesini yapıyor .. Daha iyisi mutlaka olur , her kuşun kendi oyun tarzı vardır .. Bu hayvanın da sıkması gelmesi olduça güzel , taklası biraz az , olsun bu zaman da oda bir kusur sayılmaz bana göre .. Bence beslemeye emek vermeye değer güzel bir kuş .. maşallah .. selamlarŞEREF

s.a.doğan kadeşim kuşa diyecek kelimem allah nazardan saklasın tüyü kadar hayrını gör güzel paylaşımın için teşekküler .inşallah vidyonun devamını çekersin saygılar .m .saim .akyol

vıdeoların devamını beklıyorum doğan abı, nazar deymesın kusa super

şeref' Alıntı:
Emeğinize sağlık , ne güzel oynuyor işte , bu kuş vazifesini yapıyor .. Daha iyisi mutlaka olur , her kuşun kendi oyun tarzı vardır .. Bu hayvanın da sıkması gelmesi olduça güzel , taklası biraz az , olsun bu zaman da oda bir kusur sayılmaz bana göre .. Bence beslemeye emek vermeye değer güzel bir kuş .. maşallah .. selamlarŞEREF
Teşekkür ederim Şeref Bey kardeşim.
Nedendir bilmiyorum,Sabah uçuşlarında taklaları daha bol,birde sabah videosunu çekip ekleyeceğim.
sevgiler

saimusta' Alıntı:
s.a.doğan kadeşim kuşa diyecek kelimem allah nazardan saklasın tüyü kadar hayrını gör güzel paylaşımın için teşekküler .inşallah vidyonun devamını çekersin saygılar .m .saim .akyol

A.S. Saim Ağbey
Allah Cümlemizin kuşlarını nazardan saklasın.Şerefe de söylediğim gibi,birde sabah videosunu çekip ekleyeceğim.devamını hep birlikte görelim.Umarım bizi yanıltmaz.
selamlar saygılar.

Geri