Taklacı Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru_2)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Re: Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru_2)

sheriff*' Alıntı:
vıdeoların devamını beklıyorum doğan abı, nazar deymesın kusa super

Sağaolasın Ufuk kardeşim.
Videolar hız kesmeden devam edecek. 15-20 güne 2 farklı kuşun daha videosunu çekeceğim.Hep birlikte keyifle izleriz..
sevgilerimle

doğan bey emeğinize kuşunuza sağlık.video ile kuş anlaşılmaz ama nacizane yorum yapmak istiyorum.kuşunuzun atması hedef anlayışı güzel eğer yeni ise ve oyuna direk mesafeden başladıysa takla sayısını ve metresini arttıracaktır diye düşünüyorum.değil ise bu takla sayısı ve metraj ile (videodan gözüktüğü kadar) yavru kuş için yeterli değil.yani standart üstü değil.yavruluğun da bir kuş en az 10 taklalı ve 20 - 30 metre oynamıyorsa ekeliğinde güzel oynayabilir fakat göz dolduran oyunlar yapmayacaktır.
tekrar emeğinize ve kuşunuza sağlık.paylaşımınız ve medeni cesaretiniz için teşekürler.

kuschu' Alıntı:
doğan bey emeğinize kuşunuza sağlık.video ile kuş anlaşılmaz ama nacizane yorum yapmak istiyorum.kuşunuzun atması hedef anlayışı güzel eğer yeni ise ve oyuna direk mesafeden başladıysa takla sayısını ve metresini arttıracaktır diye düşünüyorum.değil ise bu takla sayısı ve metraj ile (videodan gözüktüğü kadar) yavru kuş için yeterli değil.yani standart üstü değil.yavruluğun da bir kuş en az 10 taklalı ve 20 - 30 metre oynamıyorsa ekeliğinde güzel oynayabilir fakat göz dolduran oyunlar yapmayacaktır.
tekrar emeğinize ve kuşunuza sağlık.paylaşımınız ve medeni cesaretiniz için teşekürler.

Merhaba levent göneç bey
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Kuş oyuna başlayalı 15-20 gün civarı oldu.İlk videolar ile sonraki videoları arasında kıyaslama yaparsak,Takla sayısını arttırdığı ve hedefe dahada yaklaştığı görülmektedir.Bitişikte gördüğünüz inşaat 12 katlı olmasına rağmen,o binayı çok rahatlıkla geçiyor.(40-50 mt civarı)
2 Gün önce sabah uçurduğumuzda müthiş oyun çıkardı,gönül isterdiki orda yaptığı oyunu videoya alabilseydim.Ama videoyu sürekli yanımda taşıyamıyorum.
Bugün sabah yeni bir video çektim.hava şartları pek müsait olmamasına rağmen,gelecekteki oyunu hakkında ipuçları veriyor.
Seyrettiğinizde yorumunuzu görmek isterim.
selam ve saygılarımla

slmlar kuşa dıeck laf yok şöle yapmış yada böle yapmış yada yapar diyerek kusun maşallahı var güle güle besleyin yalnız bişi dikkatimi çekti alman kurdu daha zalım olacak gibi büyüyünce :)

osman0606' Alıntı:
slmlar kuşa dıeck laf yok şöle yapmış yada böle yapmış yada yapar diyerek kusun maşallahı var güle güle besleyin yalnız bişi dikkatimi çekti alman kurdu daha zalım olacak gibi büyüyünce :)

Teşekkür ederim Osman kardeşim.Bir ara Alman Kurtununda özel videosunu ekleyeceğim..
sevgiler.

merhaba kim ne derse desin kuş guzel hoş bizim kuşculara f16 ucursanız yine kusur bulurlar biraz takla yı cogaltıp arayı acsa mukemmel olacak bu haliylede on numara biz gönlumuzden geceni söyluyoruz bu arada birşey sormak istiyorum kuşun sahibi sizmisiniz yoksa nurullah beymi böyle guzel kuşlar ucurup vidyo koydugunuz için sizi kutluyor teşekkur ediyorum saygılarımla

murattarım' Alıntı:
merhaba kim ne derse desin kuş guzel hoş bizim kuşculara f16 ucursanız yine kusur bulurlar biraz takla yı cogaltıp arayı acsa mukemmel olacak bu haliylede on numara biz gönlumuzden geceni söyluyoruz bu arada birşey sormak istiyorum kuşun sahibi sizmisiniz yoksa nurullah beymi böyle guzel kuşlar ucurup vidyo koydugunuz için sizi kutluyor teşekkur ediyorum saygılarımla

Teşekkür ederim Murat ağbi.
Nurullah Çam benim yeğenim olur,oda 35 yaşlarında, kuşçuluk yaşantımızda ayrımız gayrımız olmayan yeğenimdir.
Kuşun uçtuğu yer benim kümesim.Ve benim aldığım yavrularımdandır.Ama genelde yavru kuşlarımızın teki nurullahta diğer teki bende uçar.

Video çekim tekniklerini yavaş yavaş öğreniyorz,güneşin duruşuna göre videoyu ayarlama v.s. gib. Şu an 5 yavru daha oyuna ve yere (hedefe) gelmeye başladı.Bir aksilik olmazsa bu hafta sonu video alıp siteye ekleyeceğim..

sevgi ve saygılarımla

malesef yorum yapmak istemiyorum ama sivasın kuşu meşul oldugu icin yazıyorum bizim burda dikeldim dönmeyen kuşu beslemiyorlar kuş top dönmüyecek
umarım anlada bildim

masallah dogan bey kus gun gune ıyıye gıdıyor atısları cok ıyı gule gule besleyın slmlar

TELLİ TURAN' Alıntı:
malesef yorum yapmak istemiyorum ama sivasın kuşu meşul oldugu icin yazıyorum bizim burda dikeldim dönmeyen kuşu beslemiyorlar kuş top dönmüyecek
umarım anlada bildim

Herkesin zevkine saygı duymak lazım.Sizin anlattığınız kuş cinsi DÖNEK diye tabir ettiğimiz kuşlardan.
Yanlış anlaşılmasın ama Bizler döneklere,Postalara,Şebablara altına yumurta çekip yavru baktırıyoruz.
Oyun kuşu besleyenlerin % 90 ıda benim gibi düşünür.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Aydına selamlar sevgiler

marketcı cengız' Alıntı:
masallah dogan bey kus gun gune ıyıye gıdıyor atısları cok ıyı gule gule besleyın slmlar
Teşekkür ederim cengiz ağbey.sizlerde güle güle besleyin.

Geri