Taklacı Şebab Ve Sabuni Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Selamlar...
Ömer bey ben de ilk önce öyle düşündüm ama sanki diğer kuruklar zaten normal boyunda... Buna benzer olarak bir kökten yarılarak 2 telek çıktığını gördüm bazı güvercinlerdeama bu biraz farklı.

basoglanh' Alıntı:
cimg0639nn7.jpg

performans58' Alıntı:
Selamlar...
Ömer bey ben de ilk önce öyle düşündüm ama sanki diğer kuruklar zaten normal boyunda... Buna benzer olarak bir kökten yarılarak 2 telek çıktığını gördüm bazı güvercinlerdeama bu biraz farklı.

Dikkatlice bakarsanız dediğim gibi olduğunu anlarsınız.kanat tüyleri tamamlanmamış çünkü daha.
Osizin dediğiniz olay döönek ve kelebeklerde çatal kuruk diye tabir ediliyor yanlış bilmiyorsam.hüseyin bize anlatır çatal kuyruk olayını.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
performans58' Alıntı:
Selamlar...

Dikkatlice bakarsanız dediğim gibi olduğunu anlarsınız.kanat tüyleri tamamlanmamış çünkü daha.
Osizin dediğiniz olay döönek ve kelebeklerde çatal kuruk diye tabir ediliyor yanlış bilmiyorsam.hüseyin bize anlatır çatal kuyruk olayını.

Onun anlatılacak birşeyi yok ben sadece bir kaç defa gördüm ve bir tane dişi besledim. Rivayete :hhh: göre çatal kuyruklu olan dönekler diğerlerine nazaran daha iyi dönüş gösteriyorlarmış. Ama ben inanmıyorum çünkü derlerdi önceden ve bazı yerlerde halen daha diyorlar ki kuyruk üstü olan dönek ile kuyruk üstü olmayan dönek arasında damar ve dönüşte muhteşem farklar varmış. Ben hepsinden besledim besliyorum ama halen daha br farkı görmedim inşallah görücez. :evet:

çatal kuyruk olayını bize anlatacak kimse yokmu ?

catal kuyruk olayı soyledır abı taklacı guvercınlerde yavrular taklayı cevırdıkten bır sure sonra kuslar ıyıcene takla atmaya baslarlar kusların orta kuyrukları cekılır kus sık takla atmasın dıye hemde yatmasın
dıye bu nada catal kuyruk denır

hüseyin bey öncelikle kuslarınız çok bakımlı ve canlı

1. ve 4. resimdeki kuslar satılıkmı satılık sa kaç lira

ayberk_age' Alıntı:
hüseyin bey öncelikle kuslarınız çok bakımlı ve canlı

1. ve 4. resimdeki kuslar satılıkmı satılık sa kaç lira

Resimler Alıntıdır. Ben taklacı beslemiyorum malesef. Alıntı olduklarını yazmıştım önceki mesajlarımda. İlginize teşekkür ederim.

süper

süper..

DotaTR' Alıntı:

Saçma sapan mesajlar yazıpta forum kirliliği yaratma arkadaşım. Bir daha yaparsan uyarıya gerek duymaksızın siteye girişin engellenecektir.

Kuşlarınıızn masallağı
Son resimdeki kuşun cinsini öğrenebilirmiyim acaba.

maşallah hüseyın kusların harıka gözlerimizin pasını sıldın bukadar guzel ve bakımlı kusları bızımle paylaştiğin için tesekkür edrız sana

saygılar

maşallah çok güzel kuşlar

selam değerli dostum ..güzel çalışma olmuş..maşallah güzel kuşlar..sahibi hakkın da bilgi varmı yani kuşlar bir kişiyemi ait..

Kuşlar çok güzel. Maşallah. Paylaşım için teşekkürler.

mrb paylaşım için tşkler kuşlarınız çok güzel bol yavrular saglıklı kümesler dilerim saygılar sevgiler....

BU KUŞLAR TOKATLAR BOYACI AHMETİN KUŞLARI.RESİMLERİ KOYAN ARKADAŞ BELİRTMEMİŞ YADA BEN GÖRMEDİM.DAHA GÜZELLERİNİN VAR OLDUĞUNU BİLİYORUM.ONLARINDA RESİMLERİNİ BEKLERİZ.SAYGILAR İMDAT HOCA

imdat gazi ŞEKER' Alıntı:
BU KUŞLAR TOKATLAR BOYACI AHMETİN KUŞLARI.RESİMLERİ KOYAN ARKADAŞ BELİRTMEMİŞ YADA BEN GÖRMEDİM.DAHA GÜZELLERİNİN VAR OLDUĞUNU BİLİYORUM.ONLARINDA RESİMLERİNİ BEKLERİZ.SAYGILAR İMDAT HOCA
aynen oyle bu kuslar boyacı ahmet in kusları kendısıde kusları gıbı guzel ve kaliteli bir abimizdir

S.A. Maşallah biblo gibi kuşlar ALLAH gönlünüzce beslemeyi nasib etsin.Saygılar

Geri