TAKLACI YARIŞMALARI-2009, Nasıl Gidiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
yusufcuk' Alıntı:
selam
Cengiz beyin kupada su anda birinci gelen kusun oyun sitili ile ilgili bir bilgisi olan varmi acaba.
bir de cengiz beyin kupasina bildigim kadari ile bir suru kus uctu ve su anda ikinci olan kus dan hic bahsedilmedi ve o kus yaklasik dort aydir birinci idi.ben kendim bizzat seyrettim ve oyun performansi cok guzeldi.acaba bu konulardan bahsedilen bir baska sitemi var.cunku daha once duzenlenen kupalarda her kustan bahsediloyrdu.mesela 2006 2007 kupasi gibi
selamlar

bu kuş anlatılmaz seyredilir ben seyredemedim ama duyduğuma göre gecen seneki 120 puan alan kuşun yavrusu ve derecesi onunda 120 oynuyor mehmet ömürlüoğlunun kuşları

yusufcuk' Alıntı:
selam
Cengiz beyin kupada su anda birinci gelen kusun oyun sitili ile ilgili bir bilgisi olan varmi acaba.
bir de cengiz beyin kupasina bildigim kadari ile bir suru kus uctu ve su anda ikinci olan kus dan hic bahsedilmedi ve o kus yaklasik dort aydir birinci idi.ben kendim bizzat seyrettim ve oyun performansi cok guzeldi.acaba bu konulardan bahsedilen bir baska sitemi var.cunku daha once duzenlenen kupalarda her kustan bahsediloyrdu.mesela 2006 2007 kupasi gibi
selamlar

2olan kuş kimin kuşu ?

Su anda ikinci olan kus cubuk ta haci mustafa nin kusu.asagi yukarida dort bes aydir birinci idi ve bana gore cok buyuk oynadi bazi sanssizliklar nedeniyle su anda ikinci yoks a o kusu kimse gecmezdi ben bunu seyrettim ama siz su an birinci olan kusu seyretmemissiniz anlatilmaz seyredilir diyorsunuz.yoksa herkes, yani her kuscu kendine gore bir efsane seyretmis veya beslemistir.tabiki hak eden kazanir insallah.yarismalarda olan kuscu arkadaslara da basirilar
selamlar

evet ben cok kupa kuşu seyrettim bana göre değersiz ama iyi puan alabilen başkalarına görede sıradan ama bana görede süper olan kişilere göre kuş değişir fakat kupa kurallarına göre ucan kuşlarda hakemler hile yapmamışsa biz ne dersek diyelim yüksek puan alan kuş daha iyi bir kuştur.

selam arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum taklacı güvercinlerle ilgileniyorum bu konuda görüş alışverişi yapabiliriz

evet arkadaşlar 105 puan dogru bir puandır kuş umut karapekmezindir seyis ise yusuf diye bi arkadaşımızdır kuş tarihin oyun seferini yapmış metraj olarak takla olarak böle bir kuş 20 yıl önce görülmüştür bunlar kupa kagatlarına yansımış ve kuş puanlanmış olayı bitirmiştir
kuş sancaktepe yenidoganda uçmuştur

hakan_23el' Alıntı:
yarışmaya katılan özellikle de kuşu dereceye giren arkadaşlardan kuş satın almak istiyorum. satmak isteyen varsa bana ulaşırsa sevinirim tel 0505 387 84 81.(ederi neyse veririm) herkese selmlar...[/ irtibata geçe biliirsin buyur misafirimiz ol 0535 603 11 13

irtibata geçe bilirsin buyur misafirimiz ol sorun yok 0535 603 11 13

selamlar
bu 105 puan alan kus hangi kupaya nerede ucmustur?Ankara mi?
saygilar

bubi__24' Alıntı:
evet arkadaşlar 105 puan dogru bir puandır kuş umut karapekmezindir seyis ise yusuf diye bi arkadaşımızdır kuş tarihin oyun seferini yapmış metraj olarak takla olarak böle bir kuş 20 yıl önce görülmüştür bunlar kupa kagatlarına yansımış ve kuş puanlanmış olayı bitirmiştir
kuş sancaktepe yenidoganda uçmuştur

100,5 cizelgedeki puanı.

sanırım bubi ıhlamır kuyu derneği biliyor orda coğu arkadaşın katıldıgı yarış ve dereceleri var yakın olan bir arkadaş bilgisayara aktarıp bir tarayıcıyla paylaşırsa diğer arkadaşlar daha net bilgi sahibi olur.ben 1 kez gittim eğer bidaha gidersem ben cekip internette paylaşıcam.

Merhaba arkadaşlar;

Dün saat 12 gibi Kocaeli taklacı güvercin yarışmasına daha önceden videosunu gönderdiğim 1 yaşındaki dişi maviyi kaldırdık. Kuş son günlerdeki performansından biraz düşük bir performans sergiledi. 2 saat 36 dakika uçtu. Çoğu 20 metre olan (hemen hemen hepsi birbirine yakın fişeklerdi) geçerli 13 sefer yaptı. 79 puan alarak 1. sıraya yerleşti.
Herkese selamlar.

Şenol

Maşallah,
Yeni dereceniz hayırlı olsun.
İnşallah yarışma bu şekilde neticelenir de maviniz güzel performansını bir de kupayla süsler.
Daha da iyilerini uçurmanız temennisiyle.
Selamlar.
Khalid

Slm
Arkadaşlar perşembe günü Sakarya Yenicami yarışına Eski garajlardan Orhan abi 27 fişekle 105.5 puan alarak 2. sıraya yerleşmiştir. Maşallah bu sene kupa alacak kuşlar 100 puan üzeri olacak galiba.Kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.Yarışın bitimine 20 gün kalmıştır.

tengelli' Alıntı:
sanırım bubi ıhlamır kuyu derneği biliyor orda coğu arkadaşın katıldıgı yarış ve dereceleri var yakın olan bir arkadaş bilgisayara aktarıp bir tarayıcıyla paylaşırsa diğer arkadaşlar daha net bilgi sahibi olur.ben 1 kez gittim eğer bidaha gidersem ben cekip internette paylaşıcam.
dogrudur bilyorum ıhlamur kuyu dernegi kupa çizelgelerini bilmeyen arjkadaşaların bilmesi gerek çün ki bu işi internet ortamından takip eden çok arkadaşlarımız vardır bunlar bir sayfa halinde aktarılsa daha güzel olur ama farklı olan kupalarda var tabi ki o yüzden iyi takip etmek lazım :tamam:

mavigalaca76' Alıntı:
Slm
Arkadaşlar perşembe günü Sakarya Yenicami yarışına Eski garajlardan Orhan abi 27 fişekle 105.5 puan alarak 2. sıraya yerleşmiştir. Maşallah bu sene kupa alacak kuşlar 100 puan üzeri olacak galiba.Kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.Yarışın bitimine 20 gün kalmıştır.

Merhaba;
Öncelikle yarışmada olan bitenleri haber verdiğiniz için teşekkürler Hasan Bey.
Her yıl kalite artıyor sanıyorum. Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.
Selamlar.

Şenol

mavigalaca76' Alıntı:
Slm

Toplamada bir yanlışlık olmuş bu akşam öğrendim puanı 106.5 olmuş, yerine taklalı harmanlayarak inmiş.

14 02 2010 pazar günü mehmet ömürlüoğlu zeytinburnu kupasına kuş kaldırmış ve ucurduğu kuşla şuan birinci durumdaymış kuşu seyreden varsa neler yaptı yada puanlama cizelgesini cekip paylaşacak bizle paylaşırsa sevinirim.

Merhaba, Elimizde yarışmaya ait puanlama cetveli yoktur. Seyreden arkadaşların anlatımlarından kuşun 4 saat havada kaldığı 21 sefer yaptığı, bunun 16 seferinin puanlamaya dahil edildiği, fişeklerinin 20 metre ile 40 metre arasında olduğu, kuşun açık gezdiği, fişek bitiminde mıntıkayı terk ettiği, iniş sırasında da 5 metre yukarı sıçrayarak 4 takla vurmak suretiyle yerine indiği, Kümesi haricinde başka yerlerde fişek yapmadığı, Kuşun uçumu sırasında bir müddet yağmur yağdığı buna rağmen kuşun görevini yapmak için elinden geleni ortaya koyduğu ve tam bilinmemekle beraber takriben 900 puan üzeri puan aldığı anlaşılmıştır. Besleyen ve emek veren arkadaşımız tüyünce hayrını görsün Saygılar Sevgiler.

hkarahan' Alıntı:
Merhaba, Elimizde yarışmaya ait puanlama cetveli yoktur. Seyreden arkadaşların anlatımlarından kuşun 4 saat havada kaldığı 21 sefer yaptığı, bunun 16 seferinin puanlamaya dahil edildiği, fişeklerinin 20 metre ile 40 metre arasında olduğu, kuşun açık gezdiği, fişek bitiminde mıntıkayı terk ettiği, iniş sırasında da 5 metre yukarı sıçrayarak 4 takla vurmak suretiyle yerine indiği, Kümesi haricinde başka yerlerde fişek yapmadığı, Kuşun uçumu sırasında bir müddet yağmur yağdığı buna rağmen kuşun görevini yapmak için elinden geleni ortaya koyduğu ve tam bilinmemekle beraber takriben 900 puan üzeri puan aldığı anlaşılmıştır. Besleyen ve emek veren arkadaşımız tüyünce hayrını görsün Saygılar Sevgiler.

Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Maşallah güzel kuşmuş zaten yağmur çamurda dinlemiyor Mehmet beyin kuşları uçuyorlar.Başarılar diliyorum kendisine.

Merhaba;

Ben de Ahmet Astsubay'a sordum kuşu. O da benzer özellikler söyledi. Ayrıca fişeklerindeki takla sayısı da 8-10 luymuş galiba.
Tebrik ederiz, hakkaten iyi bir kuşmuş.
Selamlar.

Şenol

Geri