__BaDBoY__
Üye
- Ad Soyad
- oguz ustundag
- Meslek
- kuscu
- İlgi Alanı
- Kediler
masallah kadır gayet saglıklı ve guzeller gulegule besle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Hakan Abi,alger' Alıntı:hepsi güzel ama kalem sarı bir başka güzel güle güle besle. Video da görmek isteriz
Eyvallah Oğuz kardeşim teşekkür ederim.__BaDBoY__' Alıntı:masallah kadır gayet saglıklı ve guzeller gulegule besle
Teşekkür ederim Türker Abi.[email protected]' Alıntı::haha: ACİZANE :haha: MAŞALLAH :tamam: :slm:
Teşekkür ederim Ali abi,alidemirsmm' Alıntı:maşallah kardeşim, karıştırılacak kadar çoğalmışlar, hayırlarını gör inşallah
Sağ olun Oğuz Abi,zogoz' Alıntı:Maşallah,açık renkli miski yavrunun rengi çok güzel durmuş,güle güle besle ve uçur.
Teşekkür ederim Dursun,mazidenbiri' Alıntı:maşallah kardeşim kızıl benekliler süpermiş inşallah sonları süper olur
allah nazardan korusun
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim Vedat kardeşim,mermerci-vedat' Alıntı:maşallah maşaallah beyazlar fena gibi duruyor Allah agız tadıyla beslemek nasıp etsin inşallah
Yorumlarınız için teşekkür ederim Mustafa Abi,Mechelen' Alıntı:Uff bunlar ne bòyle bildigin mùzelik,renkler bir harika 41xx kere maşaallah.
Inanilmaz gùzellikteler nazarimiz degmesin birde nazar gònderelim.
Kuslarimdan sogudum resmen o sari ne o griy renkdeki ismini bile getiremedim sùper òtesi bir sey olmus.
Kuslarin hakkini verdigini dùsùnùyorum onlarda sana gùzellik vermis tùyù kadar òmùrleri olsun hem yavru hem ucuslarindan bolca zevk almani diliyorum.
M.TURAN' Alıntı:Selamun Aleyküm
Maşallah Kadir kardeş kuşların çok güzel ,boncuk gibi yavrular almışsın ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin.Bu sene oyun kuşları konusunda senden büyük bir patlama bekliyoruz.Selamlar
zogoz' Alıntı:Bunlara da maşallah,iyi günlerde yetiştir.
Fuddy53' Alıntı:Maşallah abi ALLAH nazarlardan saklasın hepsi birbirinden güzel.Furkan İSLAM
DELIYUREK41' Alıntı:maşallah çok güzel ve sağlıklı kuşlar.doya doya ucurup zevkinizi yaparsınız inşallah
Yorumlarınız ve temennileriniz için teşekkür ederim.turkish_00' Alıntı:Duruşları çok güzel ,resimlerdede gayet sağlıklı görünüyor.Yerinizde güzele benziyor.Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin inşşalah
Teşekkür ederim abi.alidemirsmm' Alıntı:maşallah kardeşim, devam...
İstanbul'a iş için geliyorum Hakan.hakan36' Alıntı:Acaba istanbulun neresinde oturosunuz bende avrupa oturom
Teşekkür ederim Uğur Bey,kuşçu uğur' Alıntı:MASALLAH KARDES SEN SAMSUNUN NERESINDENSIN
Eh işte Selim Abi,hayalet beyaz' Alıntı:Masallah kuslarin iyisini dizmissin