tanınmayan ırklardan bazıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

yazık kuşlara ne hale gelmişler kıra kıra

arkdaşlar resimdeki kuşlar bağdadi , dragon,çayka,demkeş ,balon ve urfada çokça bulunan çiçe ırkı kuşlardır. beyazları hakkında bı bılgım yok saygımlarımla...

tanınmıyan ırklar yazmışsınızda nerdeyse bu kuşların yarısı mersin kuş mezatında satılıo ama çogu düz uçan kuşlar...

ilk resimdeliker adana olması lazım uzun boylu bol paça balon olması lazım gözlerini ve gagasının etrafı etle sarılmış olan iskendurun olarak biliyorum ama daha iyi bi kuşçu bilgi verirse iyi olur iyi akşamlar . . .

arkdasım iskenderun ırkı aynen bagdadıye benzer fakat ıskenderun ırkının burun ustunde et toplulugu olmaz. o kus BAGDADİ dir.. bagdadılerın burun ustunde etleri wardır. bu yaş ilerledikçe ve damarı ıyı oldukça gözü kapanacak şekilde büyür...saygılarımla..

omenn' Alıntı:
tanınmıyan ırklar yazmışsınızda nerdeyse bu kuşların yarısı mersin kuş mezatında satılıo ama çogu düz uçan kuşlar...

çok anlamsız bi yazı yazmıssın arkdasım.. orda bi emek war we bu emeğe saygı duyulmalı. bakarsın kuslara. ısmını bılıyorsan yazarsın bılmıyorsanda emegıne saygı duyarsın bole yazı yazmazsın.... SAYGILARIMLA ADIYAMANLI

Arkadaşlar gerçekten çok güzel ve değişik kuş cinsleri bunlar ve paylaşım için teşekkürler ama herkes kafasına göre bilmiş bilmiş bişeyler yazmış yok bu kuş Urfada var yok bu İskenderunda mezatta var...ben açıkcası hepsine baktım aralarında bir tanesini postaya bir tanesinide demkeşe benzettim diğerlerini İstanbul Edirnekapı pazarında ve gittiğim bir çok dünya ülkelerinde bile görmedim! eğer gerçekten bu kuşlardan gören varsa buraya fotolarını ayrıntılı bilgileriyle eklerse bu insanları yanlış bilgilendirmekten daha faydalı olur diye düşünüyorum.saygılar

3. Resimdeki kuştan bu hafta sonu izmir kuş pazarında gördüm. Çok yaşlı gözüküyordu kuş.

selam arkadaşlar
kuşların cinsleri oymuş şuymuş önemli değil.
güzelliklerine bir bakın .
YARADANINA KURBAN OLAYIM RABBİM SANA ŞÜKÜR ÖZENE BEZENE YARATMIŞ.
Ömer kardeşim emeğine sağlık paylaşımın için :oley: teşekkürler

TÜM GERÇEK KUŞCULARA SAYGILAR

ne deişik kuşlar var yaa.paylaşım için tşkler.emeginize saglık.

................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:..................

slm arkadaslar ben 10 sene once bu kuslardan 5irk besledim bizim burda onlara deyioruz besledim irklara -ingiliz karier,drakon,cin cayka,standart posta,alman fuar posta diyerllerini beslemedim icin bilmiorum,paylasim icin tesekurederim.

Bunları tanımasakta olur :)) içlerinde bir kaç işe yarar kuş var gibi ama bazılarının özellikle gaga yapısı rezalet.

Geneli posta ..Kuşlar yasadıkları bölgeye göre fiziksel özellıklerınde farklılık gösterebılır..Kırıla kırıla ne hale gelmiş diyenlere katılmıyorum... Ben beyazım Afrikalı siyah hangimiz kırıgız peki..Kırılmış demek anlamsız..

en alttaki beyaz hariç dier tüm kuşlar posta kuşları hepsi farklı ülkelerin kuşlarıdır ama ilk resimdeki kuş çok hoşuma gitti size mi aitler bu kuşlar?

Hala posta diyenler var bu kuşlara.... :) bravo valla ne diyelim...

gerçekten çoğu güzel kuşlara benziyorlar, su gagası kabarık olanların dısında :D

Geri