TEPE TEPE DEĞİL BOYNUZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
VAyy be kuşlara bak resmen adama kafa atsalar başları yarılır adamların:):) .....

tengelli' Alıntı:
diyelim taklacı hem paçasızı var hemde pacalısı ozaman bütün taklacılar kırık :=)
hehe :ckmk: duruşları felan bakarmısın bi nasıl duruyo o paçalı kuş aynı perdahlı bol taklalı kuşlar gibi yada bana öyle geliyor.

merhaba,10.resimdeki gümüş göğüslü kuşa bayıldım :tamam: kenan bey bu işte kendini baya zorluyor MAAŞALLAH :oley: :slm:

kuşlara ilk bakışta sanki yaramazlık yapmaya hazırlana bi çocuk edası var başındakı tepede çok komık ve sirin :p

selamlar.helal olsun adamlar çok iyi bir gen takibi yapmışlar.kesmeleri renkleri şekilleri hepsi bunların uzun süren bir çalışma olduğunu gösteriyor.bizim gibi rastgele eşleştirmiyorlar .bilinçli yapıyorlar bu işi.sanki pul serisi gibi .helal olsun şaştım kaldım bu disipline bu gen bilgisine ve helal olsun adamlara.bizde kendi ırkımız hünkarinin en safkanlarını gidip avrupadan zor bela getirtiyoruz.yani biz değerlerimizi korumuyoruz.sadece bozuyoruz melezlendiriyoruz.safkanları koruyup geliştireceğimize araya başka kan başka ırk bile katıyoruz.ne oluyor sonra .ne saflık kalıyor ne performans ne form . sonra da iç geçirerek bu resimlere bakıyoruz.pul serisine bakar gibi.

Geri