- Konuyu Başlatan
guvercin07
Üye
- Ad Soyad
- HÜSEYİN ŞAN
- Meslek
- SİGORTACI
- İlgi Alanı
- Kediler
paylaşım olsun dedik ama paylaşıp yorum bırakmak isteyen çıkmadı gördüğüm kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Yorum yapmamak olur mu hiç. Hata bende ben baktım yorum yazdım sanıyordum. Sıcaklarla insanın kafasına kan gitmiyor sanırım unutkanlık hat safhada artık bende. Abi öncelikle değer verdiğimiz bu güzel hayvanlara böyle bir köşk yaptığın için sonrasında bizimle bu köşkün en ince ayrıntısına kadar tasarım aşamasını paylaştığın için çok teşekkürler.
Sipikopat' Alıntı:Vay Hüseyin abi bu harika birşey olmuş emeğine yüreğine sağlık abicim en ince ayrıntısına kadar düşünmüzsün
insan bile yaşar o kümesin içinde güvercinlerin çok şanslı her güvercıne böyle kümes nasip olmaz banada
zamanında ızgara için yol gösterdiğin için teşekkür ederim hal havsağından gidip aldım. İnşallah birgün gelir
görürüm güvercinlerini ve o müthiş kümesini. Tebrik ve Teşekkür Ediyorum.
Halil ÖNER Antalya /MANAVGAT.
serdaruzun' Alıntı:Sizi tebrik ediyorum hem bu çabanızdan hem de bu paylaşımınızdan ötürü. Gerçekten bir kuşçunun hayalini kurupta sahip olmak istediği şeyi gerçekleştirmişsiniz, bunu da profesyonelce yapmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Teşekkürler.
özcan bey çok teşekkürler güzel dilekleriniz için..kuşçu_özcan' Alıntı:Arkadaşım gerçekten eline sağlık ,çok mükemmel bir iş çıkarmıssın .Kuşlara olan ilgin taktire şahan,güvercinlere gereken önem sizin gibi önemseyen kişiler tarafından hızla artıyor .Hayvanlara ilgili olan kişiler insanlara daha bilinçli davranırlar.Toplumsal yaşantınızda da başarılarınızın devamını dilerim.Lüleburzdan Ö PAPATYA
velidamar' Alıntı:iyi günler hüseyin bey,kümesiniz çok güzel olmuş öncelikle şunu söylemek istiyorum kümesiniz bu hobinin yani kuşçuluğun itibarını artırmış, bu sevdaya gönül vermiş bir kişi olarak çok sevindim ve gurur duydum.bende burdur bucakta galericiler sitesinde esnafım eğer yolunuz buralara düşerse çay içmeye beklerim .samsundan gelme sizin kümesinize yakışacağını sandığım 1 adet zümrüt oyun kuşu arabım var hediye etmek isterim...hoşçakalın
Hoca' Alıntı:Bende ayrıntıya çok önem veren bir insanımdır. Kümesim sizinki kadar olmasa da çok ayrıntılı düşünülmüş bir kümestir. Kuş merakı olmayan bazı arkadaşlarım kümesimi görünce soruyorlar "Hocam, bu çaba niye? Uğraştığına bir şey demiyoruz ama bu kadar bu işin üzerine düşmesen." diyorlar. Bende diyorum ki "Siz güvercin olsanız tüm ömrünüzü hiç bir konforu olmayan, karanlık, havasız, kanat çırpmaya dahi boş yeri bulunmayan bir yerde geçirmek ister miydiniz?"
Bu işin bence öyle parayla pulla da çok ilgisi yok. İsteyen ve emek veren herkes iyi kötü bir şeyler çıkarır ortaya. Ben kümesimin kalıplarının çakılmasından tutun da harcının karılmasına, betonunun atılmasına kadar her şeyini bizzat kendim yapmışımdır. Hiç bir zaman gönül verdiğimiz o hayvanların limon kasaları içinde bir yaşam sürmelerine gönlüm elvermez.
Sizinde bu konuya gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı sizi kutlar ve gönlünüzce kuşlar uçurmanızı dilerim.
ilkmon' Alıntı:Gerçekten çok güzel olmuş ... Uzun süredir foruma giremiyordum...Bu projenin hayata geçmesine ne kadar çok sevindim bilemezsiniz ...Kuşlarınız rahatsa sizd rahat oluyorsunuz bu ayrı bir konu ...Ustanın ve sizin ellerinize sağlık ...Kuşlarınızı önemsediğiniz başından beri belliydi zaten ...Sağlıklı kuşlar .Hayırlı ramazanlar ve cumalar ... Bol yavru alırsınız ve bu hobinin tam zevkini almanız dileğiyle....... :heyo:
ferro18' Alıntı:selamunaleykum huseyin bey
masallah cok guzel bir calisma olmus biraz ugrastiniz ama gorunen o ki bundan sonra bu guzel hobinin hazini alacak siniz huzurla ucurur oynatirsiniz umarim
saygilarla ferhat
poyrazz' Alıntı:s.a hüseyin bey gerçekten harika bir kümes olmuş elinize emeginize saglık bende antalyaya yeni taşındım terasda besliyorum yeni mahalle karatayda sizinki gibi bir salma kümes olmasını herkez ister mutlaka ama önce ev kendisinin olması lazım sonra malum problemler çıkıyor bende hayalimde ki salmayı kümesi gördüm sayenizde ilerde inşallah bizde buna benzer bir salma yapa bilme imkanımız olu ama önce tabikide ev çok önemli ben dolapcı besliyorum balıkesirden geldim orda kendi evimiz oldugu için çok güzel salmam vardı ama şimdi yine idare edecegini düşündügüm salmam var hatta oglum eren yüklemiş ola bilir yeni salmanın resimlerini tam olarak bilmiyorum eren benim oglum 12 yaşında onla beraber yetişdiriyoruz bir gün salmanızı yakından görmek ve sizle tanışmak isterim her ne kadar besledigimiz ırklar ayrı olsada gönülden geçenler aynı diye düşünüyorum bu işi yapıyorsak geregine göre yapmamız gerektigini düşünüyorum turgay güröz abim var antalyada onun salmasıda çok güzel kendisi de çok titiz ve bilinçli olarak yapan bir abim saolsun bizede yeni yetiştiricilerede elinden gelen emegi esirgemiyor saolsun görüşmek üzere inşallah kuşlarınızın hastalıksız bol yavrulu ve kayıpsız günler geçirmesini dilerim sizede saglıklı mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim biraz yılbaşı mesajı gibi oldu ama kendinize iyi bakın allaha emanet olun.antalyadan poyrazz.halit yaman sende okurken ve yazarken yaşlara dikkat etsen iyi olur kardeş dedigin insanların içinde senin 3 katın olanlar var gençligine veriyorum dikkatli olursan hayat boyu kazanırsın aslanım.