terastaki yeni kümesim yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metajan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
güzel kümes olmuş marangozmusun marangozamı yaptırdın bende yapıcağım yenibir kümes ii fikir oldu ama benimki seninkinin 3 katı filan olur pilanıma göre o yüzden osb kullanıcağım maliyeti düşürmek için

eternitlerin altına mutlaka strafor koymalısınız. bu eternit sadece su izolasyonu sağlıyor. yazın sıcaklarda maalesef bütün ısıyı altına topluyor. yani kullanılması çok riskli bir malzeme. geri kalan herşeyi muhteşem olmuş. inşallah gönlünüze göre kuşlarınız olur.

unutmadan kümesin tek eksiği güvercin. resimdeki güvercinlerin hepsini atın siz. bu kümeste dönekten başkası beslenmez. tam dönek kümesi bu :)

teşekkürler arkadaşlar arkadaşın biri dönek demiş ama ben hiç beslemedim anlamam dönekten ben taklacı besliyorum

arkadaşlar teşekkürler

slm abicim kümesi yükseklik derinlik ve genişlik ölcülerini verirsen cok sevinirim saygılar

Maasallah emegine saglik Metin arkadasim,bir kümes anca bu kadar güzel ve albenili olur.Dilerim hersey gönlünce olur keyifle beslersin kuslarini insaallah.

Sevgilerimle,BOZOGLU..

maşallah bu kümeste örnek kümeslerden biriolmuş eline emeğine sağlık . kuşlarını huzurla beslersin inşallah .m. saim akyol

masallah kümes cok harika olmuş insallah o kümesin içinde bol bol yavru alırsınız........

HayırLı olsun arkadaşım cok güzel bir kümes olmus allah kuşlarına saglık sıhat sanada sabır versin merak eddigim bir şey daha var böyle bir şey kac paraya maal oldu sana ?

selamunaleykum
elinize saglik cok guzel ve sik olmus masallah
butur ugraslar gunluk yasamin getirdigi sitresleride aliyor bende heryil yuvalari deyistiriyorum hosuma gitiyor kuslarla kumesle ugrasmak
saygilarla ferhat

Kümesten daha çok terasa bayıldım:)

Bende balkonda bersliyorum malum dar alandayız.

Huzurla ve iyi günlerde besleyiniz.

KÜMES VE SALMANIZ MÜKEMMEL OLMUŞ..BU ARADA USTALIKDA VAR SANIRIM :) ELLERİNE SAĞLIK, GÜZEL KUŞLAR UÇURMAN DİLEĞİYLE.. HOŞKAL..

Çok Güzel Emeğine Sağlık Ama O Kullandıgın Malzeme Suya Dayanıklımı Acaba Suluktan Fln Su Dısarı Sıçrasa Şişme Yaparmı Acaba Kullnadıgınız Malzeme Ney ?

merhaba,yuvan çok güzel olmuş ,kapını yüksek tutup içeri girerken rahatlık sağlayabilirdin,eternitlerin ön ucuna kadar sunta uzatabilseydin rüzgarda kırılması zorlaşırdı ama genede 4x4 lük bir yuva olmuş eline sağlık inşallah kuşlarında gönlünü aydınlatır :dans: :slm:

hayırlı olsun çok güzel olmuş iyi günlerde kullan tüyleri kadar çok yavru alırsın inşallah bende gözler hakkında yorum yapayım okadar emek vermişsin çok güzel gözlerin altından biraz boşluk bırakıp çekmeceli gibi yapsan yada yaptırsan temizlerken çok kolaylık olurdu yani alt kısmı çekerek çıkarıp temizler tekrar yerine sürerdin ama yinede çok güzel olmuş nerde hangi ilde besliyorsun balıkesirden saygılar allaha emanet ol.

Abi sana tavsiyem bilirsin berki ama altlarına ilk gazete sonra saman sonrada talaş koy çok rahat ediyorlar..hemen oturuolar çıkıncam abi..

eline sağlık çok güzel bi kümes olmuş.bu güne kadar gördüğüm bütün kümesler içinde ilk sıralara yükseldi diye bilirim.

yamur yadımı ıslanma şansı olmazsa super ötesi bir kümes elinize saglık.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler yorumlarınız icin saglıklı yavru almak dilekleriyle ..

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler yorumlarınız icin saglıklı yavru almak dilekleriyle ..

Merhabalar. Konuyu 2009 senesinde paylaşmışsınız 3 senedir kuşlarınızda ne kadar bir ilerleme oldu son fotoğrafları paylaşırmısınız? Çünkü bu derece özenle yapılan güzel bir kümeste çok güzel kuşlar besleyip büyütmüş olduğunuzu tahmin ediyorum..
Maşallah herşey gönlünüzce olsun..

özgür bey teşekkür ederim, dedigin gibi 3 senedir güzel yavrular aldım ölenler oldu kacanlar atmaca derken yeni yavru dönemi başladı ve eşleri 15 mart tarihinde birleştirdim 5 ay dinlendiler inşallah bu sene de güzel yavrular alırım ve tüm kuş seven arkadaşlarımızda alırlar yavru resimleri var ama işler yogun oldugu icin vakit bulamadım ama en kısa zaman da yavruların resimlerini paylaşacagım sevgi ve saygılarımla...

Maşallah Kümesiniz ve kuşlarınız Harika Bol Ve sağlıklı Yavrular Alman Dileğiyle..

hayırlı olsun çok emek verilmiş çokta güzel olmuş.

iyi hos ama o sunta erir gider o cami engelledin orayi kesip tel yapsaydin yada iceri acilir pencere olsaydi binanin havalanmasini kesmedin

Geri