- Konuyu Başlatan
enesistanbul
Üye
- Ad Soyad
- Enes Çetin
- Meslek
- kuyumcu
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
loutremonty' Alıntı:eline sağlık enes.Her şey fantastik görünüyor. Kuş cennetine dönmüş orası.
Gúzel bir anlatim 10 üzerinde 9 veriyorumkusbaz123' Alıntı:10 yaşında yada 15 yaşlarında kuşçuluga başlayan bir çocuk olduğunu düşün bu çocuk kuşçuluğu yabancıların yazmış olduğu kitaplardanmı öğrenir yoksa sokagındaki yada akrabası olan yada babası abisi kuş besleyen kişidenmi öğrenir ? öğrendiklerini 20-25 yaşına geldiğinde nekadar değiştirebilir. benim demek istediğim bu biz tip diye öğrendiğimiz kuşlara tip deme nedenimiz bu. yabancı dil yok çeviriler her sitede yok zaten işimizi gören kuşlar varsa fazalsını öğrenmeye hiç gerek yok. düşünce bu no nato no kafa derlerya o misaliz toplumca. aramızda bu işe gönül verenler düşünürler araştırırlar aceba bu nedir nasıl olmuştur diye bir çok soru araştırırlar ve öğrenirler öğrendiklerinide kaç kişinin kafasına sokabilirlerki. herkez bildiğini okuyor ve okutuyor. bende gördüm bango dedi akraba gaga uzun biz alışmısız kısa gagalı kuşlara kuyruk sayısı 12 ama ters v seklinde ve uzun biz alışmısız kısa ve düz bir kuyruk yapısına tabi bizde hemen dalga geçmek adettir yoz bunlar diye alaya başlarız. sonradan öğrenebiliriz işin aslını ama ozanada bizim için değişen bişey olmaz ya kuş elden çıkmıştır yada beslemediğimiz bir ırktır ozamanda deriz çokda lazımya onunla uğrasıcaz.
bir mardini sevmeyen çok kişi vardır hemen inip konamazlar. bir postayı sevmeyen çok kişi vardır çok yem yer laf dinlemezler. bir kelebegi sevmeyen çok kişi vardır çok dağınık uçarlar bir oynarı sevmeyen çok kişi vardır düz uçar sadice...
konuyuda uzatmaya gerek yok tartışma bölümüne dönüyor. bu beslemiş oldugunuz tiplerin pazara getirilen kuşlardna farklı olduğu bariz ortada ilk yorumumdada söylediğim gibi pazardaki kuşlardan çok farklılar.
Mechelen' Alıntı:bak burdada katiliyorum
bir an önce bu postalara bir cözüm gerek.
Kuyrugunu catidaki zift tabakaya taktirmis ayaklari zift icindeydi ve altda tüyler azalmisti.
Evin önünde kümesten uzakta buldum elime yem aldim geldi hemen
Biri ilk geldiginde yalan olmasin 150 200 gr yedi ve ne koysam yiyor.
Birisi birde arapla kiristiriyor.
Iki postayi yan yana koydum cift tutsun diye valla savas oldu sandim actim geri esleme yerinden
Gitmiyorda hepsi dereceli sahiplerini aradim cevap vermiyor birisi sanirim vefat var
Uzaklara götürecem yada es bulacam icerde kayniyorlar
Malum posta yarislarinin ilk yapildigi ülkedeyim,etrafta posta cok gelenlerde oluyor ama beni görüp jet hiziyla ucanlarida cok gördüm,cok damarli postalar,Biri kaza sonucu düsse vallahi geri vermeye cekinecek kadar seker görünümleri var hic degilse 2 yavru yeter diyorum ama gelmiyorlar.
gerci gelsede nasil beslerim onuda bilmiyorum uzaklara götürecek kamyon üstünde adamimda var ama beslemeye cekiniyorum yem yeme dertlerinden.
ben inaniyoyrum 400gr günde yer,bunun 120/150 gr yere sacar
neyse konu neydi onuda unutdum
iyi ramazanlar :heyo: