Trakya Yerlisi Resimleri ( Bülent ÖZDEMİR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
yok arkadaşım bizim buralarda genelde yerli kuş besleniyor
rey2466' Alıntı:
Elinizde veya çevredeki arkadaşlarda çukulata veya çukulata akkuyruk var mı.Selamlar sevgiler

rey2466' Alıntı:
Elinizde veya çevredeki arkadaşlarda çukulata veya çukulata akkuyruk var mı.Selamlar sevgiler

Merhabalar Çikolota tabir ettiğiniz bu kuşların resmi varsa paylaşırmısınız kast ettiğiniz kuşlar çakal veya ''kırmızı'' tepesiz Trakya yerlisi olmasın?

Şu an elimde resim yok yakın bir zamanda inşallah resim koyarım.Yediğimiz çukulata var ya o renk.Pal kuşları yani yerli dediğiniz kuşları biliyorum.Benim aradıklarım da onlar.14 veya 16 kuyruk çukulata renginde veya çukulata akkuyruk arıyorum.Selamlar sevgiler

rey2466' Alıntı:
Şu an elimde resim yok yakın bir zamanda inşallah resim koyarım.Yediğimiz çukulata var ya o renk.Pal kuşları yani yerli dediğiniz kuşları biliyorum.Benim aradıklarım da onlar.14 veya 16 kuyruk çukulata renginde veya çukulata akkuyruk arıyorum.Selamlar sevgiler

Merhabalar .Bu resimler arasında bahsettiğiniz bahsettiğiniz güvercin var mı? veya benzeyen?
Kırmızı Pal Trakya yerlisi

Çakal Akkuyruk ırkı güvercin

Çikolota rengine en yakın renk bizlerin ''kara pal'' olarak adlandırdığımız Trakyamızın meşhur kuşudur sanırım bunu arıyorsunuz.Pal Trakya da ikiye ayrılır bir tam kırmızı olanlar 2 kara pal olanlar yani kırmızı ile siyahın karışımı renklere de ''kara pal'' denir''ve kara pallar çikolata rengi olur resimde görüldüğü gibi bu tepelisidir.

tepelinin rengine benziyor ama benim aradıklarım tepesiz olanlar.Tepelinin bel kısmı ve kuyrukları gri galiba.ben tam çukulata veya çukulata akkuyruk olanlardan arıyorum.bülent özdemir beyin sitesinde makaracı resimleri bölümündeen altın üstünde zeytinli denilen tepeli bir kuş var.o rengin tepesizini arıyorum.O RENK DÜZ VEYA AKKUYRUK.İlginize teşekkür ederim.Selamlar sevgiler

o kuşun tamamı aynı renk ama biz burada zeytinli diyoruz o renklere ama sen akkuyruk diyorsun akkuyruk yanlız kuyruğu beyaz olandır zeytinli akkuyruk hiç duymadım ben saygılarla

Bülent bey merhaba,zeytinli dediğiniz rengin 14 veya 16 kuyruk olanından düz renk veya akkuyruk,tepesiz arıyorum.Kuyrukları elifli olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar sevgiler

rey2466' Alıntı:
Bülent bey merhaba,zeytinli dediğiniz rengin 14 veya 16 kuyruk olanından düz renk veya akkuyruk,tepesiz arıyorum.Kuyrukları elifli olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar sevgiler

Merhabalar tarif ettiğiniz gibi bir kuş bilmiyorum Trakya ırkı olduğuna da şüphe duymaya başladım ama aradığınız kuş güzel fakat ''melez'' bir ırka benziyor bulursanız lütfen resimlerini bizlerle paylaşırsanız güzel bir paylaşım olur düşüncesindeyim.İnşallah bulursunuz bol şanlar.

senin çukulata renkli tabir ettiğin 14-16 kuyruklu kuşları bulmak kolay trakya bölgesinde her ilde bulabilirsin ama rengini zeytinli yada pal diye söyle ama beyaz kuyruklu olanlarını bulmak zor bulsanda farklı renklerden çıkmış olan kuşlardır

Bülent bey çok teşekkürler.Ben istanbuldayım.Oralarda kimseyi tanımıyorum.Siz çevredeki arkadaşlarla irtibata geçip benim için bir araştırma yapabilirmisiniz.4 veya daha fazla düz renk yani zeytinli rengierkek kuşa ihtiyacım var.Selamlar sevgiler

1 tek erkek zetinli yani düz renk arıyorsanız bulabiliriz arkadaşlardan
rey2466' Alıntı:
Bülent bey çok teşekkürler.Ben istanbuldayım.Oralarda kimseyi tanımıyorum.Siz çevredeki arkadaşlarla irtibata geçip benim için bir araştırma yapabilirmisiniz.4 veya daha fazla düz renk yani zeytinli rengierkek kuşa ihtiyacım var.Selamlar sevgiler

Size zahmet bir bakının şansa belki daha fazla da bulunabilir.Bir taneye de razıyım.14 veya 16 kuyruk.Teşekkürler.Selamlar sevgiler

abi senin aradığın cinsten bende var sarı renkte kuyruklarıda beyaz bende şarköydeyim istersen temin ederim

bu resimler çok eski resimler havaların ısınmasıyla birlikte yeni resimleri ekleyeceğim ayrıca çok iyi bir makina ile havadaki performanslarınıda görüntüleyeceğim çünkü trakya yerlisinin görüntüsünden çok havadaki performansı benim için daha önemli amatörce yapmış olduğum kendi tanıtım sitemin linkini sizlere yazıyorum buradaki resimler daha güncel resimler saygılarımla http://site.mynet.com/guvercin59/guvercin59/index.htm

çikolata rengi demek istediği büyük ihtimalle pal. palların renkleri çok koyu olanları oluyor. zaten pal'ın da makbulü koyu renkli olanıdır. trakya yöresinde bu tarz kuşlar bulunabilir tepeli veya tepesiz. akkuyruk da ona keza. fakat akkuyrukta o denli koyu renk yakalanamayabilir. malum kaliteli güvercinler gittikçe azalıyor.

Ozdemir59' Alıntı:
bu hafta ekleyeceğim resimleri saygılarla
rey2466' Alıntı:
yavru erkekmi çıkacak acaba.Mümkünse bir resim koyabilirmisiniz.Teşekkürler.Selamlar sevgiler
yavru dişi çıktı resimde ekleyeceğim en kısa zamanda

Değerli kardeşim, cumartesi akşamı Lüleburgaz derneğini ziyaretinizde tanışma fırsatı bulduk.Ziyaretinizden dernek olarak memnun olduk.İyi günlerde görüşmek umuduyla,

çakmak oto' Alıntı:
Değerli kardeşim, cumartesi akşamı Lüleburgaz derneğini ziyaretinizde tanışma fırsatı bulduk.Ziyaretinizden dernek olarak memnun olduk.İyi günlerde görüşmek umuduyla,
Teşekkür ederim nejat abi bu gibi vesileler sayesinde sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatları buluyoruz ,lüleburgaza selamlar sevgiler

Maaşallah Bülent abi çok güzel kuşlarınız var. Kısmetse bende artık tepeli trakya ve alabadem besleyeceğim..Şimdilik 3 trakyam 2 tanede alabademim var. Çevremden gelecek kuşlar var ama henüz elime ulaşmadı... İnşallah bende ilerde seninkiler kadar güzel kuşlara ulaşırım...

............SİNAN ÖZTEKİN............

polllat' Alıntı:
Maaşallah Bülent abi çok güzel kuşlarınız var. Kısmetse bende artık tepeli trakya ve alabadem besleyeceğim..Şimdilik 3 trakyam 2 tanede alabademim var. Çevremden gelecek kuşlar var ama henüz elime ulaşmadı... İnşallah bende ilerde seninkiler kadar güzel kuşlara ulaşırım...
Sinan teşekkür ederim buradaki eski resimler yeni resimler burada trakya yerlisi olarak mevcut 31 ocakta edirne güvercin festivalinde trakya ve alabadem ırkını bolca bulabilirsin

slm bülent bey ben bir tekirdağlı vede dekirdağ yerlisi besleyen biri olarak kuslarını begenmedim cogunluğu düşük kanatlar tekirdağ makaracısında kanatlar bel üstünde olur bunları benım sana söylemem degıl senın benden daha iyi bilmen gerekir benim küllülerim var videolarını birgün koyacagım tekirdağ makara yapan kuş görsün benimkiler kuş degıl ölüm makinasııı saygılar

sarkoylu59' Alıntı:
slm bülent bey ben bir tekirdağlı vede dekirdağ yerlisi besleyen biri olarak kuslarını begenmedim cogunluğu düşük kanatlar tekirdağ makaracısında kanatlar bel üstünde olur bunları benım sana söylemem degıl senın benden daha iyi bilmen gerekir benim küllülerim var videolarını birgün koyacagım tekirdağ makara yapan kuş görsün benimkiler kuş degıl ölüm makinasııı saygılar

Tekirdağ makaracısı veya Tekirdağ yerlisi nedir arkadaşlar ?

sarkoylu59' Alıntı:
Slm kuşları beğenmediğin için sevindim kanat olayına gelince benimkilerin hepsinin kanatları düşük ne yapayım ama senin kuşların kanatları düşmüyorsa bir çift hediye edebilirsin bizde uçurup döndürürüz burada ama bu söylediklerin havada kalmasın videoları ekle bir an önce gözlerimizin pası gitsin uzun zamandır öyle kuşlar göremiyoruz biz buralarda saygılarla

bendede tepesız beyaz var sınek oluyorlar sardımı taaa yere cakılıyolar sadece sızde var sanmayın cevreyı gezın gorun kırklarelı babaeskıden saygılar yavru isteyene uygun verılır o544402 8725 makaracı beyaz yrlıler

sami gultekın' Alıntı:
bendede tepesız beyaz var sınek oluyorlar sardımı taaa yere cakılıyolar sadece sızde var sanmayın cevreyı gezın gorun kırklarelı babaeskıden saygılar yavru isteyene uygun verılır o544402 8725 makaracı beyaz yrlıler
GÜLE GÜLE BESLE KUŞLARINI AMA BURASI REKLAM YERİ DEĞİL KUŞLARINI SATACAKSAN İLAN BÖLÜMÜNE KOY RESİMLERİNİ BEN ALICI DEĞİLİM KARDEŞ

Ozdemir59' Alıntı:
sami gultekın' Alıntı:
GÜLE GÜLE BESLE KUŞLARINI AMA BURASI REKLAM YERİ DEĞİL KUŞLARINI SATACAKSAN İLAN BÖLÜMÜNE KOY RESİMLERİNİ BEN ALICI DEĞİLİM KARDEŞ AYRICA BEN BABAESKİDEN SENİN BABANIN YAŞINDAKİ KUŞÇULARI TANIYORUM ÖYLE TANIMADAN BENİ ÖNYARGILI OLMA HEMEN

Geri