Tüğ Dökülmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GuvercinYardim223
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat BAHACI
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Arkadaslar Abiler Kusura Bakmayın COk Konu Acıyorum Acemiyim Kuslara Baya Merak Sardım
Güvercinim Durduk Yerde Tüğ Dökmüş Vede Döküyor Neden ?

Tüy dönemine girmiş kışa hazırlık yapıyor..Bu normal bir durum herkuş kışa girmeden önce tüye girer kışa hazırlar kendini korkulcak birşey yok.

Tamam Malesef Ben Kuşu Almadan KANADINI CEKMİSLER Bİ TARAFTA KANAT VARDI YARIM YAMALAK YOLMUSLAR Bİ TARAFTA YOKTU DİER TARAFIDA BEN CEKTİM :hungur: :hungur:

Kus Aldım Yeni Kanadını Cekmek İstemiyorum Baska Bi Yöntemi Varsa Ressimli Anlatırmısınız

icessberg' Alıntı:
Tüy dönemine girmiş kışa hazırlık yapıyor..Bu normal bir durum herkuş kışa girmeden önce tüye girer kışa hazırlar kendini korkulcak birşey yok.

enes benimkiler 4. tüyünde sence normal mii ? :D 4 kış atlatırlar mı artık bu tüyle ?

kusbaz123' Alıntı:
icessberg' Alıntı:

enes benimkiler 4. tüyünde sence normal mii ? :D 4 kış atlatırlar mı artık bu tüyle ?

Sen üstüne 4 tane kazak giy aynı kazaklarla 4 kış geçirebilirmisin ? :)

icessberg' Alıntı:
kusbaz123' Alıntı:
icessberg' Alıntı:

Sen üstüne 4 tane kazak giy aynı kazaklarla 4 kış geçirebilirmisin ? :)

ayıpsın 4 kış + 4 yaz bile geçiririm xD sonbahar ve ilk baharda cabası olur :D :D

BU TÜR KONULAR SİTEMİZDE FAZLASIYLA MEVCUT ARAMA YAPARAK OLMAYAN BASLIKLAR AÇINIZ

KONU KİLİTLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri