Türker Öden'in Bursa Oynar akkanat Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 918
  • Görüntüleme Görüntüleme 150K
Oscar ödüllü Best model'in güzelmiş maşallah abi (:

Türker maşşallah işi büyütmüşsün,mankenlik ajansıda kurdun helal olsun.

Best modelinde güzelmiş güle güle besle.

Selamlar sağlıcakla kal.

[email protected]' Alıntı:
[dailymotion]xpwsof_turker-oden-bursa-oynar-akkanat-guvercyn-vydeosu_animals[/dailymotion]
Maşallah Türker Abi,
Israrla biz paçalı yetiştiricilerine Bursa Oynarı'nı sevdirmeye çalışıyorsunuz.
Ama bana kuşlar azalmış gibi geldi 2 tane mi kaldı sadece?
Güzel günlerde beslemeniz,güzel yavrular alıp uçurmanız temennisiyle.
Selamlar.
Khalid

Türker abi 2 tane mi kuş kaldı yoksa diğerleri nerede saldın mı dışarı ne yaptın? Çekmişken hepsini çekseydin ya..
Maşallah bu çektiklerinde çok güzelmişler.

Türker abi fotograflarını büyük ilgiyle takip ediyorum.yalnız bir sorum olacak.bursa oynarında bir komple siyah var bi de baş kısmı komple a da yamalı beyaz olanlar var.farkı nedir.kendi içinde alt tür mü bunlar.yani birbiriyle eş yapıyo musunuz yoksa hepsini kendi içinde mi eşliyorsunuz

BERAT; ARAP,KARAKANAT,KARAKUYRUK,BEYAZ,KARABAŞ,MUSKALI,YAŞMAKLI,AKITMALI,CİCİBAŞ,KALAÇA,ALA,YAMALI,

AKMAN,SÜRMELİ,ÇEKMELİ,ATKILI,....GİBİ FARKLI GÖRÜNÜMLERİ MEVCUTTUR.

BİRBİRLERİYLE..KARIŞTIRMAYIZ.

Kuşlarınızın maaşallahı var Allah can pekliği versin. Takip ettiğim kadarıyla kuşlara hakettiği değeri veren ender insanlardansınız. Ayrıca kendi öz Bursa kuşumuza verdiğiniz değer için de sizleri tebrik ediyorum. Ben de yerli hünkari beslemeye yeni başladım. Uzun araştırmalar sonunda bize ait olan biz de kalsın düşüncesiyle bunu seçtim. Çocukluk yıllarımda Karacabey'de bir çok kişi beslerdi oynarı aradan uzun yıllar geçmesine rağmen güvercin sevdasından vazgeçemeyip başlama kararı alınca ilk oynar aradım Karacabey'de ama bulamadım... Bu duruma çok üzüldüm kendi kuşumuzu bakan kişilere bir türlü ulaşamadım. Bir Bursalı olarak Bursa oynarımızın kaybolmaması dileğiyle.

FURKAN,ENES ..KAPIŞALIM MI?

Ekli dosyalar

• DSCI0789.webp
    DSCI0789.webp
    231.1 KB · Görüntüleme: 1,129
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCI0888.webp
    DSCI0888.webp
    301.8 KB · Görüntüleme: 1,125
FURKAN,ENES ..KAPIŞALIM MI?

Türker abi bu sefer nokta atışı yaptın, biz hiç yarışa girmeden anahtarları teslim edelim sana bu motor karşısında hiç şansımız oldugunu düşünmüyorum , Hele şoforüne bak usta darmadağan eder bizi :heyo: :slm: :p

KUŞLARI UÇMAYANLAR ! ; ARTIK PİLLİSİ VAR .ÜZÜLMEYİN.YEM ,SU DA İSTEMEZ. :haha: :slm:

FOTO SU DA VAR DAA , 1 MİB BOYUTUNDAN FAZLA OLDUĞU İÇİN YÜKLENMEDİ..ÖZÜR DİLERİM.. :slm:

HEM DE 5 TL.. :haha:

çOK GÜZEL Kuşların var dayı inş daha fazlası nasip olur ..

Bunları oynar diye yuvama sokmam ama emeğe saygı güle güle besleyin: )))

Birde meydanı boş bulmuşsun benim bütün konulara sallamışsın neyse daha sonra hertürlü tartışırım senle oynar ırkını

avarelerrrrrr.....

kim demiş oynar yakalanmaz diye :):)
hemde sırma gibi oynar tüyleri var. uzun uzun bi tarak alıp taramalı :D pelik bile örülür :D
5cg6h.jpg

5cgb2.jpg

5cgc2.jpg

5cgdv.jpg

EKREM; MAŞALLAH , MAŞALLAH...

PEK DE GÜZELLERMİŞ.. OOH..HADDİ İ BAKKALIM..OYNARCI EKREM.. :heyo: :haha: :slm: :tamam:

TÜRKER BU CİVCİVLERDEN BANA BİR ÇİFT VERSENDE BESLESEM DAMIZLIK OLUR DEGİLMİ BUNLAR
NASILSA KUSUMUZDA UCANIMIZDA YOK

EKREM; MAŞALLAH , MAŞALLAH...

PEK DE GÜZELLERMİŞ.. OOH..HADDİ İ BAKKALIM..OYNARCI EKREM.. :heyo: :haha: :slm: :tamam:
saolasın :D birisi bana inatla yakalayamazsın diyorduu kimdi oo suan hatırlayamıyorum :D
beyazın türü ne birde siyahın türü kendi içlerinde cins cins isimlere ayrılıyorlar sıyahda muska var sakal ama ufakk ve beyaz dişimi erkek mi ?

EKREM ; BEYAZ DİŞİİ ,

SİYAH LARDAN GELME İHTİMALİ YÜKSEK ORANDA 2- 3 YAŞINDA GİBİ , DÜŞÜNÜYORUM.

BENCE GÜZELLER. BESLEEE.. :tamam: SADECE TOZLUK ,OLMASIN,KUYRUK 12, OLSUN. :heyo:

VEEE ALT GAGASINDA SİYAH İZ,KARALIK OLMASIIN.! AMMAAN .

GERİSSİİ , AYRINTIDIIR.SEVGİLERİMLE . GÖZLERİNDEN ÖPERİİM. :slm: :tamam:

Maasallah abi söyle bir konuyu göz atdim.

ilaclar ve kuslar harika.

tüyünce ömürleri olsun

GÜVERCİN'İM SÜT -BEYAZ YİNE GELDİİ BAHAR-YAAZ. :haha:

[youtube]müslüm gürses. usta[/youtube]

Geri