Turkish Tumblers --- Ankara Baltacıpaşa Hobi Bahçesi Güvercin Mezatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Turkish Tumblers
Taklacı güvercinler ,mezat ,güvercin mezatı görüntüleri
arap taklacı güvercin ,beyaz taklacı güvercin ,gök taklacı güvercin ,boz taklacı güvercin ,kirli taklacı güvercin ,dumanlı taklacı güvercin

Ekli dosyalar

• DSC_7706 copy.webp
    DSC_7706 copy.webp
    129.5 KB · Görüntüleme: 1,440
Turkish Tumblers
arap taklacı güvercin ,beyaz taklacı güvercin ,gök taklacı güvercin ,boz taklacı güvercin ,kirli taklacı güvercin ,dumanlı taklacı güvercin

Ekli dosyalar

• DSC_7707 copy.webp
    DSC_7707 copy.webp
    117.8 KB · Görüntüleme: 1,447
Turkish Tumblers

Ekli dosyalar

• DSC_7708 copy.webp
    DSC_7708 copy.webp
    129.3 KB · Görüntüleme: 1,469
Turkish Tumblers

Ekli dosyalar

• DSC_7711 copy.webp
    DSC_7711 copy.webp
    91.7 KB · Görüntüleme: 1,276
Turkish Tumblers

Ekli dosyalar

• DSC_7712 copy.webp
    DSC_7712 copy.webp
    68.6 KB · Görüntüleme: 1,462
Allah c.c. razı olsun ayağınıza, dilinize, elinize, cebinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...

güsel bir yermiş ama ban uzak yha oraya adana getirsem baya satılırmı acaba...

bana yakın elvankentteyim. yerinide biliyorum gitmek lazım...

omenn' Alıntı:

Dostum Ankara da oyun kuşları rağbet görüyor. Bakıcı kuşları mezatlarda çok ucuza satıyorlar. Şahsen bunun için Ankaraya gelmeni tavsiye etmem :) Tabi yinede sen bilirsin.

paylaşım için teşekkürler

ilkay06' Alıntı:
omenn' Alıntı:

Dostum Ankara da oyun kuşları rağbet görüyor. Bakıcı kuşları mezatlarda çok ucuza satıyorlar. Şahsen bunun için Ankaraya gelmeni tavsiye etmem :) Tabi yinede sen bilirsin.

mesela ne kadardan başlıo oyun kuşları oyunlu olanları tabi...

ÇOK ÇOK ÇOK güzel biryer egerki gelip görmediyseniniz kuşculukta eksik kalmışınızdır.güzel olan herşey herzaman görülmelidir.KISKANÇLIGIN LÜZÜMÜ YOKTUR görmeyenler görsün EMEĞE SAYGI LÜTFEN :oley: :oley: :oley: ADEM

çok güzel biryer gelip görmenizi isterim çekemeyenler var onlarında gelip bu güzelligi görün isterim bunu gibisi göremessiniz.hertürlü güzelligi görmek gerek EMEGE SAYGI LÜTFEN güzel şeylere :oley: :oley: :oley:

Geri